Şimdi Ara

Retri Pala OP? Haha güldürmeyin adamı.... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
7.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: shadowhero

quote:

Orjinalden alıntı: Elfredy

@shadowhero
    abicim mavi setli bir paladinin maximum hpsi kaç olacak 10kmı maximum 7k canı olacaktır. Ve ne resilence ne bişe. Bir s4 hunter hatta bırak s4ü herhangi bir sezon olsun s1 hunter bile olsa. En az 300 resilence ı olacaktır. ve 10k canı olacaktır. Paladin o adamı kesmek için 8565 saat uğraşması lazım ki o arada çoktaaaaan ölür. Ha nedir senin karsındaki adam MMdir ve hayvan gibi lagı vardır sende girmişsindir dibine sadece pet vurmuştur sana o sana hiç vuramamıştır vs vs. Yoksa imkansız gibi bişe yani.

Trap attı.5 dklık pvp trinket var onu kullandım.Ayrıca üzerim reple alınan pvp seti.Ve akilzondan düşen plate chest ile hammer of naaru.Gerisi dandik item diyeyim.İşte trap attı trinket kullandım bu arada kaçıyordu cons shot attı hof kullandım direk dibine koştum.Stun attım trinketle çıktı ve ardından hammer of justice attım.Kanat açık daldım.7-8 saniyede mi ne 12k mı ne damage yapmışım işte.Sonuç olarak öldü.Talentine filan bakmadım.MM olacağınıda sanmam orc hunterdı.Orc hunter açıp mm olacak adam varsa ben başka bişey demiyorum

Büyük bi ihtimal BM değildi o yüzden ölmüştür. Bm olsa açardı bm skilini stun falan hikaye kacar kacar keserdi. Repetance dan trinket ile cıkarda vs kacardı her türlü..

• tamam çok skilled sin,retri paladinler hiç OP falan değil

tatmin oldun mu?
  • Birader düzgün konuş terbiyeni takın !!! Silverhand Clanına topunmu kaçtı küçükken acın büyük galiba!
  • Hahahaha kuruttun bizi mczaga yapacagımız bişe kalmadı. Ne diyorsan onu yapalım. Tabi darlandırırsan buble atar kafana hammerı çakarız o ayrı dava
  • ezikmiş pehh kafana fazla judgement yiyince böyle oldun galiba sana bi judgement of wisdom çakalımda belki ufkun açılır mczaga..
  • Evet arkadaşlar Sonunda patch geldi. Her class yeni talentlerine kavuştu. Ve ben test patch notlarıyla Orjinal Test Notlarını karşılaştırdım Gerçi öyle bi baktım pekde dikkat etmedim ama bi değişiklik yok gibi. Test etme imkanı bulamadım daha açılmadı ama bi değişiklik farkeden varmı aranızda acep??
  • Retri Karşıtlarına Üzücü Haber. Nerf yok
  • akşam serverdaki benimle eşit gearlı bi retri pala bulup iki pala beraber 2v2 yapmayı düşünüyorum
  • quote:

Retri Karşıtlarına Üzücü Haber. Nerf yok

daha bir ay var cok sevinme orjinal forumlarda herkes nerf diyorsa nerf gelir

tbc nin ilk geldiği zamanı hatırla ayı formdaki druidleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 15 Ekim 2008; 18:08:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

quote:

Şimdi ben 100 kişi gaza getirsem istediğim şeye nerf getirebilir miyimMesela arcane talentinin son atağının cdsi yükseltilebilinir.

• quote:

quote:

quote:

Şimdi ben 100 kişi gaza getirsem istediğim şeye nerf getirebilir miyimMesela arcane talentinin son atağının cdsi yükseltilebilinir.

100 kişi pala nerf demiyor paladin oynayanlar hariç herkes bunu söylüyor ayrıca aklı başında olan bi paladinde gelip burda savunmaz şu anki halini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 15 Ekim 2008; 18:56:40 >

• evet oynadım retri pala bugün. çok da iyi olmayan gearle resto shaman a tek attım s4 hunterı kestim moblara tek attım elitleri sololadım hp inmeden ve hiç mana sorunu yaşamadım.

