Şimdi Ara

Retri Pala OP? Haha güldürmeyin adamı.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
7.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OP Karakter yoktur, akıllı oyuncu vardır.

paladine op diyenleri shaman vs. paladin karşılaşmasına davet ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 11 Ekim 2008; 15:24:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tiberias13

quote:

Orjinalden alıntı: shadowhero

quote:

Orjinalden alıntı: Elfredy

quote:

Orjinalden alıntı: shadowhero

Paladini hiçbir classın öyle kolay kolay kesebileceğini düşünmüyorum.Hele lock demişsin bide O locka stun+kanat açtı mı gör bakalım noluyor.Arcane mageler hakkında söyleyebileceğim bişey yok çünkü duello yapmadım daha.Paladine karşı oyunculuktan çok gear önemli gibi geldi bana(ptr için).Yapılan tek şey stuna sokup tüm vuruş spellerini kullanmak.Zaten stundayken yapabileceğiniz bişey yok Hele ki karşınızdaki bir human pala ise artık yenilmesi çok zor.Benim mavi gearla bile brutalli hunterı saniyede stunlayıp indirdim.Warlocklar içinde aynı şey geçerli.Ama dediğim gibi bi arcane mageyle karşılaşmak kısmet olmadı.Zaten mavi gearım olduğu için o kadar kasmadım.Sadece yeniliklere baktım

Oynamasını bilen bi lockun hiçbir paladine yenilmeyecegini üstüne üstüne basa basa söylerim. Stun yedinmi diyosun kanat acar vurur paladin falan. Trinket ne ise yariyor. üstelik emin olki fearda iken dotlar öyle bir vuruyorki adama. Hele hele aff lock ise amanın. Sen eger lock kesmişsen demekki karsındaki lock ezik bi lockdur. İki eşit gearlı oynamasını bilen bir paladin ile lock duelini lockun kazanacagına eminim.

Deathlord:
    Aglama postu faalan değil burası sadece paladine söylenilen OP muhabbetinin yanlıs bişey oldugunu söylüyorum o kadar.

Şimdi adam balon+kanat açacak.Ne yapmayı planlıyorsun?Fear mı atacan ona?Stundan kurtuldun hadi.Paladinin %15 hız arttırması var.Koşarak kaçamassın.Elbet yakalar seni ve judgement+crusader+divine storm+bide normal vuruş.Bu sana eğer clothsan wotlkta 7-8kdan aşağı vurmaz.Oda minimumu yani.O lockun kazanma olayı sadece şuanki evrede geçerlidir.Wotlkta sonuç belliHep diyorsunuz oynamasını bilmeyenle karşılaşmışsındır diye.Peki senin duello yaptığın paladinin ezik olma şansı yok mu?Bunu niye göz önüne almıyorsun?Gel full mavi giy üzerine eşit gear oallım.Ptrde duello yapalım bak bakalım kim kazanıyor

dipnot: *Divine Protection.DP artık immunity sağlamıyor.%50 damage reduction yapıyor.Bubble efekti kaldırıldı bu esnadada vuru$lar arasındaki süreyi %100 arttırıyor. (Dragon_Rider 'ın yazısından) ama yinede palanın fear' a karşı holy talentı var, ret palanın alcağını zannetimiom :) paladan HoJ yemiş bi char bide fuuuşjjj die kanat sesini duyarsa %80 ölü diebiliriz :D

Pff doğru yaw immunenin kaldırıldığını unutmuştum.Neyse onu geçtik diyelim.Human paladinle vs yaparken tam bilmiyorum lockları ama instant cast kaç fearınız var?2 galiba.Human pala raciali ile birini diğerinide trinketle kaldırdı mı ne yapacaksınız?Normal fear cast ederkende stun atsa mesela? Dediğim gibi bu burada konuşulmaz.Teklifimi yaptım gelin reple alınan pvp seti alın iki tarafta alsın yani.Öyle classlarla duel yapalım.Sonucuda buraya yazarız heal konusuna gelince holy pala oynuyorum şuanda ama ptrde denemedim.Sadece duyduğum kadarıyla ölümsüz olmuş.Beacon light yanlış anlamadıysam üstündeki kişiye gelen healin aynı derecede bi heal daha yapıyor.Yani ikiye katlıyor heali.Neyse konumuz o değil

• insanın yeri geldiğinde sıkılacak bir kafası olması bile güzel ya sen napacaksın sıkılacak bişey yok düşünsene ne kadar kötü

