Şimdi Ara

Retri Pala OP? Haha güldürmeyin adamı.... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
7.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Elfredy

Abicim OP falan deil ya. PVP 1v1 DEİLDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR............ Gidin bakım bakalım 1800+ teamlere paladin napabiliyo orda....... Eskisine göre çok daha iyi tmm ama OP falan deil. Millet pvp yi 1v1 algılıyo veya saçma sapan bi pvp olan BG. BG pvp falan deil kardesim milletin girip uyuya uyuya honor kastıgı bi yer......

valla en son baktığımda pvp player vs player demekti.
    2 player vs 2 player değil.
    boşver ya zaten yazanların çoğunun pvp nin zerresinden anlamadığı belli.
    1800 teame bak diosunda sen hiç çıktınmı oralarada konuşuosun?
    sen zamanında hunger for blood pvp de ne işe yaricak demiştin dimi....
  • quote:

Abicim OP falan deil ya.

ben sende akıl fikir olduğundan süphe etmeye başladım kusra bakma ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: W4rmUp

quote:

Abicim OP falan deil ya. PVP 1v1 DEİLDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR............ Gidin bakım bakalım 1800+ teamlere paladin napabiliyo orda....... Eskisine göre çok daha iyi tmm ama OP falan deil. Millet pvp yi 1v1 algılıyo veya saçma sapan bi pvp olan BG. BG pvp falan deil kardesim milletin girip uyuya uyuya honor kastıgı bi yer......

valla en son baktığımda pvp player vs player demekti.
    2 player vs 2 player değil.
    boşver ya zaten yazanların çoğunun pvp nin zerresinden anlamadığı belli.
    1800 teame bak diosunda sen hiç çıktınmı oralarada konuşuosun?
    sen zamanında hunger for blood pvp de ne işe yaricak demiştin dimi....

Paladinin op olmadığını düşünen adamdan ne beklersin zaten

Düzeltme:Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowhero -- 18 Ekim 2008; 15:58:09 >

• Boş konusmalar dvm etmeye basladı

Bu arada ewt 1800 e çıktım.........
  • iyi karakter degil iyi oyuncu vardır.gerisi hikaye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

quote:

Orjinalden alıntı: experienced

quote:

Orjinalden alıntı: diablo_1986

palalara kesin nerf gelıcek başka caresı yok

palalar gercek halını bulmuş diyenlerde palaları ölümsüz fln sanıyolar galıba oyun dengesı var her class aşşa yukarı eşıt olmalı biz rogue dan bıkmıştık stun sap fln dıye bide pala cıktı zaten dmg cok fazla vuruyo bide stuna soktumu tmm

bunları gelıstırıne kadar cloth giyen classların defans larına bişey yapsınlar bence 9k life var adam 5k vuruyo nasıl olcak nasıl pvp yapıcaz

palalar gerçek hallerini bulmuş diyenler oyunun frp sine kendini fazla kaptıran arkadaşlar ,Her pala uther olmaz demi :) , ona bakarsanır her hunter slyvanas,her warriorda Thrall gibi olsun deriz ,bi bakmışız ortalıkta bir vuruşta öldüren bir sürü char var , pAladin Bu haliyle Op tur ve bu oyunda balans olmayıp bir char güçlü olacak diye bir şey olmaz ,zaten bu blizzde gördü ve Fix yoluna gitti.

Her ok kullanan Hunter her Zırhlıda Warrior değildir bu biiiiiiiir
    Oyunun frp sine kendimizi fazla kaptırmıyoruz pre tbc paladinin ne olduğunu bilmiyosun bu ikiiiiiiiiii
    wowda lore çok önemlidir buda üççççç

ok aktif kulanan kaç class var oyunda ? tmm thrallda shaman kabul ?shamanlar peki çok mu Op ? demek istediğim Bir balans olmalı ve bu balans oluyor diye ağlamamak lazım. Vede Pre Tbc paladini ne bilmiyorum diyelim açıkla bakalım ? sen ne kadar biliyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 18 Ekim 2008; 18:43:34 >

• paladin OP değil diyen paladin oyuncusu noobtur... Bi amuda kalkıp kesmedikleri kaldı.. Biraz daha ağlayında amuda kalkma skili versinler o zaman amuda kalıp kesersiniz. Balonun içinde adam kesen var ya bu nasıl Op değil. 1 vs 1 i geçtim adam 2 rogue kesiyo canı eksilmeden 3 olsa onuda kescek. Warlock OP diye ağlayanlar buyrun OP görün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cirnak

paladin OP değil diyen paladin oyuncusu noobtur... Bi amuda kalkıp kesmedikleri kaldı.. Biraz daha ağlayında amuda kalkma skili versinler o zaman amuda kalıp kesersiniz. Balonun içinde adam kesen var ya bu nasıl Op değil. 1 vs 1 i geçtim adam 2 rogue kesiyo canı eksilmeden 3 olsa onuda kescek. Warlock OP diye ağlayanlar buyrun OP görün...