VE BU RETRI PALA OP DEGIL OYLE MI?

HAHAHAHAHAHAHAHAHA
  • quote:

quote:

quote:

quote:

100 kişi pala nerf demiyor paladin oynayanlar hariç herkes bunu söylüyor ayrıca aklı başında olan bi paladinde gelip burda savunmaz şu anki halini

Bc deki druid gibi imba olalım oda yeter bana

• quote:

Orjinalden alıntı: Güntülü

evet oynadım retri pala bugün. çok da iyi olmayan gearle resto shaman a tek attım s4 hunterı kestim moblara tek attım elitleri sololadım hp inmeden ve hiç mana sorunu yaşamadım.

VE BU RETRI PALA OP DEGIL OYLE MI?

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

yok değil buff lazım bunun üstüne buff ,PET ,stealth ve cc isterük .
  • Çok garip geldi dimi paladinin damage adına bi *ok yapması. Su ana kadar hiçbir Arenada yer bulamayan paladin, su ana kadar İhtiyaç oldugu icin raidlere alınmayan paladin alınmaya basladıda çokmu zorunuza gitti. Bırakın allah aşkına. Madem OP paladin. Açacaksınız bi paladin ve oynayacaksınız..... Eğer Gocunacaksanız Dvm edin bakalım.......
  • Wowun ilk günlerine dönmüş paladin, woltk yükleyip yepyeni işler yapmaya başlayınca defalarca nerflenecek bufflanacak zaten classlar
    Keyfini çıkarsın paladinler şu günlerin çok abarmışsınız sanki, şahsen azıma agzıma vurdular duel yapabildik ancak lagdan da, yine de çok abartmişsiniz konuyu bence.
  • quote:

Çok garip geldi dimi paladinin damage adına bi *ok yapması. Su ana kadar hiçbir Arenada yer bulamayan paladin, su ana kadar İhtiyaç oldugu icin raidlere alınmayan paladin alınmaya basladıda çokmu zorunuza gitti. Bırakın allah aşkına. Madem OP paladin. Açacaksınız bi paladin ve oynayacaksınız..... Eğer Gocunacaksanız Dvm edin bakalım.......

tamam yıllarca ezildiniz biliyoruz da şu andaki durumun da normal oldugunu iddia etmen anormal. kardeşim tek atıyorsun bir classa. bu normal mi allah aşkına. şimdiye kadar hangi classtan tek yedin sen. hangi class seni 4 sn lik stundan çıkana kadar kesti. gözünüz dönmüş bu kadar dmgi görünce ama illa ki gidecek bu olay nerf gelecek. şu aralar sağa sola sataşacağınıza gidin keyfini çıkarın bg de falan.

• ya arkadaşı nasıl Hırs bürümüş inatla inkar ediyorya yuh diyorum arkadaşım aç camı aç bi nefes al hava girsin içeri.
  • Bir kaç gündür şu konuyu okuyorum çok komik bir konu ya. Çok çocukça yorumlar var. Güntülü arkadaşa katılıyorum. Burda post kasıcağınıza gidin eğlenin çünkü çok uzun sürmüyecektir Paladin'lerin bu hali. Bugün arkadaşımdaydım orda biraz bakındım. Arkadaşımın Mage'i var. Onunla oynadım biraz. Zorlanarakta olsa alabildim Paladin duellerini. Ama cidden tek atanlar var. Duel başlıyor, Stun ardından kanat duel bitiyor. Ve siz hala bunu savunuyorsunuz. Komiksiniz..
  • Su an öyle ediyorum zaten Buldum bi tane retri paladin Arena ediyoruz. Çokda güzel gidiyo. Şu ana kadar arenada HİÇ yapamadıklarımızı yapabiliyoruz. Bu ne kadar sürer bilemem ama Bunu görmek Her Palanın Hakkı diye düşünüyorum nasıl diger classlar görebiliyorsa palalarda görmeli.......... Ve görüyozda
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.