Şimdi Ara

Retri Pala OP? Haha güldürmeyin adamı.... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
7.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

bu gün bi retri pala ve frost mage kapıştı frost mage aldı ama adam işini biliyordu gerçi 6k crt bolt attı o ayrı ama olsun

İster atsın o criti ister atmasın işini bilen casterların cogu alıyo zaten. Bakma burdaki adamlara sen. Bglerde gördükleri ile gelip yazı yazıyorlar bunlar. Ve duel eden ezik tipleri görerek.
  • fazla konusma armory linki istedik senden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elfredy

quote:

bu gün bi retri pala ve frost mage kapıştı frost mage aldı ama adam işini biliyordu gerçi 6k crt bolt attı o ayrı ama olsun

İster atsın o criti ister atmasın işini bilen casterların cogu alıyo zaten. Bakma burdaki adamlara sen. Bglerde gördükleri ile gelip yazı yazıyorlar bunlar. Ve duel eden ezik tipleri görerek.

Yaw gerçekten anlamıyorum seni.bizm işini yapmasını bilen bir paladin olamaz mıyız? Niye hep işini bilen lock alır mage alır filan.Yaptığım frost mage arenaları olsun duelleri olsun alan çok az.Onlarda forbearance üzerimdeyken veya balon cd de iken elemental çıkartıp dalanlar.Warlock zaten kendi gözlerimle gördüm balon+kanat hiçbirşey yapamıyor.Şimdi biz brutalli adamı yendik diyoruz sen oynamasını bilmiyordur diyorsun.Git bi bak bakıyım brutal set için takım raitingi kaç olması lazım.Ben o raitinge kadar takımında asalak bulunduracak birinide daha görmedim.Şimdi sakın gelip bana brutalli adamı yenemezsin filan deme en sonunda video çektirecen.Ayrıca sen bildiğim kadarıyla retri pala değilsin(holy pala filandın galiba).Neden bu kadar çok yorum yapıyorsun anlamıyorum.

• quote:

quote:

evet mümkünse pmden de olabilir, bana bir oyun içi paladininin ss ini atar mısın çünkü şüphe duyuyorum yüksek lvl paladin oynadığından. sadece ptr görmüşsün sanırım ve yaptığın takım tutar gibi sınıf tutmak. 2 gün önce 3 paladin Türk arkadaşla paladin mount questi için stratholme girdik ve 3'ü de paladinin op olduğunu söyledi sen başka alemdesin galiba.

• Sanırım maksat başka tartışma yaratmak için ortammı hazırlıyosun anlamadım.. Hem sen rogue değilmiydin birkaç gün önce hunger for bloodun pvp için kullanışsız olduğunu söyleyen ver rogue rehberini yapan ?

Mage paladini alır ama o frost olan değil sağlam arcane mage alır.

Hand of freedoma birsürü dispell resist varken, (spellsteal ile çalınması gerçekten zor)freedomla deepfreezeden çıkabiliyorken üstüne balon+kanat açabiliyorken bunların yanında instant 2k heal critleyebiliyorken iyi oynayan paladin frost mageyi alır.

Arcane şu anda 3 tuş mage olayı tek yaptığın arcane barrage slow fireblast proclarda misilles. Ha palayı nasıl alır dersen boublede instant invisi(yada zor durumda) atar gider köşeye fuller kendini tekrar gelir.

He birde hadi magele lock aldı diyelim SPri nasıl alıyo nerdeyse 0 korumasıyla (fearla yeni talent var bi)

ilk feara trinketi bassan zaten mümkün değil spri 2.feara kadar dayansın en fazla 10sn veriyoum ilk feardan sonra... Hoja trinket atmazsa 7.snyeye çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 19 Ekim 2008; 10:12:52 >

• siz hala böle tiplerle muhattapmısınız arkadaşlar ya wowda tiptip insan var çakalından tut sağlam adamına kadar bırakın kendi açtığı konu altında yumsun gözlerini konuşsun .CEvap verip kala almayın.
  • quote:

quote:

öyle bi konuşusounki sanki bg den ötesine gidebildinde...
    armory linkini at görelim necisin.
  • Ewt benim asıl karakterim rogue idi. Ama sonra Horde tarafına geçip paladin olmaya karar verdim. Ve Paladinim LvL 10 dan beri Retributiondur. Ben paladinim ile PvE yapmak için yola çıktım ve su an Hyjallda dvm ediyorum. Üzerimdeki itemlerde bana PvE de yarayacak PvP itemlerini aldım ve diğerleri PvE itemleridir. Buyrun Link .http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodhoof&n=Tuhoter

Ben holy pala hiç olmadım olmayıda düşünmüyorum. Wolkda oynayacagım main specc Prot olacaktır bunuda belirteyim.

