Şimdi Ara

Rezil TTnet insanlari magdur etmeye devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklasik 9 yildir ttnet kullaniyoruz. (evet maliz) ve size abartmiyorum 9 yildir aldigimiz en yuksek hiz 4u gectiyse kendimi camdan atarim o derece.

aylik 75 tl fatura oduyoruz. kullandigimiz paketin hizi 16 mbitse kadar. ama bizim her zaman hizimiz sabit. 0.68 evet 1 bile degil!
    babami arayip gecen yaz telefondan onay alip bir kampanyaya sokmuslar ordan tahatut girdi bize internetide kapatamiyoruz.

evim istanbulun gobegi diyebilcegim bi yerde. sislide oturuyorum. mecidiyekoye 5 dk uzakliktayim. ve 2016 yilinda istanbulun gobeginde sen 1 mbts hizmet veriyorsan niye calisiyorsun ttnet?

benim internet hizim neden dusuk allah askina neden? bunun sebepleri ne olabilir?

download: 2.50
    upload: 0.68

download arada degisiyor bazen 3.50 oldugunu gordum. (bu benim icin ne demek bilemezsiniz!!)
    ama upload hep sabit 1 bile olmadi hic. bu upload nasil yukseletebilirim? benim yayinlarim icin onemli olan upload cunku

edit:
    konuyu actiktan sonra 15.kez ttneti aradim. belki sorun kablolardadir degistiriyim diye eve servis istiyorum gelin bakin dedim.(bu arada eve servis cagirmak ucretliymis neyse kabul ettim) ertesi gun icin sabah 10a randevu aldim. neyse ertesi gun bekledim bekledim. sizce gelen oldu mu? bi tahmin edin bakalim? :)))
    tabikideee hayiiirrr!!

bende musteri hizmetlerini aradim baktilar ne deseler begenirsiniz?
    -sistemlerimizde bir hata meydana gelmis bu yuzden randevunuz iptal edilmis. isterseniz baska bir zamana randevu verelim?

kufur edip suratina kapattim. abi bunlar insanlarla dalga mi geciyorlar? sistemde olusan hata yuzunden randevum nasil iptal olur? zaten igrenc bir hizmet veriyorlar. birde olanlara bak. zaten internetten okudum 5.kez randevu alan adamlar var hala eve servis gelmemis.

edit2:

43.kez musteri hizmetlerini aradim. neyse yine randevu aldim. bugun 11de geleceklerdi. geldiler mi? HAYIIIRRRR :D
    tekrar aradim durumu soyledim. tamam sikayet olusturuyoruz gelmedikleri icin falan dilan bi suru basindan sagacak seyler soylediler kapattilar. evet bekliyorum.

umarim aranizda hala ttnet baglatmayi dusunenler varsa onlara bu yasadiklarim ders olur da ttnetin yanindan gecmezler.
    cunku gercekten Turkiyenin en rezil firmasi ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazatlıpirenses -- 29 Şubat 2016; 13:48:14 >

• Altyapının eski oluşundan kaynaklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Altyapının eski oluşundan kaynaklı olabilir.

gecen superonline ve ttner ile gorustum. ikiside bulundugum yerde fiber internet altyapisi oldugunu soyledi. yani fiberi destekliyor. fiber internete tasiyabilirim tarifemi ama bu seferde para yukselip hizim yine ayni kalir diye korkuyorum. ttnetin ne mal oldugu ortada cunku.
  • Fiber destekliyorsa onun olayı farklı. Yani evet yine bakır kablo olayı var ancak sana en yakın saha dolabına kadar bakır kablo. Sonrası bağlı bulunduğun (portunun bulunduğu) Türk Telekom Bölge Müdürlüğü'ne kadar fiber.

