Şimdi Ara

Retri Pala OP? Haha güldürmeyin adamı.... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
7.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en güzeli 4 tane blessingi dizdinizmi hic sorun olmaz, naxxtaki 4 atlı haric tüm bossları rahat rahat kesersiniz
    bende niyeti bozdum walla, bi paladin kasıp kurtulacam bu gidisle.. oyunun adınıda world of palacraft yapsınlar.
  • /trinket
  • quote:

Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

Kim takar PvP'yi PvE FTW!!!.

Kungen'de ub 31k HP var fakat tanklar arasında DK hariç pek stamina farkı kalmadı.Ensidia Unbuffed HP'si 32k olan Drood var 31k küsür olan Paladin var.
    DK'da bidahaki patch ile kayıp Defence rating ve stamina'lar sağlanacak sanırım.

zaten şu oyunda mübarek bufflanmayan tke class var oda warrior herkesi nerften sonra ufak ufak bufflarda toparladılar bir biz kaldık nerfli

ama yinede en iyi tank yine biziz ne 32 lik drood nede 31 lik pala

en iyi tank warrior demeni neye bağlıyorsun anlamadım diğer classlarda pek ala çok iyiler

Warrior single targetta en iyi tanktır çünki;
    Armora bakmaksızın %10 az dmg yer. Armoru ile bu rakam artar
    Resistanceye bakmaksızın %20 az spell dmg yer. Resistance ile artar
    Armor Reduse ile dps'e katkıda bulunur.
    Mana sıkıntısı olmadığı için Skill sorunu yaşamaz.
    Paladin kadar yüksek aggro yapamasa da aggrosu geçilemeyecek kadar yüksektir.
    Diğer 2 tanktan artısı kalkan takmasıdır. Dk ve Druid'in daha yuksek parry ve dodge oranı olmasına rağmen warrior ve paladin block ile gelen melee dmgleri daha büyük ihtimalle sovuşturur
    Kurtarma skilleri çok aktiftir. Öldü derken last stand ve shield wall ile durumu kotarabilir.
    Commanding shout ile 2.3k fazla hp ile oynayabilir. Bu hp yi raide de yansıtır.
    2x silence, 1x interrupt, 3x stun, 1x magic dispel ile heroic ve boss addlerine karşı spell dmgleri savuşturmada bir numaradır.
    Paladin ve dp kadar iyi olmasa da (yerde kalan alan skill i olmamasına rağmen) toplu olarak mobları tutma işinde de fena değildir.

Daha ne olsun :D

• quote:

Orjinalden alıntı: naughtymmn

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

Kim takar PvP'yi PvE FTW!!!.

Kungen'de ub 31k HP var fakat tanklar arasında DK hariç pek stamina farkı kalmadı.Ensidia Unbuffed HP'si 32k olan Drood var 31k küsür olan Paladin var.
    DK'da bidahaki patch ile kayıp Defence rating ve stamina'lar sağlanacak sanırım.

zaten şu oyunda mübarek bufflanmayan tke class var oda warrior herkesi nerften sonra ufak ufak bufflarda toparladılar bir biz kaldık nerfli

ama yinede en iyi tank yine biziz ne 32 lik drood nede 31 lik pala

en iyi tank warrior demeni neye bağlıyorsun anlamadım diğer classlarda pek ala çok iyiler

Warrior single targetta en iyi tanktır çünki;
    Armora bakmaksızın %10 az dmg yer. Armoru ile bu rakam artar
    Resistanceye bakmaksızın %20 az spell dmg yer. Resistance ile artar
    Armor Reduse ile dps'e katkıda bulunur.
    Mana sıkıntısı olmadığı için Skill sorunu yaşamaz.
    Paladin kadar yüksek aggro yapamasa da aggrosu geçilemeyecek kadar yüksektir.
    Diğer 2 tanktan artısı kalkan takmasıdır. Dk ve Druid'in daha yuksek parry ve dodge oranı olmasına rağmen warrior ve paladin block ile gelen melee dmgleri daha büyük ihtimalle sovuşturur
    Kurtarma skilleri çok aktiftir. Öldü derken last stand ve shield wall ile durumu kotarabilir.
    Commanding shout ile 2.3k fazla hp ile oynayabilir. Bu hp yi raide de yansıtır.
    2x silence, 1x interrupt, 3x stun, 1x magic dispel ile heroic ve boss addlerine karşı spell dmgleri savuşturmada bir numaradır.
    Paladin ve dp kadar iyi olmasa da (yerde kalan alan skill i olmamasına rağmen) toplu olarak mobları tutma işinde de fena değildir.

