Şimdi Ara

Retri Pala OP? Haha güldürmeyin adamı.... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
7.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Sanırım maksat başka tartışma yaratmak için ortammı hazırlıyosun anlamadım.. Hem sen rogue değilmiydin birkaç gün önce hunger for bloodun pvp için kullanışsız olduğunu söyleyen ver rogue rehberini yapan ?

Mage paladini alır ama o frost olan değil sağlam arcane mage alır.

Hand of freedoma birsürü dispell resist varken, (spellsteal ile çalınması gerçekten zor)freedomla deepfreezeden çıkabiliyorken üstüne balon+kanat açabiliyorken bunların yanında instant 2k heal critleyebiliyorken iyi oynayan paladin frost mageyi alır.

Arcane şu anda 3 tuş mage olayı tek yaptığın arcane barrage slow fireblast proclarda misilles. Ha palayı nasıl alır dersen boublede instant invisi(yada zor durumda) atar gider köşeye fuller kendini tekrar gelir.

He birde hadi magele lock aldı diyelim SPri nasıl alıyo nerdeyse 0 korumasıyla (fearla yeni talent var bi)

ilk feara trinketi bassan zaten mümkün değil spri 2.feara kadar dayansın en fazla 10sn veriyoum ilk feardan sonra... Hoja trinket atmazsa 7.snyeye çıkmaz.

Frost Mage'mi alamaz?Mage'in $u an 3 spec'ide çok rahat olmasada Paladin alabiliyor.Patchten önce sadece frost i$ yaparken gzl $imdi fire ve arcane de i$yapıyor.

Arcane DPS $u an biraz OP gibi.Fakat öteki taraftan dü$ündüğünde en dayanıksız build.Dün BG'de rogun tekinden 5600 Ambush yedim 350 res 3200 Armor var mage'de benim.$u an damage'ler biraz uçuk sadece Pala'ya Arc. Mage'e has bir$ey değil.

Zaten bi sub rog zorluyo gerçi yüksek magic resistle baya poisonda resistleyebiliyosun olmadı en azından instant invisle kaçış şansın oluyo :D . Caster vs Casterde mümkün değil kaybetmez arcane en azından 70te. Locklar şaka gibi alınıyo. Arcane subun artık dispell resist vermesiyle slow olsun diğer debufflar olsun kolay kolay dispellenemiyorda.

• 1.Yeni patch i bilmiyorum ama paladin güçleşmiş olabilir zaten wowda bir class tüm classları alıcak diye birşey yok 2.Hitap tarzın çok yanlış paladinler sana bişey mi yaptı?? 3.Burda oyunun,kitapların en kutsal charlarından birini(Paladin ve Mage)böyle konuşamazsın...Blizz palanın verilmesi gelen hakları yavaş yavaş veriyor... 4.Bu sana niye böle dokundu
  • http://www.sk-gaming.com/arena/team/2/all/all/all/all////////

Evet Wrath çıkalı çok oldu hortlatmak lazım
  • quote:

http://www.sk-gaming.com/arena/team/2/all/all/all/all////////

dk harici pek birşey değişmediki pala aynı

zaten paladinden adam olmaz bir kere kimse kusura bakmasında noob karakter %80 player öyle pala bir arkadaşımla charları değiştimde 2 dk ben 2 dk da palayla oynamayı öğrenebiliyorken paladin oyuncusu warrior elinde öyle saf saf kalıyor hep derim yine söylüyorum

ulan paladin balon geldin balon gidicen

• quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

quote:

zaten paladinden adam olmaz bir kere kimse kusura bakmasında noob karakter %80 player öyle pala bir arkadaşımla charları değiştimde 2 dk ben 2 dk da palayla oynamayı öğrenebiliyorken paladin oyuncusu warrior elinde öyle saf saf kalıyor hep derim yine söylüyorum

Valla harfine kadar katılıyorum. Warrior oynamak az g.t ister. Öyle instant skillerle, öküz gibi dmglerle iş yapılmıyor. Stance dance yapmaktan adam gibi dmg bile kasılmıyor. Kaldı ki vurduğum slam un crit 1.3k vuruyor. Bir de benım free dmg'im 1k vururken ww nasıl 800 vuruyor onu çok uğraştım çözemedim. Ben tbc de vurduğum dmg'i daha iyi silah, daha iyi gear ile vuramıyorum. Mantığını çözemedim bu işin. Pve yapıyorum bu aralar. Naxx farmla, malygos elle, başka işimiz yok. Warrior ömür törpüsü. Blizz forumlarında da bütün warriorlar isyanlarda ama takan yok. Mal bu blizz 4 yıldır bu oynu oynuyorum valla hiç bir class bu kadar aciz duruma düşmemiştir.