@W4rmUp
    linkde göreceksin ötesine gidip gitmediğimi 1800 ratingli teamim var.

@mczaga
    Senin msjlarına 1 daha cvp vermeyeceğim kaale alınacak bir tip değilsin max 16 yaş

• Sakin
  • ya tamam zaten nerf geldi bi daha da gelebilir orası kesin değil konu retri pala OP di şimdi tartışılana bak..siz nerf istediniz blizz yaptı daha ne istiyorsunuz..
  • elfredy yüzüklerine hasta oldum kardeşim. sen o gearle zaten op deilsin ki. haklıymışsın en başından beri. ama başlığı yanlış açmıssın. BENİM RETRİ PALA OP Mİ? GÜLDÜRMEYİN ADAMI olacaktı başlık. yanlış olmuş seninki.
  • harbiden nerf gelmesi lazım.duelde alınca millet tepki vermior artık.yani ben ezik bi oyuncuymuşumda pala imba die alıormuşum gibi tepki verip gidiorlar

nerf gelmesin dien arkadaşlara burdan bi resim göndereyim

http://img205.imageshack.us/img205/7040/wowscrnshot101508202857kj1.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: Güntülü

elfredy yüzüklerine hasta oldum kardeşim. sen o gearle zaten op deilsin ki. haklıymışsın en başından beri. ama başlığı yanlış açmıssın. BENİM RETRİ PALA OP Mİ? GÜLDÜRMEYİN ADAMI olacaktı başlık. yanlış olmuş seninki.

Şimdi olayın benlen ne alakası var??? Benim karakterimin iyi veya kötü olmasıyla ne alakası var? saçma saçma konusmayın komik olmayın yaa. Ewt yüzükler kötü ama onlar PVE için sizin anlamayacagınız bir şey icin hit rating verdiği icin onlarlarla idare ediyorum. Zaten şu an değiştim. Armorye geçmemiş olabilir 1 gün sora bak görürsün......
  • quote:

Orjinalden alıntı: RockmaN1985

harbiden nerf gelmesi lazım.duelde alınca millet tepki vermior artık.yani ben ezik bi oyuncuymuşumda pala imba die alıormuşum gibi tepki verip gidiorlar

toplam yaptığın dmg ne öyle ya

• quote:

quote:

harbiden nerf gelmesi lazım.duelde alınca millet tepki vermior artık.yani ben ezik bi oyuncuymuşumda pala imba die alıormuşum gibi tepki verip gidiorlar

Az ya be nbi girdim mi 2 katından aşağı yapmıyorum Ama citten adama nasıl yenildiniz anlamadım.Galiba stunda trinket filan kullanmadınız

• quote:

Orjinalden alıntı: shadowhero

quote:

quote:

Az ya be nbi girdim mi 2 katından aşağı yapmıyorum Ama citten adama nasıl yenildiniz anlamadım.Galiba stunda trinket filan kullanmadınız

yenen kişi kendisi

• quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Sanırım maksat başka tartışma yaratmak için ortammı hazırlıyosun anlamadım.. Hem sen rogue değilmiydin birkaç gün önce hunger for bloodun pvp için kullanışsız olduğunu söyleyen ver rogue rehberini yapan ?

Mage paladini alır ama o frost olan değil sağlam arcane mage alır.

Hand of freedoma birsürü dispell resist varken, (spellsteal ile çalınması gerçekten zor)freedomla deepfreezeden çıkabiliyorken üstüne balon+kanat açabiliyorken bunların yanında instant 2k heal critleyebiliyorken iyi oynayan paladin frost mageyi alır.

Arcane şu anda 3 tuş mage olayı tek yaptığın arcane barrage slow fireblast proclarda misilles. Ha palayı nasıl alır dersen boublede instant invisi(yada zor durumda) atar gider köşeye fuller kendini tekrar gelir.