Daha ne olsun :D

valla artık en iyi tank o bu şu demek yanlış bi kere ayrıca paladinde de shield wall last stance benzeri skileri var..bakınız 20min cd ile lay of hands bakınız divine protection ayrıca mana sorunu da yok bence çünkü hem glyph le ki +%2 spirit attu ya veriyor ve bos ile her miss dodge parry ile mana kazanıyor ayrıca üzerine atılan curse hariç diğer dispellenebilen debuffları silebilir...dk larda sorun skillerdeki cd o da patchle düzeltilecek herhalde yoksa normalden fazla dmg alıyorlarmış.druidler zaten ortada..önemli olan skilller değil kullanan kişinin hangi durumlarda hangi skilli kullanmasını bilmesidir..aggro konusunda da gene aynı bazen adamın aggrosunu yakalamıyorsun bazen tank aggro yapacam diye çatlıyo..burda gene tecrübe konuşuyor demektir

• quote:

valla artık en iyi tank o bu şu demek yanlış bi kere ayrıca paladinde de shield wall last stance benzeri skileri var..bakınız 20min cd ile lay of hands bakınız divine protection ayrıca mana sorunu da yok bence çünkü hem glyph le ki +%2 spirit attu ya veriyor ve bos ile her miss dodge parry ile mana kazanıyor ayrıca üzerine atılan curse hariç diğer dispellenebilen debuffları silebilir...dk larda sorun skillerdeki cd o da patchle düzeltilecek herhalde yoksa normalden fazla dmg alıyorlarmış.druidler zaten ortada..önemli olan skilller değil kullanan kişinin hangi durumlarda hangi skilli kullanmasını bilmesidir..aggro konusunda da gene aynı bazen adamın aggrosunu yakalamıyorsun bazen tank aggro yapacam diye çatlıyo..burda gene tecrübe konuşuyor demektir

Tanktan ziyade eğer takım arkadaşları biraz akıllıysa bir warrior hiçbirzaman agro tutmakta zorlanmaz tek ihtiyacın olan ilk başta bir kaç saniye oda millet manayla giriyo sana rage toplamak için birkaç saniye yeter ondan istediği kadar uğraşsın agroyu zor alır

Paladinde last stand benzeri skiller vardiyorsunda adam çok zorlanınca balon açıcak o zamanda agroyu kaybedicek glyph diyosunda warriordada çok faydalı glyphler var misal sunder armor 2 targeta birden etki edebilir

çoklu mobda yine birşey diyemem belki palalar iyi olabilir ama onun haricinde warriorda iyi tanklıyabilecekleri dungeon sayısı çok az hem öyle olmasa niye her guildin mt si warrior olsun dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 29 Aralık 2008; 18:05:23 >

• quote:

quote:

Tanktan ziyade eğer takım arkadaşları biraz akıllıysa bir warrior hiçbirzaman agro tutmakta zorlanmaz tek ihtiyacın olan ilk başta bir kaç saniye oda millet manayla giriyo sana rage toplamak için birkaç saniye yeter ondan istediği kadar uğraşsın agroyu zor alır

Paladinde last stand benzeri skiller vardiyorsunda adam çok zorlanınca balon açıcak o zamanda agroyu kaybedicek glyph diyosunda warriordada çok faydalı glyphler var misal sunder armor 2 targeta birden etki edebilir

çoklu mobda yine birşey diyemem belki palalar iyi olabilir ama onun haricinde warriorda iyi tanklıyabilecekleri dungeon sayısı çok az hem öyle olmasa niye her guildin mt si warrior olsun dimi?

arkadaşım divine protection aynı shield wall gibi belirli bir süre dmg alımını %50 ye kadar düşürüyor yani aggro kaybı yok. glyph konusunda prot palanın sorunu mana o da glyph ile daha iyi hal alıyor ayrıca expertise artıran glyph de çok yararlı aggro da. illa mt ler war olacak diye bi şey yok ben diğer karakterleride mt olarak çok gördüm burda sadece en iyi tank war olarak görmene üzüldüm ve şaşırdım....

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım divine protection aynı shield wall gibi belirli bir süre dmg alımını %50 ye kadar düşürüyor yani aggro kaybı yok. glyph konusunda prot palanın sorunu mana o da glyph ile daha iyi hal alıyor ayrıca expertise artıran glyph de çok yararlı aggro da. illa mt ler war olacak diye bi şey yok ben diğer karakterleride mt olarak çok gördüm burda sadece en iyi tank war olarak görmene üzüldüm ve şaşırdım....

Sabit fikirlilik gibi görücek bazıları ama hiç kimse kusura bakmasın kimse warrior tankın eline su dökemez ha paladinden druiddende tank olur ama warrior kadar iyi olmaz bir kere kafadan % 10 fazla threat %10 az damage bonusun var dediğim gibi bir takım bosslarda paladinler in bonusları var undead dungeonlarda misal ama genel olarak warrior diğer bütün sınıflardan daha iyi tanktır bol bol silence ve stunının olması last stand gibi hayat kurtaran bir özelliğinin olması (ki gerçekten öyledir tam tank gidiyor wipe geliyor dediğiniz anlarda atılan bir last stand hem tankı hemde partyi kurtarır) warrioru bir numaralı tank yapmaya yeter de artar bile

