Şimdi Ara

Rez Beni Nasıl Kaldıracak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hep görüyorum yerde adamlar var... rez arıyorlar rez gerliyor onları kaldırıyorr...
    ama ben ölünce hemen tawnda oluşuyorum :(
    ben yerde yatamıyorum rez bekleyemiyorum ve xplerim gidiyor...
    nasıl yapılacak antan da yok...
    taşlarla beni kaldıra biliyor biliyorum ama hangitaşlar ve yerde yatabimek için ne yapmak gerek...
    ölür ölmez tawnda doğduğum için xpler gidiyor çok kötü brşey gerçekten...
    bana nasıl bu olayı yapcağımı biri anlatabilirmi Allah Rızası için...
    teşekkürler şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof80 -- 25 Mayıs 2006; 11:07:26 >

• kardeşim öldükten sonra "Press OK to respawn in your teleport..." falan diye bi yazı çıkıyor.o esnada hiç OK e basmadan bekleyeceksin, yanınnda minumum 3 taş (Stone of Life) veya 30 tane taş (taş miktarı kaybettiğin exp'i değiştirir) bulunduracaksın ölmeden önce , ölünde rezzer bekle gelince eğer sende taş varsa seni kaldıracaktır ve az exp kaybedeceksin. Umarım bilgilendirebilmişimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhill467

kardeşim öldükten sonra "Press OK to respawn in your teleport..." falan diye bi yazı çıkıyor.o esnada hiç OK e basmadan bekleyeceksin, yanınnda minumum 3 taş (Stone of Life) veya 30 tane taş (taş miktarı kaybettiğin exp'i değiştirir) bulunduracaksın ölmeden önce , ölünde rezzer bekle gelince eğer sende taş varsa seni kaldıracaktır ve az exp kaybedeceksin. Umarım bilgilendirebilmişimdir
    quote:

Orjinalden alıntı: sevenhill467

kardeşim öldükten sonra "Press OK to respawn in your teleport..." falan diye bi yazı çıkıyor.o esnada hiç OK e basmadan bekleyeceksin, yanınnda minumum 3 taş (Stone of Life) veya 30 tane taş (taş miktarı kaybettiğin exp'i değiştirir) bulunduracaksın ölmeden önce , ölünde rezzer bekle gelince eğer sende taş varsa seni kaldıracaktır ve az exp kaybedeceksin. Umarım bilgilendirebilmişimdir

tek bir hatan var
    minimum 4 taş..

4 taş,
    10 taş
    ve 30 taş res seçenekleri var..
    taş sayısı arttıkca okadar düşük ex gidio..

• quote:

Orijinalden alıntı: VicMerth

quote:

tek bir hatan var
    minimum 4 taş..

4 taş,
    10 taş
    ve 30 taş res seçenekleri var..
    taş sayısı arttıkca okadar düşük ex gidio..

Alıntıları Göster
    ewet ya yanlış aklımda kalmıs, minumum 4 taş

• quote:

quote:

hocam sağol açıklman için ancak bende öyle bir yazı çıkmıyor :(
    ölünce hemen tawnda doğuyorum.
    dün gene öldüm 20 tane stone of life taş vardı yanımda ama genede çıkmadı böyle bir şey...
    bu taşları taşımak yetmiyor anladığım...
    taşları taşımadan önce ne yapmam gerek bilimiyom...

• quote:

Orijinalden alıntı: filozof80

quote:

hocam sağol açıklman için ancak bende öyle bir yazı çıkmıyor :(
    ölünce hemen tawnda doğuyorum.
    dün gene öldüm 20 tane stone of life taş vardı yanımda ama genede çıkmadı böyle bir şey...
    bu taşları taşımak yetmiyor anladığım...
    taşları taşımadan önce ne yapmam gerek bilimiyom...

Alıntıları Göster
    Ölür ölmez press ok to respawn diye bi yazı çıkıyor altında da OK yazıyor OK a basmayacaksın hemen varsa rezzer tanıdığın pm atacaksın yada seeking i açıp clericlere soracaksın rezz varmı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Ölür ölmez press ok to respawn diye bi yazı çıkıyor altında da OK yazıyor OK a basmayacaksın hemen varsa rezzer tanıdığın pm atacaksın yada seeking i açıp clericlere soracaksın rezz varmı diye.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: akortsuzgitar

hocam valla dediğin gibi "press ok to respawn" diye bir yazı çıkmıyor :(
    bir çıksa görürdüm valla...
    hiç bir uyraı vermiyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hocam valla dediğin gibi "press ok to respawn" diye bir yazı çıkmıyor :(
    bir çıksa görürdüm valla...
    hiç bir uyraı vermiyor...

