Şimdi Ara

RESTO DRUİD PVP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

OYUNA BAŞLAYALI 2 HAFTA OLDU 100 LWL OLDU VEDE GLAD SETİ DİZDİM...
    RESTO DRUİD PVP OYNUYORUM
    ARENADA 2V2 LERE GİRİYORUM DK FROST ARKADAŞIMLA TEKE TEKTE MESELA DUEL YAPARKEN YATIRAMIYOLAR
    FAKAT ARENADA 2 V2 LERE GİRDİGİMDE EXP 1K NIN ÜSTÜNE CIKTIGI ZAMAN COK YETERSİZ KALIYORUM
    KENDİMİ GÖSTERİR GÖSTERMEZ YATIYORUM
    RESTO DRUİD OYNAYAN ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
    OYUNDAN SOGUMAYA BAŞLADIM :s
    ZATEN OYNAYAN ARKADAŞLARDA BİLİR HER ZAMAN İLK BENİ KESİYORLAR
    BUNUN İCİN TAKTİK İSTİYORUM BİLMEDİGİM YÖNLERİNİ....
    YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

• Bildığim kadarı ile bu bölümde en cok ve en iyi pvp yapan Gece Şarkısı kendisini çağıralım, druid oynadığını sanmıyorum ama illa ki karşısına yada takım arkadaşı olarak biri gelmiştir bilir o. (Zaten bu konuyu görecekti ben maksat 1 post işte ufaktan çaktırmadan ehm)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • resto druidi oynamak o kadar kolay olsaydı herkes oynardı 2 haftada öğrenmen çok zor biraz zaman geçmesi lazım bol bol youtube dan video izlemen lazım yanındaki adamında seni desteklemesi lazım seçtiği talentlerle karşıdaki compa göre kendine heal atarken fake cast yapman lazım ne bilim aklıma bir sürü şey geliyor ama burdan yazarak olmaz oyunda arenada eğitime alınman lazım

EĞİTİM ŞART !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Bildığim kadarı ile bu bölümde en cok ve en iyi pvp yapan Gece Şarkısı kendisini çağıralım, druid oynadığını sanmıyorum ama illa ki karşısına yada takım arkadaşı olarak biri gelmiştir bilir o. (Zaten bu konuyu görecekti ben maksat 1 post işte ufaktan çaktırmadan ehm)

Adamın oynayışını görmem lazım. rating 1k yı geçince yatıyorum diyo adam durum belli ki vahim.

Kardeşim video falan çekebilirsen yükle buraya izleyerek yorum yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakibin burst durumunu minimize edersen hemen ölmezsin
  • Arenada en önemli şey CC. Cyclone, root ve stun yağdır rakibe.
  • yani arena taktiklerindemi yanlş yapıyoruz acaba anlamadım bide bu makro olayını bilmiyordum resto druid makrosu bilen varmı nasıl yapmam neleri makroya koymam gerektiğini ben bi yapmaya calıstım normal mesela duel yerinde calsıyo makro ama arenaya girdiğimde calısmıyo makro ya bütün skillerimi kullanıyorum yavaş yavaş geliştiriyorum kendimi ama benm anlatmak istediğim yani druide özel taktikler verebilirmisiniz ince püf noktaları.. talentleriminresimlerini attım arkadaşlar yorum yaparsanız eksik noktalarını sevinirim ilgi için teşekkür ederim.

RESTO DRUİD PVP RESTO DRUİD PVP

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sapık gibi cyclone spamlayarak 1.5k olabilirsin kolayca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi sıkıntı surda sürkli bana girdikleri için cyyclone atamıyorum cyclone ztn 3/4 sn felan bir şy sürüyo bide o ara vurdukları için bu süre uzuyo o ara ztn canmı dibi iniyor bi bkmsm yatmışım 1 k ya kadar cok rahat geldim ama ondan sonra ilerleyemedik
  • bide cyclone 2/3 den sonra ımmune geciyo
  • millihedef3536 M kullanıcısına yanıt
    Süresi düşer sonra atamazsın reset gelince tekrar atabilirsin, gladius addon kullan bunun için. Şimdi atıcam interrup yiyecem diyede düşünebilirsin o vakit fake at rakibi cd'ye sok sonra daha rahat atarsın. Macro olayında cyclone macrosu yapabilirsin arena 1 arena 2 gibi daha rahat atmanı sağlar, hot ve direkt heal konusunda macro ? hmmm hani hot için yazılırda onun harici aklıma gelmiyor, birde druid de form değiştirmelerde de dikkatli olman lazım aslında bakarsan en iyisi sen twitch benzeri videolara bak. :)
  • dostum biraz arena videosu çekecem senin için ordan taktikleri görebilirsin
  • cok teşekkür ederim restocu bide skillerinin ekran görüntüsünü ve mocralarını atarmısın rica etsem yani skillerimi en seri nasıl kullanırım anllamadm elim ayağım birbirine giriyor :D
    cnkü sende iyi bilirsinki cok seri olmak gerekiyor
  • elinin ayağının dolanması çok normal hocam bende öyleydim başlarda
    oynaya oynaya alışıcaksan sonra hayatta kalmak ve cc lemek çocuk oyuncağı gibi gelicek sana
    aslında bende çok iyi sayılmam 2v2 de 2.3 e kadar çıkabildim hazırladıgım videoda hem sen neler yaptıgımı görürsün hemde benden daha iyi oyuncular benim neler yapmam gerektiğini bana söyler umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RestocuTN -- 5 Aralık 2015; 1:53:47 >
  • RestocuTN kullanıcısına yanıt
    bende yeni kastım bir tane o nedenle konuyu takip ediyorum sormak istediğim restro driud için setup ? 3v3 ve 2v2, şuan rogue mage druid gidicek mişiz gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.