• anlamadın mı o skill paladindede var tam ölecek derken çat lay on hands yada divine protection gibi 12 sn boyunca %50 dmg alımını azaltan skill sırf warriorda var diye onu en iyisi yapmaz..ayrıca blizzard da bunu söylemiş eskiden warrioru tank olarak görüyorduk ama artık 4 classıda tanklık skilleriyle donattık diye hala en iyisi war demek biraz saçma..
  • haha tabi canım ne op, prot warr olarak hoj+repentance ile 25k+ damage almam gayet normal...
  • quote:

anlamadın mı o skill paladindede var tam ölecek derken çat lay on hands yada divine protection gibi 12 sn boyunca %50 dmg alımını azaltan skill sırf warriorda var diye onu en iyisi yapmaz..ayrıca blizzard da bunu söylemiş eskiden warrioru tank olarak görüyorduk ama artık 4 classıda tanklık skilleriyle donattık diye hala en iyisi war demek biraz saçma..

Sen hala divine protectionla last standi aynı kefeye koyupta mı yorum yapıyorsun söylediklerime??? yoksa anlamakmı isemiyorsun tamam paladin daha iyi tank druidde daha iyi tank hatta paladin imba pala rulezz
  • tanklık konusunda farklılıklar var ama en ii tank warr dır denemez hatta aoe tanklık konusunda palalar kesinlikle onde, retri paladin de tartışmasız op suan pvpde...

ama ne bekliyordunuz ki wotlk düşmüş bir paladinin hikayesi üzerinde ilerleyen bi ek paket sonuçta ve palalara bi yerde öçlerini alma gerçekte ne olduklarını gösterme şansı vermeliydi ve bu yuzdende her konuda onları bilerek öne çıkardı blizzard böylece pala oynayanlarında gönlünü alıcak orası ayrı^^

tabii boyle olunca hakkaten de ozellikle pvpde oynaması zor olan warr gibi classlar(warr tanklıkta zordur pala tanklıga gore orası ayrı) 2 tuş oynayan palaların böylesine güçlü olmasına dayanamıyorlar ve boyle forumlarda soylenip duruyoruz işte :)
  • quote:

quote:

anlamadın mı o skill paladindede var tam ölecek derken çat lay on hands yada divine protection gibi 12 sn boyunca %50 dmg alımını azaltan skill sırf warriorda var diye onu en iyisi yapmaz..ayrıca blizzard da bunu söylemiş eskiden warrioru tank olarak görüyorduk ama artık 4 classıda tanklık skilleriyle donattık diye hala en iyisi war demek biraz saçma..

Sen hala divine protectionla last standi aynı kefeye koyupta mı yorum yapıyorsun söylediklerime??? yoksa anlamakmı isemiyorsun tamam paladin daha iyi tank druidde daha iyi tank hatta paladin imba pala rulezz

ne sinirleniyorsun ki şimdi sen warrda last stand shield wall var dedin ben shield wall ile divine prot aynı işlevde skiller dedim alınacak ne var ayrıca ben en iyi tank o bu demiyorum biraz üsttekiler oku

• quote:

quote:

quote:

ne sinirleniyorsun ki şimdi sen warrda last stand shield wall var dedin ben shield wall ile divine prot aynı işlevde skiller dedim alınacak ne var ayrıca ben en iyi tank o bu demiyorum biraz üsttekiler oku

yarama bastın ama

• abi ne ağlanmış bu başlıkta be

• quote:

quote:

quote:

quote:

yarama bastın ama

ne yarası

• quote:

ne yarası

Ztn pvp mizi dps mizi aldılar bi tanklığımız kaldı ondada tek değiliz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 30 Aralık 2008; 23:20:30 >
  • Biri warrior az mı vuruyor dedi? buna ben sadece popomla gülerim.. Warrior az vuruyorsa sahibinin nooblugudur.. Dün arenada mail armora yedigim damage'i yapıstırayım.. siz karar verin..

• quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

Biri warrior az mı vuruyor dedi? buna ben sadece popomla gülerim.. Warrior az vuruyorsa sahibinin nooblugudur.. Dün arenada mail armora yedigim damage'i yapıstırayım.. siz karar verin..

1 Abi adamım vurduğı skill execute. Standart vurduğu dmg. Rage'i fullse bir de crtilemiş vurmuş. Oyunda duel atalım senınle bir gör ne kadar ezik warrior :D

2 Bu arada nasıl duel atıcaz dersen aynı guilddeymişiz, ss'i görünce anladım. löl

• execute'un az vurduğunu söyleyebilicek kimse varmı ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

Biri warrior az mı vuruyor dedi? buna ben sadece popomla gülerim.. Warrior az vuruyorsa sahibinin nooblugudur.. Dün arenada mail armora yedigim damage'i yapıstırayım.. siz karar verin..

6 ayda bir vurunca o damage i bir anlamı kalmıyor biliyorsun dimi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.