Alıntıları Göster
    Ölüpde bi screen shot koymak isterdim ama 750K exp gidiyor :)

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

doğrudur hocam sende uyarı çıkıyordur sana bişi demiyorum ama bende çıkmıyor anlamadım ben bu işi...
    ben bir ara oyun ayarlarını kurcalamıştım acaba ondamı... yanlış bir şey yapmış olabilirim...
    "press ok to respawn" diye uyarı gelmiyor... preist onamamın bir etkisi varmıdır acaba...
    lvl 52 yim çok XP giyor... dün öldüm %5 gitti acı koydu valla :(

• quote:

quote:

doğrudur hocam sende uyarı çıkıyordur sana bişi demiyorum ama bende çıkmıyor anlamadım ben bu işi...
    ben bir ara oyun ayarlarını kurcalamıştım acaba ondamı... yanlış bir şey yapmış olabilirim...
    "press ok to respawn" diye uyarı gelmiyor... preist onamamın bir etkisi varmıdır acaba...
    lvl 52 yim çok XP giyor... dün öldüm %5 gitti acı koydu valla :(

Alıntıları Göster
    ya sen panikten o yazıya hemen basıyo olma kendimden biliorum çünkü yazı gelmio gelmio diyodum meğerse hemen OK a basıyomuşum panikten

• quote:

Orijinalden alıntı: northwest

ya sen panikten o yazıya hemen basıyo olma kendimden biliorum çünkü yazı gelmio gelmio diyodum meğerse hemen OK a basıyomuşum panikten

Alıntıları Göster
    ii daha 52 mişin
    ya 63 olsaydın bende de oldu yattım

birden kalktı nasıl oldu anlamadım

sonra enter takılmış bunu farkettim

sende de böle bişey olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: northwest

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: northwest

yaa yok hocam valla çıkmıyo öyle bişi
    kör değiliz çıksa görürüz ...
    yokmu bunun çözümü, bilen varsa söylesin hocam valla gidiyo xp ler :(

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: northwest

yaa yok hocam valla çıkmıyo öyle bişi
    kör değiliz çıksa görürüz ...
    yokmu bunun çözümü, bilen varsa söylesin hocam valla gidiyo xp ler :(

Alıntıları Göster
    http://img143.imageshack.us/img143/1005/rezzz7dv.jpg

site üzerinden ekleyim resim dedim de olmadı. Keşke yatmayaydım.

• quote:

http://img143.imageshack.us/img143/1005/rezzz7dv.jpg

site üzerinden ekleyim resim dedim de olmadı. Keşke yatmayaydım.

Alıntıları Göster
    4 taşa fit oldum diktiler o kadar bekledikten sonra sevinesim bile geldi

http://img353.imageshack.us/img353/5205/rezzzil9iw.jpg

Bu arada rezzerler para isterse vermeyin dolandırıcı olabiliyorlar. Diksinler ondan sonra verin arkadaşlarınıza felan verdirtmeyin dikmeden önce.

• quote:

4 taşa fit oldum diktiler o kadar bekledikten sonra sevinesim bile geldi

http://img353.imageshack.us/img353/5205/rezzzil9iw.jpg

Bu arada rezzerler para isterse vermeyin dolandırıcı olabiliyorlar. Diksinler ondan sonra verin arkadaşlarınıza felan verdirtmeyin dikmeden önce.

Alıntıları Göster
    4-10-30 taş gibi res skilleri var bunlardan
    4 taş %60
    10 taş %70
    30 taş %80 exp geri vererek sizi kaldırır kullanılan taş stone of lifedır ve sundrieste bulunur üzerinizde bu taştan yeteri kadar varsa(yani en az 4 tane)ölünce ok a basmadan beklersin ve res ararsın pmle veya prtydekiler sayesinde res gelir ve en yüksek skilliyle kaldırır ama bu tamamen ressere kalmış bi olay gıcıklığına 4 taşda kaldırabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

4 taş %60
    10 taş %70
    30 taş %80 exp geri vererek sizi kaldırır kullanılan taş stone of lifedır ve sundrieste bulunur üzerinizde bu taştan yeteri kadar varsa(yani en az 4 tane)ölünce ok a basmadan beklersin ve res ararsın pmle veya prtydekiler sayesinde res gelir ve en yüksek skilliyle kaldırır ama bu tamamen ressere kalmış bi olay gıcıklığına 4 taşda kaldırabilir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

........

Hiç priest ile oynamadım 4-10-30 taş skilleri sırayla kaçar skill point istiyor ? Yok yeni bir acc açıp kendim için sadece rezzer kasacam da lvl 30 felan olsa sadece rezz versek ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

........

Hiç priest ile oynamadım 4-10-30 taş skilleri sırayla kaçar skill point istiyor ? Yok yeni bir acc açıp kendim için sadece rezzer kasacam da lvl 30 felan olsa sadece rezz versek ?

Alıntıları Göster
    hatırlamıom tam ama lvl 30da en fazla 4 taş açılır

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ee neyapsın arkadaşım oyunu bırakalı çok olmuş ben anlayışla karşıladım seni

• quote:

Orijinalden alıntı: H@B!B

quote:

ee neyapsın arkadaşım oyunu bırakalı çok olmuş ben anlayışla karşıladım seni

Alıntıları Göster
    lwl 30 da deil lwl 33 de açılıyo 4 taş

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar_1910

lwl 30 da deil lwl 33 de açılıyo 4 taş

Alıntıları Göster
    Sadece rezz e verecem skill leri kaç skill point istiyor 4 taş 33 mü ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.