Şimdi Ara

Ret paladinin son durumu nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna uzun bi aradan sonra başlayacağım en son kasımda oynamıştım aradan neredeyse 1 yıl geçmiş. Ret paladinin şuan ki durumu nasıl özellikle pve de?

• Melee ler arasında ortalarda. DH rogue kadar güçlü değil, Warrior DK kadar kötü değil. Oynaması baya eğlenceli ama kişiden kişiye değişir tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Melee ler arasında ortalarda. DH rogue kadar güçlü değil, Warrior DK kadar kötü değil. Oynaması baya eğlenceli ama kişiden kişiye değişir tabiki.
    Warrior kadar kötü değilmi ? sanırım sen hiç log incelemiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay528

Warrior kadar kötü değilmi ? sanırım sen hiç log incelemiyorsun

Alıntıları Göster
    Yok bakmıyorum kişisel tecrübe ile yazdım. Bizim raid leader sadece battle shout için 1 warrior getiriyor mythic uldire
  • Ret paladin meleeler arasında fena değil. Arms warrior birinci diyebiliriz, demonhunter ve paladin de boss setuplarına uygun class şu an. Özellikle aoe içeren fightlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu eski ama yazayım m+ lara giremezsin ne kadar iyi oynarsan oyna mimlenmiş class lar var retride bunlardan biri tercih edilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

konu eski ama yazayım m+ lara giremezsin ne kadar iyi oynarsan oyna mimlenmiş class lar var retride bunlardan biri tercih edilmiyor
    mimlenmiş classlar hangileri hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

mimlenmiş classlar hangileri hocam

Alıntıları Göster
    resto shaman mesela
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.