Şimdi Ara

Reus Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar reus türkçe yamaya başladım, elimden geldiğince hızlı çevirmeye çalışacağım fakat ingilizcem çok yüksek bir seviyede değil elimden geldiği kadar artık :) Oyunu bilmeyenler içinde açıklayayım, Oyun genel anlamda, elinizdeki devler ile, kendi dünyanızı oluşturduğunuz ve istediğiniz gibi şekillendirip yaşam başlattığınız bir oyundur.
    İngilizce seviyesi yeterli olacak arkadaşların yardımları ile yama daha hızlı biter isteyen arkadaşlar pm atarsa mutlu olurum.

Yama durumu %40

Reus Türkçe Yama

https://s2.dosya.tc/server8/yixram/Language.rar.html

Arkadaşlar linki buraya bıraktım bir kısım daha alan keşfettim onunla birlikte yama biraz geriye düştü fakat buyurun ilerledikçe linki güncellerim.

Yüklemek için oyunun dosyasına girin Settings\Localization açın oradaki dil dosyalarından en icindeki Language textini silin yerine indirdiğiniz dosyayı atın.

not: farkındayım oldukça yavaş ilerliyor ama fazla vakit ayıramıyorum kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra199 -- 31 Mayıs 2019; 2:37:29 >

• elinize sağlık
    kolay gelsin .
  • Hocam Reus u alacağım şimdi %40 da olsa benim için yeter umarım %40 da kalmamıştır yama tekrardan elinize sağlık
  • Hocam bu arada ben yamayı yapamadım rardaki texi dediğin yere attım ve olmadı steamden ekleyip konuşursak on numara olur

arkadaşlık kodum: 921662598
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REBOUND Türkçe Yama
    2 yıl önce açıldı
    Roadwarden Türkçe yama istek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.