Hız kayıplarının önüne geçersin diye düşünüyorum. Bende bir sürü tereddüt ile Uydunet'ten TTNET'e geçtim ancak şimdiye kadar sadece 1 kere 6 - 7 saat kesildi bağlantım o kadar. Hız sorunu yaşamıyorum. Ama benim evin saha dolabına olan uzaklığı 52 metre. Yani bakır kablodan çok ondan sonraki fiber desteği önemli. Oturduğun bölgede Fibernet, Hipernet kullanan vardır illa. Sor, öğren bence.
  • beyazatlıpirenses kullanıcısına yanıt
    fiberde öyle bir sorun olmaz. senin altyapı dediğin şey kablolardan ibaret gidip kablo yeniletsen bir sorun kalmaz.
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    yani tam demek istediklerinizi anlamadim. bu konularda cok bilgili oldugumdan soylenemez zaten. saha dolabi dediginiz sey ne? yani apartmanin icinde bulunan telefon-internet kutusu mu?
  • şimdi sizin bağlı bulunduğunuz yer büyük ihtimalle Mecidiyeköy Türk Telekom Bölge Müdürlüğü'dür.

Şu anda 16mbit dediğinize göre ADSL2+ kullanıyorsunuz sanırım.

Bölge müdürlüğünden bakır kablo ile sokağınıza gelen bir dolap var. Hemen hemen her sokakta oluyor bu. O dolaptan apartmanın içindeki kutuya, oradan da modeme kadar uzanan kablo sistemi ADSL'de tamamen bakır kablo.

Fibernet ve Hipernet'te ise Bölge Müdürlüğü'nden sokaktaki dolaba kadar fiber kabloları ile döşenmiş bir altyapı var. yani bakır kabloya göre veri kaybının çok azaldığı, çok daha sorunsuz olan bir sistem. O dolaptan apartmandaki kutuya bakır, kutudan modeme uzanan kabloda bakır.

Dolayısıyla fibere geçmeniz halinde bakır kablo ile muhatap olacağınız uzaklık sokaktaki dolaba kadar olan uzaklık, sonrası sorunsuz.

O yüzden fibere & hipere geçmeniz bu sorunların üstesinden gelecektir. Ha fibere geçincede düşük hız sorunu olursa o zaman apartmandaki kutudan eve gelen (modeme ulaşan) bakır kabloları yeniletirsiniz sorununuz kalmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanlar Neden Pes Eder?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    anladim gayet aciklayici oldu. cok tesekkur ederim. yani sorun kablolardan diyorsunuz. olmasi muhtemel cunku apartman baya eski ve kablolar duvarlarin icinden geciyor orda curumus olma ihtimalleri de var. bi kablolar icin basvurucam. olmadi direk fibere gecicem tesekkur ederim
  • Rica ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 5 ay önce ttnet aldım, 16mb e kadar 50gb kotalı paketti fiber değildi hat bu adresimde desteklemiyordu. Daha sonra adres değiştirdim. Ttnetin alt yapısı burada da fiberi desteklemiyordu.Superonline dan bir saha çalışanı kapıma kadar geldi ve ttnet cayma bedeli ödeme kampanyası var dedi. Hemen ttneti aradım 350 tl lik cayma bedeli var dedi müşteri hizmetleri. Hiç düşünmeden geçtim Superonline a.

Ttnetden max, 11 mb hız alıyordum. Şuan hızım 57mb,adil kotam 125 gb. Turkcell tv kullanıyorum ve 79 tl ödüyorum. Daha ne isterim ki? Superonline alt yapısına güvenebilirsiniz, cayma bedeli sizi etkilemeden geçebilirsiniz Superonline a.

Arkadaşımın yazmış olduklarına da açıklama yapmak istiyorum. Superonline a geçince Superonline ekipleri apartman hattını daireme kadar fiber kablo ile değiştirdiler. Yani kablonuz değişeceği için hız düşme gibi bir sorun yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tksharmely -- 26 Şubat 2016; 8:42:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem arayüzünden adsl hat değerlerini atın.
  • şikayet edin sürekli. arayın telekomu söyleyin. belki dairenizdeki kablolarda sorun olabilir. çevrenizdeki komşularınızdan hızlarını ögrenin. eğer sizde yavaşlık varsa çözülebilecek bir sorundur.
  • https://m.youtube.com/watch?v=fOZnGFQRdko

