Şimdi Ara

Retri Pala OP? Haha güldürmeyin adamı.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
7.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SonOfPatriot

ne kadar dps yapsalarda demonic circle altüst edecek melee classları

en imba skill locka geldi diyorum varmı itirazı olan

Sen söyledin ve baktım ewt harbiden çok kullanışlı olacağı kesin.
  • Öyle çok abartılıcak bir yanı yok Demonic Circle'ın. Blink gibi bir şey. Benim şu an için gözüme çarpan ciddi etkili olucak 2 Class : 1- Arcane Mage'ler ve Arcane Mage'lerin Arcane Barrage ve Arcane Barrage almış bir Mage'in Slow alıcak olması. Çünkü bunlar herhangi bir cast girişiminde bulunmuyacaklar. Her 3 saniyede bir Barrage bunun yanında Fireblast, Nova Ice lance ve PoM. Ve Mage'inde oyunda en iyi kaçan karakter olduğunu düşünürsek özellikle Ice Block'un trainable olmasından sonra trinketin olmadığı zamanlarda kullanılması.. Karşısındaki rakibi oldukça zorluyacaktır. Frost Mage'leri konuşmaya gerek yok. Fire Mage'ler hakkında pek bilgim yok. 2-Priest. Ben işin sadece Shadow kısmıyla ilgileniyorum. Açıkçası Shadow Priest'ler beklentilerini alamadı gibi gözüksede işin aslı öyle değil. Şu anki konumda Battlegrup'ların 2v2 , 3v3 , 5v5 sıramalarında ilk 100'de bulunan takımlardan herhangi bir Shadow Priest'in talent dağılımına şöyle bakıldığında karşılaşılıcak talent buildi Frost Mage'lerin klasik 17/0/44'ü gibi 14/0/47'dir. Bu build içinde Shadow talent kısmında bulunan Shadow Power talentına veren bir Priest'e pek rastlamazsınız. Çünkü Mind Blast ve Shadow Word: Death skillerine verdiği %15 crit şansı çok önemli değildir. Ancak WotLk ile bu talent değiştirilerek 5 puana %100 crit damage bonusu vericek. Tıpkı Shatter gibi. Bunun üstüne bir de Mind Flay'ın critliyecek olması işi iyice abartı boyutlara taşıyor. İzlediğim videolara dayanarak şu an için Mind Flayın 1k düz olarak channeling edildiğini düşünürsek bunun criti 2k olucaktır. 3 saniye boyunca üzerinde Vampiric Embrance bulunan bir targeta 2k damage demek 6k yapar. Bununda %25 i yani 1500'ü heal demektir. Ki bunun Dot'u var. Mind Blastı var. Ve üstüne acayip imba olan İmprowed Shadowfrom'un gelmesi ve Scream'in Horror etkisi yaratması rakipler için korkunç olucaktır.

• 10 snden az bir sürede full s3 warrioru(kalkanlı) kesebiliyorsa bir sınıf ve bunu bile bile paladin op değil diyen varsa pvpden gram anlamıyorum ben demek istiyordur!!!!!!!!!!!!!!!
    Mesajımı boşuna alıntı yapıp laf atmaya çalışmayın ayda yılda bir giriyorum foruma ayrıca gözümle gördüm bunu.
  • o konuda sorun yok zaten bu videoda lvl 70 paladin, lvl 80 warrior ve death knight ı harcıyor
    http://www.youtube.com/watch?v=9KEIUqOJPwo
    arkadaş diğer casterları da yenmek istiyor sorun orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elfredy

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

Paladin nasıl oluyor da CAsterlara karşı ezik oluyor bi izah etsen ?

üzerindeki tüm yavaşlatma efektlerini kaldırırken Balon açarken soruyorum bi MANTIKLI OL ARKADAŞIM AZININ SULARI AKIYOR GERÇEĞİ SAPTIRMA!. OP DİYOR WOWUN %75 İ SEN NEDİYOSUN .