• quote:

Orjinalden alıntı: naughtymmn

quote:

quote:

Valla harfine kadar katılıyorum. Warrior oynamak az g.t ister. Öyle instant skillerle, öküz gibi dmglerle iş yapılmıyor. Stance dance yapmaktan adam gibi dmg bile kasılmıyor. Kaldı ki vurduğum slam un crit 1.3k vuruyor. Bir de benım free dmg'im 1k vururken ww nasıl 800 vuruyor onu çok uğraştım çözemedim. Ben tbc de vurduğum dmg'i daha iyi silah, daha iyi gear ile vuramıyorum. Mantığını çözemedim bu işin. Pve yapıyorum bu aralar. Naxx farmla, malygos elle, başka işimiz yok. Warrior ömür törpüsü. Blizz forumlarında da bütün warriorlar isyanlarda ama takan yok. Mal bu blizz 4 yıldır bu oynu oynuyorum valla hiç bir class bu kadar aciz duruma düşmemiştir.

Warrioru şu anda o kadar berbat bir hale soktularki mübarek sadece pve yapılabiliyor tamam bizdfen iyi tank yok ama çok iyi tankız diye hiçmi pvp yapmıycaz

millet tek talentle hem pvp hem pve yapıyor biz ne zmn pve den vp ye geçicek olsak talent sıfırlatmak zorunda kalıyoruz geri dönüceksen hoop bi daha armstan prota dönki tank olasın ztn millet 5-6 tuşla pvp yaparken biz 10 key bindin 20 macro bir savaşta 50 kez stance değiş anca bir şey yapabiliyoruz işimiz zor vallaha

bide paladine ufakcık bir nerf gelse ortalığı ayağa kaldırmıyorlarmı deliriyorum iyice ulan biz nerf manyağı olmuşuz sizin kadar şikayet etmiyoruz bir buff veriyorlar adam gibi bir işe yaramaz onun yerine 20 tane nerf atıyorlar

ama warrioru delikanlı adam oynar kan kusar kızılcık şerbeti içtim der ne kadar nerf yesede yine tanklar yine sesi çıkmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Warrioru şu anda o kadar berbat bir hale soktularki mübarek sadece pve yapılabiliyor tamam bizdfen iyi tank yok ama çok iyi tankız diye hiçmi pvp yapmıycaz

millet tek talentle hem pvp hem pve yapıyor biz ne zmn pve den vp ye geçicek olsak talent sıfırlatmak zorunda kalıyoruz geri dönüceksen hoop bi daha armstan prota dönki tank olasın ztn millet 5-6 tuşla pvp yaparken biz 10 key bindin 20 macro bir savaşta 50 kez stance değiş anca bir şey yapabiliyoruz işimiz zor vallaha

bide paladine ufakcık bir nerf gelse ortalığı ayağa kaldırmıyorlarmı deliriyorum iyice ulan biz nerf manyağı olmuşuz sizin kadar şikayet etmiyoruz bir buff veriyorlar adam gibi bir işe yaramaz onun yerine 20 tane nerf atıyorlar

ama warrioru delikanlı adam oynar kan kusar kızılcık şerbeti içtim der ne kadar nerf yesede yine tanklar yine sesi çıkmaz

Valla abi ne cc miz var ne bişeyimiz. Adam gibi burst bile yapamıyoruz artık. Blizzard söylemeden ww'yi nerfledi. Nedeni basit. Talent ile %20+%10=%30 artıyor dmg'i. E bladestorm de dmg'ini wwden alıyor. Blizz habersizce nerfledi bence. Çünki benim free melee swing'im kadar vurmuyor ww. İnanaılmaz ya rogue a 800 vurdum yemin ediyorum cıldırıcam. Sokarım ama warrior'u bırakırsam yüzüme tükürsünler. Wow'u bırakırım warriyi bırakmam.