• Pff doğru yaw immunenin kaldırıldığını unutmuştum.Neyse onu geçtik diyelim.Human paladinle vs yaparken tam bilmiyorum lockları ama instant cast kaç fearınız var?2 galiba.Human pala raciali ile birini diğerinide trinketle kaldırdı mı ne yapacaksınız?Normal fear cast ederkende stun atsa mesela? Dediğim gibi bu burada konuşulmaz.Teklifimi yaptım gelin reple alınan pvp seti alın iki tarafta alsın yani.Öyle classlarla duel yapalım.Sonucuda buraya yazarız heal konusuna gelince holy pala oynuyorum şuanda ama ptrde denemedim.Sadece duyduğum kadarıyla ölümsüz olmuş.Beacon light yanlış anlamadıysam üstündeki kişiye gelen healin aynı derecede bi heal daha yapıyor.Yani ikiye katlıyor heali.Neyse konumuz o değil

Valla ben lock oynamasını bilmem ama paladini oynarım. benim paladinimdeki itemlerde öyle ahım şahım itemler değil zaten. Ama bi castera karsı her zaman zorlanıyorum. Öylede olması gerekir galiba. Ama istersen deniyelim eger lock karakterin varsa. Bana uyar.. Gerçi şu an bişe denenmez aşırı lag var ptr de

• @shadowhero

human raciali ile trinket birlikte kullanılmıyor benim bildiğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

@shadowhero

Ewt aynen kullanılmıyor. Aynı effecti paylaşan diger itemlerle cd leri paylaşıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiyabaZ

quote:

Orjinalden alıntı: narzist

insanın yeri geldiğinde sıkılacak bir kafası olması bile güzel ya sen napacaksın sıkılacak bişey yok düşünsene ne kadar kötü

kardeşim lock her turlu palayı alır hatta ağlatır anası gelir palanın onu da alatır sulalesı gelir sıraya sokar tekter teker alatır
    bu arada senin kafan var ama içi boş yazıkk
    (Devil bozzo gibisin sende no000nnbb)

senin kafanın basmadığı belli benim mesajımdaki ima senin dediğinle aynı bende palanın locka rakip olamayacağını söylüyorum

• Paladin nasıl oluyor da CAsterlara karşı ezik oluyor bi izah etsen ?

üzerindeki tüm yavaşlatma efektlerini kaldırırken Balon açarken soruyorum bi MANTIKLI OL ARKADAŞIM AZININ SULARI AKIYOR GERÇEĞİ SAPTIRMA!. OP DİYOR WOWUN %75 İ SEN NEDİYOSUN .
  • ptr de retri paladinimle arcane mage yenilebiliorum fakat wotlk beta da lvl80 retri paladin premade karakter full pvp item 21khp var hiçbir karakter durduramıyor. Paladin hala nerf yemedi şaşırdım doğrusu ve wotlk te hero class paladin bence

bu arada dest warlock la karşılaşmadım ama - affi warlock çok zorluyor haunt çok güzel bi skill bence -- demon wl çok kolay

bazı arkadaşlar warlock paladini ağlatır demiş beta da bi karşılaşsın retri pala ile ondan sonra
    "BÖYLE BİR IŞIK GÖRDÜM, GERİSİNİ HATIRLAMIYORUM" derse şaşırmam

• quote:

Orjinalden alıntı: Elfredy

quote:

Orjinalden alıntı: Private

@shadowhero

Ewt aynen kullanılmıyor. Aynı effecti paylaşan diger itemlerle cd leri paylaşıyor.

Yok artıkÇok saçma olmuş o ortak paylaşması.(Benim pala belf ondan sadece 1 lvlde raciali görebildim :D)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

Paladin nasıl oluyor da CAsterlara karşı ezik oluyor bi izah etsen ?

üzerindeki tüm yavaşlatma efektlerini kaldırırken Balon açarken soruyorum bi MANTIKLI OL ARKADAŞIM AZININ SULARI AKIYOR GERÇEĞİ SAPTIRMA!. OP DİYOR WOWUN %75 İ SEN NEDİYOSUN .

Madem öyle diyorsun. Açacaksın bir paladin ptr de veye nerde acabileceksen göreceksin ve bakacaksın. Nasıl zor olduğunu. Azımın suları falan aktığı yok sadece diger classlar kadar etkili olabildik. Sonunda. O senin söylediğin OP diyen %75 in en az %65 i melee classdır. Sana sadece sunu söylüyorum gir ptr ye casterın varsa ve eger oynamasını biliorsan geç palaların karsısına. Eğer yenemiyorsan bu senin sorunundur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: psycho1

ptr de retri paladinimle arcane mage yenilebiliorum fakat wotlk beta da lvl80 retri paladin premade karakter full pvp item 21khp var hiçbir karakter durduramıyor. Paladin hala nerf yemedi şaşırdım doğrusu ve wotlk te hero class paladin bence

bu arada dest warlock la karşılaşmadım ama - affi warlock çok zorluyor haunt çok güzel bi skill bence -- demon wl çok kolay

bazı arkadaşlar warlock paladini ağlatır demiş beta da bi karşılaşsın retri pala ile ondan sonra
    "BÖYLE BİR IŞIK GÖRDÜM, GERİSİNİ HATIRLAMIYORUM" derse şaşırmam