Madem öyle diyorsun. Açacaksın bir paladin ptr de veye nerde acabileceksen göreceksin ve bakacaksın. Nasıl zor olduğunu. Azımın suları falan aktığı yok sadece diger classlar kadar etkili olabildik. Sonunda. O senin söylediğin OP diyen %75 in en az %65 i melee classdır. Sana sadece sunu söylüyorum gir ptr ye casterın varsa ve eger oynamasını biliorsan geç palaların karsısına. Eğer yenemiyorsan bu senin sorunundur.

ya bırak hocam Ben PTR de yarım gün oturdum Duelleri izledim Gördüğüm şu REsto DRuid kesebilen tek class düşünkü okadar imba ne caster ı ne melee i bak ADAMDA FLASK VAR FULL T6 ROG ADAMI ÇOK AZ Bİ SÜREDE KESTİKTEN SONRA SEN BANA CASTER DEME .

aRKADAŞIM burdan ters mana da konu açıp insanları gıcık mı etmeye çalışıyorsun BÜTÜN PALALARIN AZI AÇIK BEKLİYORLAR YAMAYI nerflenmeli bu kadar uzatma Heal atıyon Balon açıyon Slowları kaldırıyon bi de üstüne damage oldu başka bi de PET verelim sana oldu olcak %15 de hızlı koşma Stunlar . hem Melee dmg hem Spell dmg Aslında sen şu talebi yapman LAzım PALALARA CC PLS BİDE PET PLS .LEgendery miz yok onu da ekleyiverin birde paladinler northende level 74 de uçmaya başlıyabilsin bi kuş versinler bunlara holy kuşu.

Aslında diğer classları kesmek istiyorda becerememiş burdan nasıl kesilir onun taktini almaya çalışıyor hani utanıyorya okadar bufff dan sonra nasıl kesebilirim diyemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 12 Ekim 2008; 9:47:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hirbag

o konuda sorun yok zaten bu videoda lvl 70 paladin, lvl 80 warrior ve death knight ı harcıyor

iide verdiği videodaki warrior pve item üstüne titans grip açmış fury adamın pvp de iş yapmasını bekleme..dk yı bilemiycem ...

• quote:

quote:

quote:

üzerindeki tüm yavaşlatma efektlerini kaldırırken Balon açarken soruyorum bi MANTIKLI OL ARKADAŞIM AZININ SULARI AKIYOR GERÇEĞİ SAPTIRMA!. OP DİYOR WOWUN %75 İ SEN NEDİYOSUN .

Madem öyle diyorsun. Açacaksın bir paladin ptr de veye nerde acabileceksen göreceksin ve bakacaksın. Nasıl zor olduğunu. Azımın suları falan aktığı yok sadece diger classlar kadar etkili olabildik. Sonunda. O senin söylediğin OP diyen %75 in en az %65 i melee classdır. Sana sadece sunu söylüyorum gir ptr ye casterın varsa ve eger oynamasını biliorsan geç palaların karsısına. Eğer yenemiyorsan bu senin sorunundur.

ya bırak hocam Ben PTR de yarım gün oturdum Duelleri izledim Gördüğüm şu REsto DRuid kesebilen tek class düşünkü okadar imba ne caster ı ne melee i bak ADAMDA FLASK VAR FULL T6 ROG ADAMI ÇOK AZ Bİ SÜREDE KESTİKTEN SONRA SEN BANA CASTER DEME .

aRKADAŞIM burdan ters mana da konu açıp insanları gıcık mı etmeye çalışıyorsun BÜTÜN PALALARIN AZI AÇIK BEKLİYORLAR YAMAYI nerflenmeli bu kadar uzatma Heal atıyon Balon açıyon Slowları kaldırıyon bi de üstüne damage oldu başka bi de PET verelim sana oldu olcak %15 de hızlı koşma Stunlar . hem Melee dmg hem Spell dmg Aslında sen şu talebi yapman LAzım PALALARA CC PLS BİDE PET PLS .LEgendery miz yok onu da ekleyiverin birde paladinler northende level 74 de uçmaya başlıyabilsin bi kuş versinler bunlara holy kuşu.

