Şimdi Ara

Retri Pala OP? Haha güldürmeyin adamı.... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
7.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Paladinin karakteri gereği güçlü olması lazımdır warriorların komutanıdır paladin!

Yani isteyen çeksin isteyen çekemesin paladin hakettiği yere geliyor..

Hem WOTLK ile silverhand gelicek Scourgenin en büyük düşmanı Paladin nası güçsüz kalabilirki

Çekemeyenlere sölüyorum düşün yakamızdan artık ya, illallah ettik bırakın oyunumuzu oynayalım, tamam ağlamayın kesmeyiz

şimdi dahada gururlanarak söylüyorum

İNADINA HUMAN PALADİN WOAAAAAH

• terbiye sınırlarını aşmak istemeyiz tabiki ben her karakteri severim saygım da var hepsinin de kendine özgü ve güçlü skilleri var..hepside bi yerde işe yarıyor..pvp de pek bilmem ama pve de retri ler pek etkin olmuyorlar mesela raid ve dungeonlarda genellikle prot veya holy palalar var bliz retri palayıda pve de etkin kılmak için biraz güçlendirmiş bu sefer pvp de de güçlenince millet nerf diye patladı...karşındaki pvp yapmayı bilmiorsa retrinin suçu ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepennthe -- 13 Ekim 2008; 21:10:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

cevap yazdım aslında çok da güzel cuk diye oturdu yapıp yapmama meselesine de Küfre girdi akrabaları karıştırdım sonra değiştirdim ceza alırım diye.

burda bi avuç çapulcu çoluk çocuk yüzünden neden ceza alayımki değilmi yanlız tahmin etmiştir o ne yazdımı içinden geçirebilir.

yarası olan gocunur arkadaşım demekki snde zamanında bi pala tarafından iyi madara edildin şimdi daha da güçlenince patlıyorsun

@Lord Sıth
    güzel yorum haklısında

• 1 ve 0 lar nelere kadirmis inanmak guc
  • quote:

cevap yazdım aslında çok da güzel cuk diye oturdu yapıp yapmama meselesine de Küfre girdi akrabaları karıştırdım sonra değiştirdim ceza alırım diye.

burda bi avuç çapulcu çoluk çocuk yüzünden neden ceza alayımki değilmi yanlız tahmin etmiştir o ne yazdımı içinden geçirebilir.

Sen kimsin kardeşim burda millete gider yapıyorsun paso,senin yaşın kaçki millete yaş sorar olmuşsun,takip ediyorum saçma sapan hakaret dolu mesajların var,yok akraba falan,nedir senin olayın,nerde oturuyosun bakim sen İstanbul'damısın?

Bir tanışalım seninle bakalım böyle nasıl atar yapıyorsun millete.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

quote:

Sen kimsin kardeşim burda millete gider yapıyorsun paso,senin yaşın kaçki millete yaş sorar olmuşsun,takip ediyorum saçma sapan hakaret dolu mesajların var,yok akraba falan,nedir senin olayın,nerde oturuyosun bakim sen İstanbul'damısın?

Bir tanışalım seninle bakalım böyle nasıl atar yapıyorsun millete.

Klavye delikanlısı umut bekleme çıkmaz

• konu çığırından çıkmaya başladı, palacılar vs pala oynamayanlara döndü, dediğim gibi bırakın bunun kararını, dengesini blizz ayarlasın ki zaten o ayarlicak :D blizz'in bu konulardaki zaman içindeki uygulamalarını arkadaşların dediği gibi pekçok classta gördük, nerf bekleyenler pekte umutlanmasın derim ben (blizz yetkilisi olsam ve illa bişi nerflencek dense ben crit chance veren ret talentlarından bi azaltmaya giderdim, paladinin dmglarında bi aşırılık yok, zaten skilleride 6-8-10sn cd'li casterlar gibi spam edilemeyen global cd si olan skiller)
  • Ya o deilde adam yazdıklarından %100 belli oluyorki paladinin p sini bilmiyor ve gelip burda cart curt bi dünya şey söylüyor. Önce bi araştır ne neymiş ne nasıl olurmuş sonra gel yorumunu yap. Ben yaklasık 3 senedir bu oyunu oynuyorum Tam olarak bildiğim classlar 3 tane onlarda rogue warrior paladin diğerlerini sadece bana karsı yaptıkları şeyler ile biliyorum gerçi orda da nerdeyse çoğunu öğreniyorsun. Ama yinede tam olarak bilemiyosun ne nedir. Ben paladinin neyi yapabilecek neyi yapamayacak olduğunu tahmin edebiliyorum az çok ama lütfen şu paladini bilmeyenler bu kadar çok yorum yapmayın bari..... Yapacaksanda araştır sonra yap....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tiberias13