He birde hadi magele lock aldı diyelim SPri nasıl alıyo nerdeyse 0 korumasıyla (fearla yeni talent var bi)

ilk feara trinketi bassan zaten mümkün değil spri 2.feara kadar dayansın en fazla 10sn veriyoum ilk feardan sonra... Hoja trinket atmazsa 7.snyeye çıkmaz.

Frost Mage'mi alamaz?Mage'in $u an 3 spec'ide çok rahat olmasada Paladin alabiliyor.Patchten önce sadece frost i$ yaparken gzl $imdi fire ve arcane de i$yapıyor.

Arcane DPS $u an biraz OP gibi.Fakat öteki taraftan dü$ündüğünde en dayanıksız build.Dün BG'de rogun tekinden 5600 Ambush yedim 350 res 3200 Armor var mage'de benim.$u an damage'ler biraz uçuk sadece Pala'ya Arc. Mage'e has bir$ey değil.

• Hiçbir zaman dışarda cıkıp 1 kisinin 2 kisinin yaptıgı duel sonucuna bakıpta burda gelip yorum yapmayın. Çünki yapılan yorumlar çok saçma oluyor. Gereksiz oluyor. Yok mage paladin kesemiyormuş. Yok warlock paladin kesemiyormuş. Saglam gearı olsun ilk stunda ölmediği sürece warlockun daha sonra öleceginimi zannediyorsun. Yanılıyosunuz. Lock örneğini verirken Bütün speccli lockları kastetmiyorum ben. Özellikle Aff lockdan bahsediyorum. Mage olayına girmiyom zaten bütün specclerde kesiyo. Shadow priye gelince ewt aynen shadow priestte alabiliyor...
  • Arkadaşım Aff lock yenmen gerekir paladinde dotları 100 küsür manaya silme yeteneğide var. İlk attığı fearda trinket kullansan biraz dövsen gene fear atacakken stuna alsan halada tanklar gibi ayaktaysa bir balon açsan kesmen gerekir. Bence biraz itemini güçlendirmen gerek. Ben her classla hemen hemen oynuyorum. Hatta paladin ve lock sahibiyim. O bakımdan lockların retri palayı kesmesi durumunu kabul etmiyorum retri biraz daha güçlü kalıyor.

Eğer arena derseniz oranın mekaniği farklıdır. Orada lock kazanabilir. Lock heali sırtına aldığında burst damagelerden kurtulup cdleri dolan paladini keser.

Birde arkadaşlar paladin retri build şuandada çok güçlü wratha ihtiyacı yokki. Hepsi holy gezdiğinden dayağını yemiyordunuz. Eğer retri palalar mana harcamasa warrior gibi vurdukça rage toplayıp skill vursaydı zaten holy paladin diye birşey olmazdı. Arenada kullanılamaması sonucu retriler holy oldu hepsi bu.

Classınızı tanıyın yeter. Elbet yeneceksiniz yenileceksiniz. Ben Wowu çıktığı günden beri oynuyorum hala ölmeden adam kesemiyorum ve bu çok doğal bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 19 Ekim 2008; 18:05:23 >

• Tamam haklısın Sisteme bakınca Keser gibi görünüyo. Ama sisteme bakılmıyo be moffaka. Sen o dotları silmeye calırken üstelik hepsini silemiyorsun. Silmeye calısırken geçirdigin zamanda o dotları seni öyle bir hırpalıyorki 10k can nasıl bitiyor anlamıyorsun bile. İlk fearda trinket acıyoruz tmm sora stun atıyoruz oda tamam. Stundan adam trinketle anında cıktıgında ve üstüne bide instant fearlarından bi tanesini attıgında olay bitiyor işte seni kendinden uzaklaştırıyor zaten ve inanki o süreye kadar 10k can bitiyo buble acıyorsun healliyosun o arada adam senden 8565 yard uzaklasıyo neyse yakalamak icin repetance atıyosun gidip vuracan adama adama 1 tane vuruyon sora çat bi fear daha ee simdi nası cıkcam feardan sora gg yapcak bişe kalmıyo. Arenada zaten lock çok rahat alıyo arenayı saymıyorum bile. 1v1 de de alıyo. Haa şu var gelip deli gibi crit tutar paladinde kesersin tmm ona bişe demiyom. Ama her zaman tutmaz o critler. 10 duel olsa 3 ünü pala alır gerisini lock.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.