Valla emin olki oynamasını bilen bir arcane mage yenilmiyor. Adamların yaptığı tek şek kaçmak ve kacmasını bilen en iyi classda magedir. Adam sadece kosuyor ve slow spamlıyor paladin slowu silerken arayı açıyor mage ve arnace talentinin son spelli olan instant atılan 3 saniye cd si olan spellini spamlıyor. Stun atarsan blink ediyor repetance atarsan iceblock açıyor sonra blink atıyor vs birsürü şey. Oynamasını bilen bir mage HERTÜRLÜ paladan kaçar. Ve instant spellerle çok rahat keser......... lvl80deki durumdan haberdar deilim ama arcane magelere karsı aynı seyin söz konusu olabileceğini tahmin ediyorum. Çünki dokunulmuyo bile adamlara. Tabi eğer işini biliyorsa.

• çok rahat keserde ben nie kesildiğimi görmüyorum acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: psycho1

çok rahat keserde ben nie kesildiğimi görmüyorum acaba?

80i bilmiyom valla ama ptr de genel görüntü bu. Gerçi lag faktörünü hiç olaya katmıyoum. Lag çok etkiliyor paladini. Ve ptr dede inanılmaz lag var. Adama repetance atıyosun adam repetance a giriyor. ama 20 yard ilerde :P kosana kadar cıkıyo zaten :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elfredy -- 11 Ekim 2008; 20:20:22 >
  • Öncelikle yeni talentler 80 LVL'e göre Tuned edildi 70'e göre değil.80'e kadar birçok class'a PvP'nin kaderini oldukça deği$tirebilecek skill'ler geliyor.Dolayısı ile $uanki duruma bakıp 80'e de olacaklar hakkında yorum yapmak yanlı$ olur.

Paladin'e gelince Paladin'in birçok skill'i deği$ti.Ve artık eli kolu sallanarak kesilebilecek bir class değil.Item tabi burda yine belirleyici büyük bir etken olacak.Blizzard artık PVP Balance'ını Arena'ya göre yapıyor.Paladin $u an 1vs1'de yeterli bir class olmu$ olabilir fakat Arena'daki Performansıda önemli.

Durum sadece $u.WoW ba$ından beri Paladin'den bu kadar burst damage yememi$,buna alı$ık olmayan oyuncular doğal olarak OP dediler.Yani olay kimsenin buna alı$ık olmaması.

Mage kendimi bildim bileli zaten Paladin'in antisi konumunda bir class.Dolayısıyla iyi oynayan Mage'ler Paladin'leri çok zorlayacaktır.Mage'lerin açıkcası beni Paladin'e kar$ı durumdan çok Lock ve Priest'e kar$ı durumu ilgilendiriyor.Benim gördüğüm kadarıyla Mageler Wotlk'de de Lock ve Priest'lerden çok çekecek.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

Öncelikle yeni talentler 80 LVL'e göre Tuned edildi 70'e göre değil.80'e kadar birçok class'a PvP'nin kaderini oldukça deği$tirebilecek skill'ler geliyor.Dolayısı ile $uanki duruma bakıp 80'e de olacaklar hakkında yorum yapmak yanlı$ olur.

Paladin'e gelince Paladin'in birçok skill'i deği$ti.Ve artık eli kolu sallanarak kesilebilecek bir class değil.Item tabi burda yine belirleyici büyük bir etken olacak.Blizzard artık PVP Balance'ını Arena'ya göre yapıyor.Paladin $u an 1vs1'de yeterli bir class olmu$ olabilir fakat Arena'daki Performansıda önemli.

Durum sadece $u.WoW ba$ından beri Paladin'den bu kadar burst damage yememi$,buna alı$ık olmayan oyuncular doğal olarak OP dediler.Yani olay kimsenin buna alı$ık olmaması.

Mage kendimi bildim bileli zaten Paladin'in antisi konumunda bir class.Dolayısıyla iyi oynayan Mage'ler Paladin'leri çok zorlayacaktır.Mage'lerin açıkcası beni Paladin'e kar$ı durumdan çok Lock ve Priest'e kar$ı durumu ilgilendiriyor.Benim gördüğüm kadarıyla Mageler Wotlk'de de Lock ve Priest'lerden çok çekecek.

+8565

• Önceye göre çok yüksek burst demage çıkartıyor bu şekilde kalırmı kalmazmı bilmem ama bildiğim bir şey var eğer blizz forumlarında bir class hakkında topic sayısı artınca o class nerf yiyor benim kanaatim o nerf çok yakın olacak gibi. Fakat paladin dinamikleri oturdu sadece burst demagesi biraz daha ayarlanmalı.

• blizzcon day1 class panel'den paladin
  • ne kadar dps yapsalarda demonic circle altüst edecek melee classları

en imba skill locka geldi diyorum varmı itirazı olan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.