konu çığırından çıkmaya başladı, palacılar vs pala oynamayanlara döndü, dediğim gibi bırakın bunun kararını, dengesini blizz ayarlasın ki zaten o ayarlicak :D blizz'in bu konulardaki zaman içindeki uygulamalarını arkadaşların dediği gibi pekçok classta gördük, nerf bekleyenler pekte umutlanmasın derim ben (blizz yetkilisi olsam ve illa bişi nerflencek dense ben crit chance veren ret talentlarından bi azaltmaya giderdim, paladinin dmglarında bi aşırılık yok, zaten skilleride 6-8-10sn cd'li casterlar gibi spam edilemeyen global cd si olan skiller)

Ya zaten damageleri çok azaltırsa paladinin pve deki dpsini kaybeder ve bu blizzin sloganına ters düşecek bi hareket olur. Sonuçta blizzard Herkezin dps yapabileceğini söyledi. Diğer tüm classlar dps yapıpda paladin yapamazsa sen gör o zaman kargaşayı. Böyle bişeyede kalkışmaz blizzard. Elbetteki pvpdeki olayı biraz dengeleyecektir hiç olmazsa melee classlara karsı dengeleyecektir ama pve adına nerf beklemiyorum ben.

• bu forum iyice çığrından çıkmaya başladı
    cidden wow forumu mu burası diye arada düşünüyorum

üslüp atılan msgların içerikleri vs , sanırım buralardan göçme zamanı gelmiş de geçiyor bile
  • @mczaga

Cevap falan verdiğin yok. Verdiğin cevaplar classı bilmeden ptrde gördüğün paladinlerin ezik adamları kestiği duellerdir. Bende ptrde gidip mage kesiyorum warlock kesiyorum ne bilim pri kesiyorum. Ama karsıma adam gibi oynayan biri çıktığında yapabilecek bişeyim kalmıyo. HERKEZ AYNI DEĞİLDİR bunu aklından çıkarma. Classına hakim olmak başka bişeydir, Bi classı oynamak başka bişeydir. Git önce Bir Pala aç oyna veya git Paladinin Bütün dinamiklerini bi incele.
  • @mczaga

Hangi brutal setli adam mavi setli palaya yeniliyo yaa bırak allah aşkına saçmalama. Töbe yaa Brutal setli adam mavi setli palaya yeniliyomus haha komik şey.

Edit: Kıçınızdan element uydurmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elfredy -- 14 Ekim 2008; 10:41:39 >
  • demekki brutal setli adam oynamayı bilmiyormuş ayrıca ne bu loladin lafı adam gibi paladin desene bu kadar ezik karakterse loladin diye lakap takılıyorsa neden o kadar korkuyorsunuz da nerf istiyorsunuz......
  • Valla herseyi okumadim ama.. Cart bir tusa basip immune olabilen bir classin bu kadar cok damage vuramamasi lazim...
    Sen warrior kadar damage vuracaksin.. birde ustune iki canin, dispelin, healin olucak..

Ayriyetten dual spec olayinada asiri kıl oldum.. Pure DPS classlarina bundan daha buyuk ayip yapilamaz herhalde..
    Raid'e mage alacagina all bir druid.. Moonkin olarak mage kadar DPS yapsin, gerekiyorsa tank olsun.. olmadi heallik yapsin..
    Yada rouge yerine al bir pala.. Hem rouge kadar DPS yapar, hem mana battery, istersen spec degistirip tanklar istersen healler.. Oohhh suyundan da koy..
  • quote:

arkadaşım bana masal anlatma Wowu senden örenecek değilim PTR de Pala için Herkez NErf derken burda boşa konuşuyorsun Yüzsüz bi şekilde .Paladin açmama gerek yok görünen köy kılavuz istemez.

