Şimdi Ara

Resmi tatillerde çalışma şartları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bir site de özel güvenlik görevlisi olarak site adına çalışmaktayım.Herhangi bir güvenlik firmasına bağlı olarak çalışmıyorum. Direk site yönetimine bağlı olarak çalışıyorum. Benim site yönetiminle yaptığım sözleşmemde fazla mesai ve resmi tatil günlerinde çalışılacak diye bir madde var. Zamanında fazla mesai ve resmi tatil günlerinde çalıştım ama ücretini alamadım. Bende site yönetimine noterden ihtarname yazısı gönderdim. Bundan sonra fazla mesai ve resmi tatil günlerinde çalışmayacağım diye. Sorum şu. Bu ihtarname yazısına dayanarak yine de resmi tatil günlerinde çalışmak zorunda mıyım? Site yönetimi sözleşmemde resmi tatil günlerinde çalışılacak diye imza attım diye zorla resmi tatil günlerinde çalışmak zorunda mıyım ? Her senenin ilk ayında bende fazla mesai ve resmi tatil günlerinde çalışacağım diye imza almak zorunda değil mi ? Birde iş sözleşmesini yönetim adına yetkisi olmayan kişiler imza atabilir mi ? Karar defterine şu kişi bizim adımıza yetkilidir yada noterden yetki belgesi verilmedi. Yine de sözleşmeye yönetim adına imza atabilir mi ? Şunun için soruyorum. Zamanında çıkan arkadaşlar yönetimi mahkemeye verdi. Yönetimin avukatı ve yetkisi olmayan kişi mahkemeye girdiler. Mahkeme yetkisi olmayan kişi dahil etmedi mahkemeden çıkarttı. Yine de yetkisi olmayan kişi sözleşmeye imza atabilir mi.
    Teşekkürler....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.