Aslında diğer classları kesmek istiyorda becerememiş burdan nasıl kesilir onun taktini almaya çalışıyor hani utanıyorya okadar bufff dan sonra nasıl kesebilirim diyemiyor.

Sadece şunu söylüyorum.. Çok BOŞ konuşmuşsun.....

• quote:

Orjinalden alıntı: Hirbag

o konuda sorun yok zaten bu videoda lvl 70 paladin, lvl 80 warrior ve death knight ı harcıyor

Ben hiçbir zaman diğer casterlarıda kesmek falan istediğim yok sadece paladinin OP luk muhabbetinin yanlıs olduğunu idda ediyorum. Anlamakta neden zorlanıyosunuz bilmiyorum. Canım caster kesmek istediğinde açıyorum rogue imi önüme gelen casterı kesiyorum canım melee kesmek istediğinde de açıyorum paladini önüme gelen melee i kesiyorum. Eğer Her classı kesmek isteseydim gider resto druid açardım.........

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece şunu söylüyorum.. Çok BOŞ konuşmuşsun.....

hakkaten boş yani 2 sene retri pala nın kahrını çekmiş biri olarak bu kadar nasıl saçmalybilmişsin anlamıororum..bütün herşeyi duel lerle ölçüp trtıp konuşmayın..duel de pla şunu yendi bunu yendi ha o zman bu adam op yok böle bişi..

dier video yapan amelede kalkmış full pve itemli fury warrior la ressilance lı paladini kapıştırmış pala yenincede op i patlatmış direk..üstüne bide paladin warrior a karşı güçlü olan bi class..üstüne fury pvp de ne yapabilir..bunun aynısını lvl 70 mage lvl 80 paladine de yapar üstelik bi pve biri pvp olmasına gerek bile yok çünkü mage de oynamasını biliosa o palayı kendisine dokundurtmadan keser..ha ozaman kalkıp ta mage emi op diyicez..saçma ve ucuz numaralar bunlar..classınızla oynayın bunca zaman paladin rezillik çekerken nasıl susuyosanız öle durun..nerflencek bi durum varsa nerflerler zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 12 Ekim 2008; 10:42:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: injection

Öyle çok abartılıcak bir yanı yok Demonic Circle'ın. Blink gibi bir şey. Benim şu an için gözüme çarpan ciddi etkili olucak 2 Class : 1- Arcane Mage'ler ve Arcane Mage'lerin Arcane Barrage ve Arcane Barrage almış bir Mage'in Slow alıcak olması. Çünkü bunlar herhangi bir cast girişiminde bulunmuyacaklar. Her 3 saniyede bir Barrage bunun yanında Fireblast, Nova Ice lance ve PoM. Ve Mage'inde oyunda en iyi kaçan karakter olduğunu düşünürsek özellikle Ice Block'un trainable olmasından sonra trinketin olmadığı zamanlarda kullanılması.. Karşısındaki rakibi oldukça zorluyacaktır. Frost Mage'leri konuşmaya gerek yok. Fire Mage'ler hakkında pek bilgim yok. 2-Priest. Ben işin sadece Shadow kısmıyla ilgileniyorum. Açıkçası Shadow Priest'ler beklentilerini alamadı gibi gözüksede işin aslı öyle değil. Şu anki konumda Battlegrup'ların 2v2 , 3v3 , 5v5 sıramalarında ilk 100'de bulunan takımlardan herhangi bir Shadow Priest'in talent dağılımına şöyle bakıldığında karşılaşılıcak talent buildi Frost Mage'lerin klasik 17/0/44'ü gibi 14/0/47'dir. Bu build içinde Shadow talent kısmında bulunan Shadow Power talentına veren bir Priest'e pek rastlamazsınız. Çünkü Mind Blast ve Shadow Word: Death skillerine verdiği %15 crit şansı çok önemli değildir. Ancak WotLk ile bu talent değiştirilerek 5 puana %100 crit damage bonusu vericek. Tıpkı Shatter gibi. Bunun üstüne bir de Mind Flay'ın critliyecek olması işi iyice abartı boyutlara taşıyor. İzlediğim videolara dayanarak şu an için Mind Flayın 1k düz olarak channeling edildiğini düşünürsek bunun criti 2k olucaktır. 3 saniye boyunca üzerinde Vampiric Embrance bulunan bir targeta 2k damage demek 6k yapar. Bununda %25 i yani 1500'ü heal demektir. Ki bunun Dot'u var. Mind Blastı var. Ve üstüne acayip imba olan İmprowed Shadowfrom'un gelmesi ve Scream'in Horror etkisi yaratması rakipler için korkunç olucaktır.

