Şimdi Ara

Returnal (1.0) Türkçe Yama (v1) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
3.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Returnal (1.0) Türkçe Yama (v1) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]

İNDİR

https://cdn.discordapp.com/attachments/839873366222569512/1042191026351243324/MC_Yama_Yukleyici_V7.rar

Returnal (1.0) Türkçe Yama (v1) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]discord
    Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities
    https://discord.com/invite/makine-ceviri

Yama Versiyon v1

Oyun versiyon 1.0

KURULUM

Test aşamasında olup hatalı yerler vardır. denk geldikçe DC fotoğraf・paylaşım kanalından bildirin.

Ayarlardan alt yazı seçeneklerinin Türkçe(TR) açmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 17 Şubat 2023; 1:38:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Returnal Türkçe Yama (%98) Destekli Açık Dünya Aksiyonunu Keşfet

Etkileyici aksiyon oyunu Returnal artık Türkçe dil desteğiyle karşınızda! "Returnal Türkçe Yama (v1)" güncellemesi sayesinde, oyunun hikayesini, görevlerini ve diğer önemli unsurlarını ana dilinizde deneyimleyebilirsiniz.

GPT-Translate teknolojisiyle geliştirilen bu yama, oyunun %98'lik kısmını Türkçe'ye çevirmiştir. Böylece, oyunun sürükleyici dünyasına daha da derinlemesine dalabilir, karmaşık hikayesini anlamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Returnal Türkçe Yama, özellikle "State of Decay 2 Türkçe Yama" ve "Suzerain Türkçe Yama" gibi diğer popüler oyun çevirilerinden de ilham almıştır. Bu sayede, yüksek kaliteli ve akıcı bir çeviri deneyimi sunmaktadır.

Eğer Returnal'ı Türkçe olarak oynamak istiyorsanız, "Returnal Türkçe" aramasını kullanarak ilgili yama dosyalarını bulabilirsiniz. Yamayı indirdikten ve kurduktan sonra, oyunun keyfini çıkarabilir, aksiyon dolu dünyasında kaybolabilirsiniz.

"Miasma Chronicles Türkçe Yama" gibi diğer oyun çevirileriyle de ilgilenenler, bu güncellemenin oyun deneyimlerini nasıl geliştirebileceğini görebilirler. Returnal Türkçe Yama, dil engeli olmadan oyunun sürükleyici atmosferini ve aksiyon dolu oynanışını yaşamanıza olanak tanır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • eline sağlık kardeşim

• Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eline Sağlık Üstad.

• Çok hızlısın eline emeklerinize sağlık hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik oyun ama yine de eline sağlık zartocan.

• Yama bende olmadı, exe dosyasından oyun başlamıyor zaten hata veriyor. Hata yolundaki win64 klasöründe bulunan dosyadan oyunu başlatıyorum ben ondan yama kurulmuyor olabilir. Yama oyunun exeyi göstermeyi istiyor onu yapıyorum. Eline sağlık bu arada yama için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefisto-TR -- 17 Şubat 2023; 21:28:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yama bende olmadı, exe dosyasından oyun başlamıyor zaten hata veriyor. Hata yolundaki win64 klasöründe bulunan dosyadan oyunu başlatıyorum ben ondan yama kurulmuyor olabilir. Yama oyunun exeyi göstermeyi istiyor onu yapıyorum. Eline sağlık bu arada yama için.

Edit: Tamam hallettim, yamayı exe göstererek dışarı alıp klasörde yerine attım oldu.

• zarzurt kardeş şuna bi çözüm bul lütfen ben bulamadım. Linkten indirip rardan çıkardığım exe yi çalıştırdığım da şöle bir uyarı veriyor. Hiç bir yamanı kullanamıyorum.

• Teşekkürler işe yaradı

• Eline sağlık Türkçe yama bölümünün Kralısın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir vatandaş yamayı masaüstüne boş bir klasöre kurup buraya yükleyebilir mi acaba çünkü idirilen exe bende çalışmıyor.

• emeğine sağlık..çok güzel olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.