Valla nerf konusunda ne dediysen haklısın. Ben wow'a ilk başladığım zaman enrage %40 dmg arttırıyordu. Şimdi %10 oldu. Nerfleri saysam sayfalar yetmez. Tüm zamanların warrior nerflerini patch nothlarından bulup ayarlamıştım. Akıl almaz derecede nerflendik. Overpower'ın +dmgini kaldırdılr sadece weapon dmg'i vuruyor. O da sadece dodgeleyince. Dk'nın rune strike dodge ve parry yiyince vuruyor %200 weapon dmg. Critlememiş hali bizim op'den fazla vuruyor. Kaldı ki adamların armor'a vurmak gibi bir sıkıntıları yok. Spell abanıyorlar armorlu classslara. Warrior vursun 400 500. Hele şu wotlk de tamamen aciz duruma düştük. İddia ediyorum warrior'u süper kullanıyorum. Ama class'da potansiyel kalmadı. G.tumu yırtıyorum kullanmadığım skill yok ama dmg'im yetmıyor adam kesmeye. Combat bitiyor her bi skill cd ye girmiş ben gg olmusum. Çok büyüttükleri bladestorm uncrit 800 vuruyor. Crit 1.5k O da resilance olmayan adama. 5-7k dmg yapıyor yani max. Abi bütün classlar sanıyesinde yapıyor onu. Rogue elindeki kürdanlarla arka arkaya 2 tane 5k vuruyor bana. (muti-evis) 1.2k hemo(uncrit) vuruyor. benım okuz gibi 2 hand silah'ın slamı 1.3k vuruyor. Ne anladım ben bu işten. Hunter'ın peti yemınle 1k vurdu bana. Plate ağırlık yapsın diye giyiyoruz. Abi paladin op mi bilmem ama warrior ''overlamer'' Önüne gelen elliyor. Dk forst presence e geçiyor. 600 600 vuruyorum. Ama o spellerle indiriyor bana. Retrinin canını az indiriyorum, çat instant heall. Her bir şeyi kullanıyorum sonra cdler bitince harcıyor. Bütün classlar aynı. Spec fark etmeksizin kayıyorlar. Ne hunter kalıyor kaymayan ne shaman. Bu oyun sıkıyor bazen. Yemın ediyorum pve si düzgün olmasa ugraşmaya değmez hiç..

• Zaten warriorun derdinden ancak başka bir warrior anlar bu blizzard güya bizi bufflıyor ama öyle boka sokuyorki adamı elimzide hiçbirşey kalmıyor nerdeyse

zaten bi rage imiz var biz adama giripte rage doldurana kadar adam kafadan 1-2 skill önde başlıyor

paladinle kapışıyoruz mübarek adama vurup duruyoruz hop bi balon hp dolduruyor obaaa baştan başla bizim skiller cd de adam çatur çutur dalsın

şimdi yeniden bir warrior kasmaya başladım ztn pvp sinde iş yok bari kasması kolay olsun diyoruz oda işkence mübarek ilk lvlar hepten yalan ne yapıcaz hi,ç bilmiyorum aslında bütün warriorlar toplanıp 1 hafta tanklık yapmayalım protesto olarak o zaman zorla verirler buffı
  • quote:

Zaten warriorun derdinden ancak başka bir warrior anlar bu blizzard güya bizi bufflıyor ama öyle boka sokuyorki adamı elimzide hiçbirşey kalmıyor nerdeyse

zaten bi rage imiz var biz adama giripte rage doldurana kadar adam kafadan 1-2 skill önde başlıyor

paladinle kapışıyoruz mübarek adama vurup duruyoruz hop bi balon hp dolduruyor obaaa baştan başla bizim skiller cd de adam çatur çutur dalsın

şimdi yeniden bir warrior kasmaya başladım ztn pvp sinde iş yok bari kasması kolay olsun diyoruz oda işkence mübarek ilk lvlar hepten yalan ne yapıcaz hi,ç bilmiyorum aslında bütün warriorlar toplanıp 1 hafta tanklık yapmayalım protesto olarak o zaman zorla verirler buffı

Her türlü protestoya varım :D
  • ALLAH belasını versin Warrioru bu hale getiren şerefsizlerin üstüm başım fena olmamasına archavondan droplar vs... 2-3 sn dayanamıyorum bir çok clasa, artık giriyorum chara öle şekline bakıyorum 2 tur atıyorum çıkıyorum. Nefret ettim wowdan başkada clas oynamam sevmiyorum çünki.
  • warriorumda action barda yer kalmadı hakkaten, macroda biyere kadar insan tam kontrol istiyor anlık değişiklikler var, macroyla olacak iş değil.
  • quote:

quote:

Zaten warriorun derdinden ancak başka bir warrior anlar bu blizzard güya bizi bufflıyor ama öyle boka sokuyorki adamı elimzide hiçbirşey kalmıyor nerdeyse

aman dikat edin orantılı güç kulanmasınlar:P

• quote:

Orjinalden alıntı: atyay

quote:

quote:

aman dikat edin orantılı güç kulanmasınlar:P

Sırf bu iş için horde allience warriorları toplarız kimse bu arada birbiriyle savaşmaz bence zaten hepsi şikayetçi orantılı güç içinse Kungeni öne koyar mt yapar arkadan trollerle keseriz şimdi bakamıycamda en son baktığımda kungende unbuffed 31 k hp vardı düşün artık o tek tanklar hepsini

Gerçekten macrolar da yetmiyor artık yeni bir tane kasıyorumda zaten stance ler iyice zorlaştırıyor adamın işini birde dungeonlarda işini bilmeyenler çıkar zaten 120 tane macro kullanırsın üstüne birde mause ve klavyenin bilimum tuşuna skill atarsın anca yeter ama şu rage işini bir şekilde halletmeleri lazım tamam tanklarken sorun yokta pvp de direk 2 sn geriden başlıyoruz en az

edit: kungenide buldum 31k hp 550 def var unbuffed
    http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Kungen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 27 Aralık 2008; 23:29:28 >

• Kim takar PvP'yi PvE FTW!!!.

Kungen'de ub 31k HP var fakat tanklar arasında DK hariç pek stamina farkı kalmadı.Ensidia Unbuffed HP'si 32k olan Drood var 31k küsür olan Paladin var.
    DK'da bidahaki patch ile kayıp Defence rating ve stamina'lar sağlanacak sanırım.
  • quote:

Kim takar PvP'yi PvE FTW!!!.

Kungen'de ub 31k HP var fakat tanklar arasında DK hariç pek stamina farkı kalmadı.Ensidia Unbuffed HP'si 32k olan Drood var 31k küsür olan Paladin var.
    DK'da bidahaki patch ile kayıp Defence rating ve stamina'lar sağlanacak sanırım.

zaten şu oyunda mübarek bufflanmayan tke class var oda warrior herkesi nerften sonra ufak ufak bufflarda toparladılar bir biz kaldık nerfli

ama yinede en iyi tank yine biziz ne 32 lik drood nede 31 lik pala
  • oyunda tek buff almayan classlar warior ve shaman bence shamanlerin iside zor bence ozellikle melelerin isi cok zor mail ile ulasilan maxi defans 9k buda bayagi bi low bence wf nin nerflenmeside cok kotu oldu bence wf eski fonksiyonunu korumali ve ek olarak haste veren baska bi totem getirilmeliydi ama olmadi ....
  • Aslında Ench ile Resto shamanın durumu şu anda o kadar kötü değil, en azından güzel bir CC aldılar. Resto shamanlardan çok şey bekliyorum arenada açıkçası grounding+akıllı shock+tremor totem+Hex+Purge+Druid kadar olmasada ghost wolf.

Brustlar kalkana kadar paladin healerler şu anlık en iyi healer özelliğini koruyacak hatırlarsınız tıpkı Sezon1 deki gibi. Paladin healer nedense o zamanda en iyiydi :) resil geldi fightler uzadı bouble yalan oldu.
  • quote:

quote:

Kim takar PvP'yi PvE FTW!!!.

zaten şu oyunda mübarek bufflanmayan tke class var oda warrior herkesi nerften sonra ufak ufak bufflarda toparladılar bir biz kaldık nerfli

ama yinede en iyi tank yine biziz ne 32 lik drood nede 31 lik pala

en iyi tank warrior demeni neye bağlıyorsun anlamadım diğer classlarda pek ala çok iyiler

• Konu açılmışken söyleyim kimse kızmasın ama mage ve paladinler damage olarak yarı yarıya nerflenmeliler...
    pala repetance + hammerla stundan cıkmadan rahat rahat tüm classları alıyor.. Şu an resmen god modeda oynuyorlar
  • alt char alliance açtım instanceları 1 healer pala 1 tank pala 2 dps pala ve ben rogue olarak yapıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.