Şunu bahane edip yaw oyunculuk da var bu işte demeyin bana Adam Brutal setli mavi itemli paladine yeniliyor bu normalmi ? eziktik bunu hakettik dicek olanlara da eziksiniz hala çünkü saçmalığı savunuyorsunuz sizin gibiler Ezik kalmaya mahkum.

Sen bu lafı sölüyosan ben sana sadece derim

• quote:

Orjinalden alıntı: Elfredy

@mczaga

Hangi brutal setli adam mavi setli palaya yeniliyo yaa bırak allah aşkına saçmalama. Töbe yaa Brutal setli adam mavi setli palaya yeniliyomus haha komik şey.

Edit: Kıçınızdan element uydurmayın

Sen anlamıyorsun galiba mavi setle brutalli hunter yendim diyorum.Git yukarıları oku
  • ben bu başlığa kadar forumda paladin op diye şikayet eden en azından konu açan kimseyi görmedim.
    bu başlığı açan paladin, geliyor kaba bir uslupla op değiliz diyor sonra başka birisi hayır bence
    paladin op diyor kendi tecrübeleri var adam gözlerimle gördüm diyor neyse haklı ya da haksız, bu sefer diğer paladinler başlıyor saydırmaya.

ah blizzard horde a paladin ve bloodelf i koymayacaktın
    nerde eski horde :D
  • @shadowhero
    abicim mavi setli bir paladinin maximum hpsi kaç olacak 10kmı maximum 7k canı olacaktır. Ve ne resilence ne bişe. Bir s4 hunter hatta bırak s4ü herhangi bir sezon olsun s1 hunter bile olsa. En az 300 resilence ı olacaktır. ve 10k canı olacaktır. Paladin o adamı kesmek için 8565 saat uğraşması lazım ki o arada çoktaaaaan ölür. Ha nedir senin karsındaki adam MMdir ve hayvan gibi lagı vardır sende girmişsindir dibine sadece pet vurmuştur sana o sana hiç vuramamıştır vs vs. Yoksa imkansız gibi bişe yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elfredy

@shadowhero
    abicim mavi setli bir paladinin maximum hpsi kaç olacak 10kmı maximum 7k canı olacaktır. Ve ne resilence ne bişe. Bir s4 hunter hatta bırak s4ü herhangi bir sezon olsun s1 hunter bile olsa. En az 300 resilence ı olacaktır. ve 10k canı olacaktır. Paladin o adamı kesmek için 8565 saat uğraşması lazım ki o arada çoktaaaaan ölür. Ha nedir senin karsındaki adam MMdir ve hayvan gibi lagı vardır sende girmişsindir dibine sadece pet vurmuştur sana o sana hiç vuramamıştır vs vs. Yoksa imkansız gibi bişe yani.

Trap attı.5 dklık pvp trinket var onu kullandım.Ayrıca üzerim reple alınan pvp seti.Ve akilzondan düşen plate chest ile hammer of naaru.Gerisi dandik item diyeyim.İşte trap attı trinket kullandım bu arada kaçıyordu cons shot attı hof kullandım direk dibine koştum.Stun attım trinketle çıktı ve ardından hammer of justice attım.Kanat açık daldım.7-8 saniyede mi ne 12k mı ne damage yapmışım işte.Sonuç olarak öldü.Talentine filan bakmadım.MM olacağınıda sanmam orc hunterdı.Orc hunter açıp mm olacak adam varsa ben başka bişey demiyorum

• Palaya gelenleri abartı bulmayanlar var bugün cafede wotlk beta oynayan arkadaşı izledim human retry pala ile oynuyor resmen oha dedim 1 hunter 1 rogue ve 1 warı hepside verilen mavi pvp setli full hp ile alay edercesine kesiyosa bu işde bi bokluk vardır.yeterki target %35 e gelsin direk yatırıyor ne kadar pala ile oynayanlar karşı olsada ben retrynin bugün izlediğin haliyle fazla kalacağını sanmıyom çok fazla abartılı geldi bana druidle pek kıyaslanır gibide deil hani druid bunun yanında melek Ha unutmadan o kadar damage birde kendini 11k heallemeside başka bi olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulecan -- 14 Ekim 2008; 21:41:26 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.