Bildirim
Resmi Evrak Yırtıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu saatde açtığın konuya bak -
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
bu saatde açtığın konuya bak
Sana mı soracaktım bu saatte nasıl bir konu açacağı mı? -
quote:
walla arkadaş uyuyamadın heralde :D bişi olmaz ıcın rahat olsun -
Trafik cezası vardı bizde bi tane.Sinirlendi biri 20 parçaya ayırdı Birleştirdik,hala geçerli.. -
quote:
Orijinalden alıntı: mangamali
quote:
walla arkadaş uyuyamadın heralde :D bişi olmaz ıcın rahat olsun
Normal hali bu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Uygurca
ABD yaşayan kuzenim için vize davetiyesi çıkardım noterden. 35 tl bayıldım. Neyse bugün zarfa koyarken sağ alt köşesinde 2 cm'lik yırtılma meydana geldi. Yırtılan kısmında ne mühür ne de yazı mevcut. Bomboş bir kısım yırtıldı. Sorun yaratır mı?
Resmi belgelerde önem arz etmeyen yerlerin hasarı gözardı edilir. -
quote:
Sen neden hala uyanık ve telefon başındasın bu saatte? Sanamı soracak ne zaman konu açacağını.
Problem olmaz dostum. Ben 6-7 sene evel ÖSS Giriş kağıdımın neredeyse yarısını yırttıydım (alttaki boş beyaz alanda) bir problemle karşılaşmadım. Zaten resmi evraklar 1 kez bakıldıktan sonra arşivleniyor. Artık ne zaman açılır bilinmez. Cold Case dizisindeki durum gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Darkstrom
quote:
Sen neden hala uyanık ve telefon başındasın bu saatte? Sanamı soracak ne zaman konu açacağını.
Problem olmaz dostum. Ben 6-7 sene evel ÖSS Giriş kağıdımın neredeyse yarısını yırttıydım (alttaki boş beyaz alanda) bir problemle karşılaşmadım. Zaten resmi evraklar 1 kez bakıldıktan sonra arşivleniyor. Artık ne zaman açılır bilinmez. Cold Case dizisindeki durum gibi.
Teşekkür ederim. Tekrardan 35 tl bayılmak istemiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X