Şimdi Ara

Restorant Kafemize nasıl müşteri cekebiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba babam ve amcamlar ortak olarak terasta restorant tarzi cafe&bar&nargile uzerine actilar.

Acikcasi bos kaba 160 180 m2 yeri sifirdan kendi ellerimizle on numara sekilde dizayn edip icini doldurduk. Gerek isiklandirma sistemi olsun gerek masa sandalye vs. Zaten alkollu mekan oldugumuzdan ve terasimiz da aksam ustu cok guzel estiginden daha da iyi ama pek is yapmiyoruz.

Bir kaç problemimiz var;
    1) Musterimiz yok gun icinde, dukkanimiz yan tarafimizda dugun salonu ile birlesik oldugundan anca hafta sonu dugun olursa satis yapabiliyoruz. Su ve alkol agirlikli.

2) Ayda bir ozel bir gun olursa, atiyorum okul aile birligi kahvalti yapmak veya cocuklar dogum gunu kutlamak icin cafemizi tutmak istiyorlar.

3) Cafe mize giris dugun salonu icinden oluyor. Bunun içinde bulunulan binaya girilip asansorle 3. Kata cikip daha sonra dugun salonuna cikip ta cafe mize giriliyor. Bu cok buyuk bir sorun bence, direkt teras cafe de girisi bagimsiz olmaliydi. Cafe ye direkt Asansor yaptirabiliyoruz ama 80 bin tl gibi maliyeti var, cafeyi acmak icin bu kadar masraf yaptiktan sonra daha fazla masraf yapmak agir geliyor.

4) Binanin en alt kati da zaten baska birinin cafesi ve musterisini tutturmus durumda ve cevrede benim bildiğim 3 tane daha saglam musteri kitlesi olan cafe ler var (Semtteki soylentiye gore hepsi masalara bayan getirtip te musterisini tutturmaya calisiyormus (kaba bir tabirle kari pazarlayip), bu ne kadar dogru bilmiyorum ama herkes ayni seyi soyluyorsa vardir bir bildikleri) ayriyetten 3 tane avm var 1 km cap icinde onlarin icindeki cafeleri ayri tutuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guzel kizlarla calisin

• Kendinde demissin zaten dugun salonu icinden giris olmasi hata bence. Digerlerini bilmem ama oyle degisik sekilde girisi olan yerlere gitmiyoruz. Cunku bastan cekiciligini kaybediyor.

4.madde de sacmaligin daniskasi. Sirf para kazanmak icin oyle seyler yapmak sacma. Kari pazarlamak nedir ya?

• Fakirdepocu kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi ben cok fazla semtte takilan biri degilim dogrulugunu bilmiyorum ama herkes bunu söylüyor. Semt kaliteli bir semt olmadigindan olabilir yani.

• Yani olabilir de adimiza leke surdurmek istemeyiz semt pek tekin degil kizlara asilirlar felan dovmek zorunda kaliriz bir de it kopukla ugrasmayalim geçenlerde alttaki cafe yi taramislar mesela nedenini bilmiyorum ama.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.