Şimdi Ara

Retri Pala OP? Haha güldürmeyin adamı.... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
7.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok ya bens evnyom aksine biraz takılsınlar bence hak ettiler op olmayı.
  • Gelecek olan nerfin bu tarz bişe olacagını tahmin ediyordum. çünki eger saglam bi nerf gelseydi pve deki retri paladini kaybederlerdi. bu olay biraz pvp ye yansıdı. pve için çok bişe farketmicek gerci yine farkedecek biraz dvine storm biraz daha az vuracak. ama dengelenir az bucuk. Çok fazla bişe beklemeyin derim ben size. Bide gelse gelse bi nerf daha gelir oda critic damage artıran talentlerimize. onada çok gelemez oda var. %5 falan indirirler ancak..
  • Boş verin palayı felan asıl belalar yolda betada oynuyorum lvl 80 Unholy DK ile dpsi çok abartı ve kolay kolay ölmüyor asıl sorun onlar olacak hele bir petleri var akıllara zarar warrior gibi charge oluyor stun ediyor falan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Swordspecftw

Nerf çok hızlı geldi, biraz daha eğlenebilridi palacıklar yav
    Retribution Paladin Changes

Quote from: Ghostcrawler (Source)As I stated yesterday, we are happy with Ret's PvE damage and sustatined damage in PvP, but were concerned that the burst damage in PvP could be too high. We discussed this for literally hours yesterday, which was certainly not the first time we have discussed the issue. Thus I hope these changes are not perceived as a knee-jerk reaction, but I am sure that will depend a great deal on which class you play.

Divine Storm -- the damage was changed from Holy to Physical. As you know, Holy damage is almost never mitigated and this talent could pack a lot into a very short time. This is a nerf to the ability's damage. This change is now active on Live.

Repentance -- this ability now lasts for only 6 seconds in PvP (down from 10). Obviously this is also a nerf. This change is also active on Live.

Art of War -- now affects all damage done by Judgements, Crusader Strike and Divine Storm (instead of critical strike damage). Net dps should be about the same but less bursty. This change will be made before Nov 13.

Righteous Vengeance -- now applies a dot affect similar to Deep Wounds (instead of critical strike damage). This ends up being a significant buff to the ability to make up for the damage lost to Divine Storm, but is also less bursty. This change will be made before Nov 13. EDIT: The dot will NOT break Repentance.

Glyph of Crusader Strike -- now reduces mana cost (instead of increased damage on stunned targets.) We thought paladins could stack too much damage vs. stunned targets. This change will be made before Nov 13.

We also fixed a bug with Seal and Judgement of Light that could sometimes result in too much healing.

In our tests, Retribution dps remains the same over longer periods of time, but they can't do quite so much damage in the initial few seconds of a PvP encounter.

I know Ret pallies feel a little picked on since we've made this mistake before of having them come out the gate too strong and then had to correct them. For that I do apologize. It's a difficult spec to balance since part of its design is to have large crits and stuns, which have obvious PvP implications. We are pretty confident this will not nerf pallies into the ground as I facetiously promised yesterday, but if we overdid it, we'll be happy to back off some of the changes.

On the other hand, maybe we'll see fewer BGs with 20 paladins on the opposing side and can get some reasonable feedback on all the other classes in the game.

EDIT: To clairfy the new dot will not break Repentance.

"On the other hand, maybe we'll see fewer BGs with 20 paladins on the opposing side and can get some reasonable feedback on all the other classes in the game."

adam bile kafa bulmuş; burda tartışma inada binmişti zaten sonuç nerf.

• pve dps cok oynamaz diyorsun ama soyle bir ornek var. ilk i 20 agustosda yapilan inner sanctum un brutallus raid dps gostergesi.

http://wowwebstats.com/jpm3ueonikfrg?s=257216-281936

bu linkdeki ise ayni guildin brutallus raid dps gostergesi. 2 fight da da ayni paladin bulunmakta ve 20 agustosdan patch gunune kadar gear i degismis olsada dps 1k artmazdi :)

http://wowwebstats.com/k2fgin13nxfzi?s=123878-148770

pvede bisey yapamaz demen komik olmus. bir konu hakkinda bi fikir one atiyorsan once biraz arastir derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterHapLo -- 17 Ekim 2008; 12:13:02 >