Arena'da 3 defa charge atabilen,arkasında bol bol hand of freedom atacak paladin olan bir gnome warrior'dan nasıl kaçmayı planıyorsun dayanıksız Arcane Mage ile?

• ne bu paladin düşmanlığı be nerde pala başlığı hemn herkes yok şöyleler yok böyleler kestiyse kesti güçlüyse güçlü daha wotlk gelmeden kavgası başladı..her şey kesinmi ki bu kadar tartışıyorsunuz belki değişecek..
  • son sözüm nerflenmeli palalar bu kadar Zoruna gidenin gitsin .

çek evladım ordan bi nerf
  • quote:

son sözüm nerflenmeli palalar bu kadar Zoruna gidenin gitsin .

sen git boş sözlerini nerfle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdass

quote:

sen git boş sözlerini nerfle..

Ne boş sözü arkadaşım Gözümle gördümemi inanacam sanamı Hikaye okuma burda sen anca görmemişleri inandırırsın .
  • hehe o zman hepsini nerflesinler neden sadece pala
  • zaten o nerf nerf die bağıran videoların nerdeyse hepsi ya warriora karşısıdır ya ne bilim rogue, feral falan en fazla zaten ii bi paladinin tbc'de rahat aldığı classlara karşıdır ben adam gibi magele lockla kapıştığını bile görmedim. genelde gerizekalının biri betada titan griple oynarken bi pala bunu keser o da sonra bi pre-made le video çeker Paladin OP - watch this, nerf them die utube'a koyar gerizekalı olay bundan ibaret. paladin dmglarında bi abartı yok, pve'de de iş yapması için mana yönü geliştirildi. zaten ret pala itemlerinde int kaltı napsın ret paladin raidte 2 crusader 2 de divine storm çakıp . 5 dk seal of wisdom mu açsın 2h ile :D pala oynamayana pala op demesi kolay tabi. he zaten dual-spec gelio cou raidte zaten eğer heal gearida varsa hemen dicekler holy talentina geç ve healle.

ret pala caster alamaz demiş bazısı işini bilen pala shadow pri bile alır. sen adamın önünde sap sap durup castlarına seyirci kalırsan hiç bişiyi alamazsın tabi. tabiri caizse götüne yapışcan adamın balonu, wrathı aççağın yeri bilcen, stunı sleepi, elfsen silencı atçağın yeri bilicen. bu oyunda moving imparing effectse, stuna(bakınız yeni ret talentı), falan karşı en cok antisi olan class paladır. tabi oynamasınıda bilmek lazım. istersen palaya magelerin yaptığı gibi instant pyro ile adam kesebilme gibi her noobun yapabilceği bi yetenek ve ama oyunculuk olmadıktan sonra onu bile beceremez. herşey oyuncuda bitio bırakın OP kavgasını, ona blizzard'tan daha ii siz karar veremezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiberias13 -- 12 Ekim 2008; 14:47:37 >

• quote:

Anladığım kadarı ile bir Melee charın var ve ilerde paladinden çok çekeceğin belli. Eğer warriorsan emin ol çekeceksinde. Warrior hangi classdan çekmiyoki 1v1 de buda bi olay tabi. Ben neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum sen merak etme istediğin kadar boş konuş blizzard kimi nerfleyeceğini bilir. Zamanla oturacak herşey.