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amin
  • Amin
    Allah kabul etsin

• dün akşam fenerin basketin maçını izlerken internet gitmezmi nasıl küplere bindim yarım saat gelmedi aradım
    telekomu saçma sapan bir şeyler anlatıyor modem ışıgı yanıyormu bilmem ney diyoumki daha önceden 4 kere gititi genel arıza sıkıntısı var dedim bir kontrol edin diyorum hayla modem diyor tamam peki öyle olsun bende telfondaki konuşmayı uzattım çünkü bilyorum ne zaman internetin gelcegeni yarım saat sonra internet geldi
    ben demedinmi size internet gelicek 50 kere söyledim şu arızayı yapın diye ama bir kulagından giriyor öteki kulagından çıkıyor ne anlatsak boş bunlara
  • konuyu actiktan sonra 15.kez ttneti aradim. eve servis istiyorum gelin bakin dedim.(bu arada eve servis cagirmak ucretliymis neyse kabul ettim) ertesi gun icin sabah 10a randevu aldim. neyse ertesi gun bekledim bekledim. sizce gelen oldu mu? bi tahmin edin bakalim? :)))
    tabikideee hayiiirrr!!

bende musteri hizmetlerini aradim baktilar ne deseler begenirsiniz?
    -sistemlerimizde bir hata meydana gelmis bu yuzden randevunuz iptal edilmis. isterseniz baska bir zamana randevu verelim?

kufur edip suratina kapattim. abi bunlar insanlarla dalga mi geciyorlar? sistemde olusan hata yuzunden randevum nasil iptal olur? zaten igrenc bir hizmet veriyorlar. birde olanlara bak. zaten internetten okudum 5.kez randevu alan adamlar var hala eve servis gelmemis.

gercekten Turkiyenin en rezil firmasi ttnet
  • quote:

Orijinalden alıntı: tksharmely

Bundan 5 ay önce ttnet aldım, 16mb e kadar 50gb kotalı paketti fiber değildi hat bu adresimde desteklemiyordu. Daha sonra adres değiştirdim. Ttnetin alt yapısı burada da fiberi desteklemiyordu.Superonline dan bir saha çalışanı kapıma kadar geldi ve ttnet cayma bedeli ödeme kampanyası var dedi. Hemen ttneti aradım 350 tl lik cayma bedeli var dedi müşteri hizmetleri. Hiç düşünmeden geçtim Superonline a.

Ttnetden max, 11 mb hız alıyordum. Şuan hızım 57mb,adil kotam 125 gb. Turkcell tv kullanıyorum ve 79 tl ödüyorum. Daha ne isterim ki? Superonline alt yapısına güvenebilirsiniz, cayma bedeli sizi etkilemeden geçebilirsiniz Superonline a.

Arkadaşımın yazmış olduklarına da açıklama yapmak istiyorum. Superonline a geçince Superonline ekipleri apartman hattını daireme kadar fiber kablo ile değiştirdiler. Yani kablonuz değişeceği için hız düşme gibi bir sorun yaşamazsınız.

bende ttnette sizin kullandiginiz paketi kullaniyorum. birakin 16yi ceyregini bile alamiyorum. bende superonlineye gecmek istiyorum ama kampanya bitmis yada azalmis sanirim cunku superonline artik 123 lirasini karsiliyormus. benim cayma bedelim 400 lirayi bulur heralde.

cayma bedelimi ogrenmek icin 4 kere aradim cagri merkezini. adamlarin sistemleri bozukmus goruntuleyemiyorlarmis miktari :)) 10 gundur duzelmedi zaten nasil bir sistemleri varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazatlıpirenses -- 28 Şubat 2016; 7:43:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Modem arayüzünden adsl hat değerlerini atın.

bu sayilarin ne anlama geldigini bilmiyorum. yeterli mi?
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazatlıpirenses -- 28 Şubat 2016; 8:02:20 >

• Değerler çok güzel vdsl bile var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.