• palalara kesin nerf gelıcek başka caresı yok

palalar gercek halını bulmuş diyenlerde palaları ölümsüz fln sanıyolar galıba oyun dengesı var her class aşşa yukarı eşıt olmalı biz rogue dan bıkmıştık stun sap fln dıye bide pala cıktı zaten dmg cok fazla vuruyo bide stuna soktumu tmm

bunları gelıstırıne kadar cloth giyen classların defans larına bişey yapsınlar bence 9k life var adam 5k vuruyo nasıl olcak nasıl pvp yapıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo_1986

palalara kesin nerf gelıcek başka caresı yok

palalar gercek halını bulmuş diyenlerde palaları ölümsüz fln sanıyolar galıba oyun dengesı var her class aşşa yukarı eşıt olmalı biz rogue dan bıkmıştık stun sap fln dıye bide pala cıktı zaten dmg cok fazla vuruyo bide stuna soktumu tmm

bunları gelıstırıne kadar cloth giyen classların defans larına bişey yapsınlar bence 9k life var adam 5k vuruyo nasıl olcak nasıl pvp yapıcaz

palalar gerçek hallerini bulmuş diyenler oyunun frp sine kendini fazla kaptıran arkadaşlar ,Her pala uther olmaz demi :) , ona bakarsanır her hunter slyvanas,her warriorda Thrall gibi olsun deriz ,bi bakmışız ortalıkta bir vuruşta öldüren bir sürü char var , pAladin Bu haliyle Op tur ve bu oyunda balans olmayıp bir char güçlü olacak diye bir şey olmaz ,zaten bu blizzde gördü ve Fix yoluna gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 17 Ekim 2008; 12:38:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: experienced

quote:

palalar gerçek hallerini bulmuş diyenler oyunun frp sine kendini fazla kaptıran arkadaşlar ,Her pala uther olmaz demi :) , ona bakarsanır her hunter slyvanas,her warriorda Thrall gibi olsun deriz ,bi bakmışız ortalıkta bir vuruşta öldüren bir sürü char var , pAladin Bu haliyle Op tur ve bu oyunda balans olmayıp bir char güçlü olacak diye bir şey olmaz ,zaten bu blizzde gördü ve Fix yoluna gitti.

thrall shamandır

• quote:

Orjinalden alıntı: experienced

quote:

Her ok kullanan Hunter her Zırhlıda Warrior değildir bu biiiiiiiir
    Oyunun frp sine kendimizi fazla kaptırmıyoruz pre tbc paladinin ne olduğunu bilmiyosun bu ikiiiiiiiiii
    wowda lore çok önemlidir buda üççççç

• quote:

Orjinalden alıntı: MasterHapLo

pve dps cok oynamaz diyorsun ama soyle bir ornek var. ilk i 20 agustosda yapilan inner sanctum un brutallus raid dps gostergesi.

http://wowwebstats.com/jpm3ueonikfrg?s=257216-281936

bu linkdeki ise ayni guildin brutallus raid dps gostergesi. 2 fight da da ayni paladin bulunmakta ve 20 agustosdan patch gunune kadar gear i degismis olsada dps 1k artmazdi :)

http://wowwebstats.com/k2fgin13nxfzi?s=123878-148770

pvede bisey yapamaz demen komik olmus. bir konu hakkinda bi fikir one atiyorsan once biraz arastir derim.

orda dps artması normal zaten paladin buff aldı haliyle artacak. Eğer paladinin dps ine fazla nerf gelirse. Pve deki retri paladini kaybedecekler ewt bu dogru su an paladinler gercekden pve de güzel dps yapıyorlar. Buna nerf gelecek elbet. Ama ÇOOOOOOOKKKKKK fazla nerf beklemeyin demek istiyorum eğer ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKK fazla nerf gelirse retri pala pve yalan olur yine eskisi gibi. Ve bunuda blizzard YAPMAZZZZZZZZZ......

• nerf gelmicek retri paladin wotlk in en iyisi olacak.arthastan legendary sword düşecek.üzerindede sadece paladinler kullanabilir yazacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: RockmaN1985

nerf gelmicek retri paladin wotlk in en iyisi olacak.arthastan legendary sword düşecek.üzerindede sadece paladinler kullanabilir yazacak

sanırım DK ile kapıştırmak istiyor blizzart lolayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

nerf gelmicek retri paladin wotlk in en iyisi olacak.arthastan legendary sword düşecek.üzerindede sadece paladinler kullanabilir yazacak

Demekki neymiş lore önemliymiş değilmi

Heralde DK ile kapıştırıcak PALAyı DK ile pala Sith ile jedi gibidir

Edit: Mesajında bana noob demişsin görmedim, Arkadaşım sakın bir daha bana hakaret etme!kaç yaşındasın bilmiyorum ama sen kimsin bana bu kelimeyi kullanıyosun! Nasıl bi form oldu burası ya formda suç yok gerçi insanlar bozuyo yada insan olmaya çalışanlar.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 17 Ekim 2008; 14:51:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

Demekki neymiş lore önemliymiş değilmi

Heralde DK ile kapıştırıcak PALAyı DK ile pala Sith ile jedi gibidir

Edit: Mesajında bana noob demişsin görmedim, Arkadaşım sakın bir daha bana hakaret etme!kaç yaşındasın bilmiyorum ama sen kimsin bana bu kelimeyi kullanıyosun! Nasıl bi form oldu burası ya formda suç yok gerçi insanlar bozuyo yada insan olmaya çalışanlar.......