Şu an ptr deki pvp ye bakınca pvp bile deil aslında duel pvpden sayılmaz tam olarak. Çok güçlü olan bi kaç class var Meleelere karşı güçlü olan paladin. Aynı şekilde Meleelere karsı güçlü olan mage (Gerçi çogu castera karsıda güçlüde neysaa) Ve warlock aşşa yukarı herkezi keebilecek bi class işini biliyosa tabi. Bu classlar dengelenmeli ki dengelenecekte. Gerçi bizim konuştuklarımız hep lvl 70 için talentler lvl 80 e göre ayarlandı. lvl 80de göreceğiz herşeyi. Haa birde Mutilate rogueleri unuttum harbi tam bir caster düşmanı olmuşlar gerçi zaten öleydiler.

Palaya OP denilmesinin sebebi benim görüşümce şu: Eskiden pala ezikti şimdi düzeldi millete farklı geldi OP denilmeye baslandı. Op diyenlerin %70 i melee classlar. Veya Mczaga gibi girip bi paladinin warrioru nasıl kestiğini görüpde OP OP OP NERF NERF NERF diye yırtılan şahıslar.

• Tiberias13:

Şu dual Specc olayı hakkında bilgin varmı? Nasıl bişey olcak acep? Eğer istediğimiz an değişebileceğimiz bir Talent sistemi geliyorsa, yani iki specc yapılcak ikisi arasında değişim tarzı. Müthiş bi şey olur. Millet tonlarca para harcıyor talent değişimine. Açıkcası benim için müthiş olcak çünki Wolkda Prot olmayı düşünüyorum ve istediğimde retriye geçip pvp yapmak isterim.
  • tbc de bir paladin sahibi olarak soyluyorum suan burada bosuna birbirinizi yiyorsunuz arkadaşlar.
    suan ptr de butun classlar sadece pala degil hepsi deneme altında tabi bunlar bu hallerle kalmicak degistirilcektir illaki dengelenicektir.
    lutfen birbirimizi kırmadan dogru durust ve seviyeli bir şekilde tartişalım..
  • ewt elfredy aynen dediğin gibi 2 farklı talenta sahip olabilcen ve bunları raidte, hatta pvp sırasında bile değiştirebilcen, tek değiştiremeyeceğin yer ise arena maçında iken(o kadarda olsun) diğer spec'e geçtimi o spece göre dizdiğin actionbarlarında bi anda gelcek. çok güzel bi sistem olmuş bence fakat hem dps hem heal olabilme kabiliyetine sahip veya tank - hybrid classların biraz canını sıkabilir üstte bahsettiğim örnek gibi. ve tabiki en büyük sorun item paylaşımı :D heal itemi düşünce dps olan biri benim dual-specimde healer die iteme need çeker sonra görsen kıyameti :D bu sahneleri çok görcez. şahsen ben retribution-holy dual-spec olcam :D böylece rakip tanimicaz :D tabi aynı şey karşı taraf içinde geçerli olcak. düşünsene karşında mage var adam kafadan sana 5k indiro instant pyro sonra frosta dönüo :D kaça kaça kesio seni :D oyunda tüm dengeleri alt-üst etcek bi yenilik bu bence siz palanın OP'liğini tartışçağınıza bunu tartısın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiberias13 -- 12 Ekim 2008; 15:40:05 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.