Şimdi Ara

rezistif ve kapasitif dokunmatik ekran?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
17.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toriamos -- 14 Mart 2011; 15:51:38 >

• ben x6 kullanıyorum ve ekranından cok memnunum.kalem falan hikaye kalıyor yani.tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: people are strange

ben x6 kullanıyorum ve ekranından cok memnunum.kalem falan hikaye kalıyor yani.tavsiye ederim.
    Kapasitifi tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Alıntıları Göster
    Kapasitif ekranı daha kolay kullanırsın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 11 Ağustos 2010; 0:37:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingoadabuda

.

Alıntıları Göster
    Kapasitif Ekran Tavsiye Ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldpassword

Kapasitif Ekran Tavsiye Ederim.

Alıntıları Göster
    Konuyla çok alakalı değil ama Nokia resistive ekranlı dokunmatik cihazları (5800 ve N97) çıkardığında defalarca söyledik. Kapasitif panel daha iyi, daha kullanışlı diye. Ama Nokia'cı arkadaşlara bir türlü derdimizi anlatamadık. Kalemde kullanılamıyor filan diye bir çok şeyler yazdılar. Şimdi görüyorum ki herkes doğru yolu bulmuş... 5800 ve N97 kullananlar (hatta N900 kullanıcıları) hariç...

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Konuyla çok alakalı değil ama Nokia resistive ekranlı dokunmatik cihazları (5800 ve N97) çıkardığında defalarca söyledik. Kapasitif panel daha iyi, daha kullanışlı diye. Ama Nokia'cı arkadaşlara bir türlü derdimizi anlatamadık. Kalemde kullanılamıyor filan diye bir çok şeyler yazdılar. Şimdi görüyorum ki herkes doğru yolu bulmuş... 5800 ve N97 kullananlar (hatta N900 kullanıcıları) hariç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Alıntıları Göster
    tabiki kapasitif

• bende farklı bir bakış açısı getireyim.kapasitif ekranı kullanamadım ben nedeni ise telefonların çözünülürlüğü yüksek.ekranda tıklamamız gereken çok küçük linkler vs. Oluyor.bunlara en iyi tırnak ile hakim olabiliyoruz.parmak ucu bazen tam istediğimiz yere basmamızı sağlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.emre

bende farklı bir bakış açısı getireyim.kapasitif ekranı kullanamadım ben nedeni ise telefonların çözünülürlüğü yüksek.ekranda tıklamamız gereken çok küçük linkler vs. Oluyor.bunlara en iyi tırnak ile hakim olabiliyoruz.parmak ucu bazen tam istediğimiz yere basmamızı sağlamıyor.
    s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toriamos -- 14 Mart 2011; 15:50:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toriamos

s

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 11 Ağustos 2010; 0:37:14 >
  • kapasitif ekran parmak dışında hiçbir şekilde adam akıllı tepki vermiyor. Eldiven, ıslak elle ve çeşitli koruyucu stikerlarla kullanımda zorluk çıkarıyor. Bunun dışında güzel bir ekran türü ancak ölü bi teknoloji. 1 sene daha ömrü var. Yeni teknoloji şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

tabiki kapasitif

• quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Sniper

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

tabiki kapasitif

Alıntıları Göster
    kapasitif ekran lara dokunarak istediginizi aktarabilrsiniz
    resistif ekran cesitlerinde ise guc uygulayarak basmanız gerekmektedir

o yuzden rezistif ekranlara dokunmatik demek yerine basmalı ekran diyebiliriz :P

• rezistif basa bela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

rezistif basa bela
    5800 ın ki rezistif ama dediğiniz kadar kötü değil hele kardeşimin 5230 u mükemmel. basmatik dönemi yeni sürümle birlikte gelen güncel driverlerle çözülmüş durumda. kapasitif daha öncede dediğim gibi ölü bir teknoloji. zorlukları var. en kısa sürede yeni birşeyler çıkarırlar diye umut ediyorum.