ozaman biz boşuna kastık başka class dk ve pala kapıscak biz izliyecekmıyız sacma olur dk da okadar iyi olcagını sanmıyorum belkı saglam skiller ve talent lerı olur ama bi şekilde acık bi tarafı vardır.( paladin in de nerflerı başladı zaten )

nasıl mage in dmg ı cok yuksek ama defansı cok zayıfsa dk dada ole bışey olucak yanı oyun dengesı bu

• DK ile pala niye kapışsın ya, DK düşman değilki. Sırt sırta savaşacak DK ile Pala. Tabi siz "Death Knight" ı hala ölü şövalye yani undead sanıyorsanız ona birşey diyemiyecem.
  • wallaha ben gidip gidip kendimi öldürtmeyi palaya düşünüyorum
    zavallılarda bi rog ve warr almaktan pek de bi şileri kalmamıştı
    nerflenene kdr heveslerini alsınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tritone

wallaha ben gidip gidip kendimi öldürtmeyi palaya düşünüyorum
    zavallılarda bi rog ve warr almaktan pek de bi şileri kalmamıştı
    nerflenene kdr heveslerini alsınlar

ya asıl forumu bozan adamlar böle clasa zavallı loladin gibi şeyler yazıpta milleti kışkırtanlarda..abicim işiniz gücünüzmü yok sırf millete uyuzluk olsun tartışma çıksın diemi inadına yazıosunuz bunları ayıp yani sonrada kalkıp bunlar millete çoluk çocuk edebiyatı yapıo ona tav oluorum..adamın savuncağı yoksa bile şunları gördükten sonra savunur ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 18 Ekim 2008; 9:44:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serserie

Paladine nerf gelmesi saçma nerf gelmez vs diyen adam MALDIR MAL. Otesi yoktur. Ayak takımını geçtim çocuklar bile kabulleniyolar. Gerisi zekaya bakıyor. Öküz değilse biri suanki durumu rahat anlar.
    Kabul ederim sağlam paladinin 1v2 1v3 yapmasını ama sezon 1 gearlı adamın arenada 2 tuşa basıp maç kazanması sonrada sanki cok zor bişey yapmıs gibi dolanmasına kıl oluyorum.

Hadi şikayet edin beni de mal lafını ustune alıp kendini kanıtlayanları görelim.

Bu msjdamı tuzak var şimdi vah vah cnm benim. Üslubunu düzelt öyle gel muhattab olalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serserie

vah canım kırdımmı seni :(
    o mesajın anlamını anlayabiliyorsan anla ve otur anlamıyosan kendini rezil etme burda. Oynadığınız sınıfın overpoweredlığını kabul edemiyosanız bu sizin ezikliğiniz. Kabul edebiliyorsan zaten laf sana gitmiyodur.

Bakalım kurduğum tuzağa kaç kişi daha düşecek...

Hadi bekliyorum. Bu mesajı okuyupta hala kendini kasanlarıda ayrıca tebrik ederim.

İLk olarak git konuşmanı düzelt.İnsanlarla bu kadar seviyesiz konuşamazsın.Oradaki mesajı anlayamıyormuş.Vah vah vah amma salağızLan resmen adamlara palanın opluğunu kabul etmiyorsa maldır diyorsun.Sanane kardeşin.Adam sana mı soracak fikrini.Sen Allah bilir 80 gelincede magelerin mirror image'ne "nerf nerf" diye bağırırsın.Resto druidler arenada fink atarken bir konu açmazsınız.Paladin 3 sene sonra gene op olunca nerf şartmış.Napalım sizin için beyfendi.Paladan direk burst damageyi sileim isterseniz.Veya crit şansını %0.000001 yapalımPala artık böyle bunu kabullenmek biraz geç olacak ama güç olmasından iyidirYapacakları "nerf" adı altındaki şeyleri başka bir arkadaşımızın açtığı konuda görmüşsündür.Zaten yapacakları nerf(cik)ler o sınırı fazla geçmez.Çünkü palanın ortası yok.Ya bc deki gibi püsürük püsürük dolaşacak.Ya da critleri saydıracak.İsteyen istediğini desin pala için.PALADİN ARTIK OP VE BUNUN DEĞİŞMESİNİ FAZLA UMUTLANARAK BEKLEMEYİN.

• Abicim OP falan deil ya. PVP 1v1 DEİLDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR............ Gidin bakım bakalım 1800+ teamlere paladin napabiliyo orda....... Eskisine göre çok daha iyi tmm ama OP falan deil. Millet pvp yi 1v1 algılıyo veya saçma sapan bi pvp olan BG. BG pvp falan deil kardesim milletin girip uyuya uyuya honor kastıgı bi yer......
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.