Off off off bi tane daha geldi. 2 rog 1 palayı kesemiyomu 1 rog bile palayı epey zorlacak durumda şu an ama kesemez ewt o dogru ve böyle olması gerekir. Rog un caster kesmesi normaldir Plate deil Bu arada Bana rog hakkında bişey ögretmeyede kalkmayın 2 3 sene rogue oynadım ve hakkında bilmediğim bişeyde yok.

Edit: Ha diyorsun ben kesemiyorum. O senin sorunun kardesim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elfredy -- 18 Ekim 2008; 19:03:39 >

• quote:

1800+ takımlara bakın deme bana bende bilirim 1800ların nasıl olduğunu. Yalnız taktir ediyorum sizi mesajlarımı sildirmeyi başarmışsınız. /clap.
    Soylenenlerin çoğunu takmıyorum zaten pvp dersi vermeye de çalışmayın bilirim neyin ne olduğunu nasıl olduğunu. Birileri mirror image mage demiş o arkadasa alt charımın mage olduğunu soylemek isterim ki bu alt char bir çok insanın maininden gearlıdır.
    Ben kabul ediyordum zamanında rogların op olduğunu(her ne kadar s3te oynamamış olsamda). Zaten forumun yarısı çoluk çocuk boş mesaj atsınlar. Geri kalanların yarısıda 1500 ratei takımı aldığında görebilenlerden oluşuyor. Az bi kesimde bilir pvpnin ne olduğunu neyin ne kadar güçlü olduğunu. Boşunuza kendinizi yırtmayın.

Yalnız o kadar tepki aldığına göre mesajlarım(ki beklediğim şeydi bu) kimlerin ne olduğunuda görmüş olduk.
    Benden bu kadar kendinizi kandırmaya devam edin.

Bu arada elfredy armory linkini foruma verirmisin çok merak ettik süper uber paladini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warwicky -- 18 Ekim 2008; 19:20:41 >

• @serserie

Patchden sora 1800+ arenada oynadınmı? Karsına cıkan Retri paladin olan Teamler ne derece basarılı oldu? Herkezden dahamı az dahamı çok? Ve kaç kez cıktı karsınıza?
  • quote:

quote:

paladin OP değil diyen paladin oyuncusu noobtur... Bi amuda kalkıp kesmedikleri kaldı.. Biraz daha ağlayında amuda kalkma skili versinler o zaman amuda kalıp kesersiniz. Balonun içinde adam kesen var ya bu nasıl Op değil. 1 vs 1 i geçtim adam 2 rogue kesiyo canı eksilmeden 3 olsa onuda kescek. Warlock OP diye ağlayanlar buyrun OP görün...

Off off off bi tane daha geldi. 2 rog 1 palayı kesemiyomu 1 rog bile palayı epey zorlacak durumda şu an ama kesemez ewt o dogru ve böyle olması gerekir. Rog un caster kesmesi normaldir Plate deil Bu arada Bana rog hakkında bişey ögretmeyede kalkmayın 2 3 sene rogue oynadım ve hakkında bilmediğim bişeyde yok.

Abi şurayı güzel demişsinde, ama bişey soracam paladinin şu hali ile kesebilen bir class varmı ?

• quote:

@serserie

Patchden sora 1800+ arenada oynadınmı? Karsına cıkan Retri paladin olan Teamler ne derece basarılı oldu? Herkezden dahamı az dahamı çok? Ve kaç kez cıktı karsınıza?

Elemantal shaman + paladin. paladin + druid. Resto shaman/paladin. Dene gör.
    sonuca gel sen armory linki rica edelim senden.
  • yahu şu noob olan loladinleri kala almayın
  • quote:

Boş konusmalar dvm etmeye basladı

Bu arada ewt 1800 e çıktım.........

evet kardeş sen çok yeteneklisin yoksa karakter vurmuyor aslansın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

yahu şu noob olan loladinleri kala almayın

ortalığı karıştıran hep sensin adam ol biraz!! noob loladinler seni kesince ağlama..noob muş sen biz çöplüksek sende çöplüğün dibindeki kurtsun..

• quote:

Orjinalden alıntı: kazuya58

iyi karakter degil iyi oyuncu vardır.gerisi hikaye

dorudur hocam her gelenin sözü ne cevap versek adamdan saysak herhalde adam olanlar gücenir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: experienced

quote:

quote:

Abi şurayı güzel demişsinde, ama bişey soracam paladinin şu hali ile kesebilen bir class varmı ?

En son warlock keser diyordu.Ama pek bişey yapamıyor onlarda.

• quote:

quote:

dorudur hocam her gelenin sözü ne cevap versek adamdan saysak herhalde adam olanlar gücenir.

lol abi ya klasik kızdırma taktikleri bu kadar çocuklaşmayın ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

quote:

quote:

lol abi ya klasik kızdırma taktikleri bu kadar çocuklaşmayın ya

E zaten çocukki Maximum 16 yaş daha fazla deildir...

@experienced

Paladini hangi classmı keser? Hemen cevap vereyim. İşini bilen Mage,Warlock,SPri çok rahat alır.

• bu gün bi retri pala ve frost mage kapıştı frost mage aldı ama adam işini biliyordu gerçi 6k crt bolt attı o ayrı ama olsun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.