(rezistifin ne olursa olsun çalışması kapasitifin hassaslığının birleştiği bir ekran mesela)
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

5800 ın ki rezistif ama dediğiniz kadar kötü değil hele kardeşimin 5230 u mükemmel. basmatik dönemi yeni sürümle birlikte gelen güncel driverlerle çözülmüş durumda. kapasitif daha öncede dediğim gibi ölü bir teknoloji. zorlukları var. en kısa sürede yeni birşeyler çıkarırlar diye umut ediyorum.

(rezistifin ne olursa olsun çalışması kapasitifin hassaslığının birleştiği bir ekran mesela)

Alıntıları Göster
    @hakan456
    Esas resistif ölü bir teknoloji 10 yıl önceki dokunmatik telefonlarda kullanılıyordu denek olarak piyasaya sürülenlerde.
    Bilmeden saçma sapan yazıp insanları yanıltmayın kapasitif şuanki en iyi dokunmatik ekran teknolojisi ki iphoneda ve samsung htc gibi devler en iyi telefonlarında bunları kullanıyor dimi ? Biraz mantık yürütmen yeterli bunu bilmek için gelmiş ölü diyosun

Bilmeden insanları yanıltma

• quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

@hakan456
    Esas resistif ölü bir teknoloji 10 yıl önceki dokunmatik telefonlarda kullanılıyordu denek olarak piyasaya sürülenlerde.
    Bilmeden saçma sapan yazıp insanları yanıltmayın kapasitif şuanki en iyi dokunmatik ekran teknolojisi ki iphoneda ve samsung htc gibi devler en iyi telefonlarında bunları kullanıyor dimi ? Biraz mantık yürütmen yeterli bunu bilmek için gelmiş ölü diyosun

bence sen tam birşeyi okumadan yorum yapıp saçmalamışsın.
    evet kesinlikle ölü bir teknoloji kapasitif.geleceği yok. ben resistif e de iyi demedim o da eksik. telefonda ekran teknolojisi tam oturmuş değil. kapasitif eldivenle kullanınca çalışmıyor,koruyucu yapıştırınca çalışmıyor.resistif olanda çok hassas değil. seneye gümler hepsi. şu an ellerinde kalan ürünleri size kaklıyorlar. zamanında renkli tv nin çıktığı zaman türkiye ye siyah beyaz tv yi yeni pazarladıkları gibi. senin gibi enayi kafalar olduğu sürece daha çok sömürülürüz biz. Allah bilir 3G de senin için muhteşem bir teknolojidir. çok yazık. Yurtdışına çıkmadığını kulaktan dolma bilgilere kandığını,okuyup araştırmadığını ve bu alandaki cahilliğini göstemiş oldun tüm donanımcılara emreün..

• quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

@hakan456

bence sen tam birşeyi okumadan yorum yapıp saçmalamışsın.
    evet kesinlikle ölü bir teknoloji kapasitif.geleceği yok. ben resistif e de iyi demedim o da eksik. telefonda ekran teknolojisi tam oturmuş değil. kapasitif eldivenle kullanınca çalışmıyor,koruyucu yapıştırınca çalışmıyor.resistif olanda çok hassas değil. seneye gümler hepsi. şu an ellerinde kalan ürünleri size kaklıyorlar. zamanında renkli tv nin çıktığı zaman türkiye ye siyah beyaz tv yi yeni pazarladıkları gibi. senin gibi enayi kafalar olduğu sürece daha çok sömürülürüz biz. Allah bilir 3G de senin için muhteşem bir teknolojidir. çok yazık. Yurtdışına çıkmadığını kulaktan dolma bilgilere kandığını,okuyup araştırmadığını ve bu alandaki cahilliğini göstemiş oldun tüm donanımcılara emreün..

Alıntıları Göster
    Rezistif daha iyi hem parmaklarınıza spor olur.

İnternetten ikisini izlesen aradaki devasa farkı görürsün zaten (:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.