Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
223.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gunwane

Bu topic altında genellikle F1 muhabbeti dönüyor ama çok güzel CART ve indy modlarıda var hatta DTM WTCC ve porsche serileride inanılmaz V8 leride ilave edebiliriz..go cart bile var..Bunları denediniz mi acaba bilmiyorum ama bir söylim dedim :) Neyse gelelim esas soruma..

Aynen katılıyorum,F1 in dışında güzel modlar var ama open wheels harici diğer seriler - birkaç tanesi hariç - kesinlikle Gtr2 de daha iyi zaten yapılan çoğu mod Gtr2 de mevcut,prototype,wtcc,dtm,gt serileri Gtr2 de çok daha güzel.Open wheels harici benim beğendiğim modlar V8,Megane Trophy,Truck Series,M3 Cup,Evo9-Impreza STI,Epsilon Euskadi,özellikle V8,Epsilon Euskadi ve Megane Trophy çok sağlam modlar.Klasik araçların olduğu modlar da bayağı beğeniliyor.

Open wheels sınıfında F1 haricinde Indy 95,Champ Car 05-06,Cart Factor,Nippon 07,F3 Euro 07 çok güzel modlar.Indy 08 i denemedim ama yabancı forumlarda beğenilmiş.

Ama rFactor de benim favori modlarım tabii ki GP 79 ve Carrera 88 modları,bence bunların üstüne mod yok,ikiside her bakımdan aşmış modlar Bunların dışında 83 Brabham BT52 ve 70 Ferrari 312B de eski F1 severlerin hoşuna gidecek modlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: jedi_master

Şu Codemasters çıkarsa da F1 oyununu uzun zaman sonra tekrar F1 oynasam. Yani eğer Dirt ve Grid gibi başarılı olursa oyun işte o zaman tadından yenmez. Ki benim Codemasters'tan beklentim de bu yönde. Yarış oyunları konusunda adamlar gerçekten bir numara.

• F1 1988 TV-Style modu var mı kimsede?
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

quote:

Orjinalden alıntı: Bay Wesley

teknosa da görmüştüm geçen güzele benziyordu.

teknosa ile konunun ne alakası var ne gördün birader?

Oynuyolardı teknosada.
  • F1 1991 modu çıktı bir bakın bakalım fikriniz ne olacak..Ben şahsen sevdim..

http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=F1%201991%20LE
  • Bana biri bmw m3 challenge konusunu nerden bulacağımı söylermi yav ne kadar zormuş bu siteyi kullanmak googleye yazdım BMW M3 challenge nasıl multiplayer oynanır baktım bu sitete ne güsel çıktı ama üye ol dedi e oldum ama bu seferde konuyu bulamıyorum nerde acaba suraya bak su yazıyı bile yollamak için 15 dkka harcadım meğer aşaıda duruyormuş
  • Dostum 88 araçları turbo olduğundan sanırım vites geçişlerinde özellikle debriyaj kullanmadığından ( en azından bende momo olduğundan debriyaj yok hali ile) devir max u görüyor..O da sıkıntılı bir durum her vites değiştirmede vınnnn diye bir ses..Bu arabalar tamamen atmosferik basınçlı motorlar o yüzden turbolar kadar güçlü değiller arabaların da stabil olmasının bir diğer nedeni bu olması gerek..Modu yapan arkadaşlar bu konulara eğilmişler o yüzden çok hoşuma gitti motor 88 araçları ile tamamen aynı tepkileri verse idi zaten ı ıh derdim..:) Bu arada direksiyonu sıkıca tutmak da güzel çünkü ben 88 modunda uzun düzlüklerde açıkcası parmaklarımı çıtlatıyordum :D

Diğer yandan bazı araçların kokpit kameraları çok güzelken mesela williams un pek güzel gelmedi bana üstünkörü gibi..Ki williams o senin hemen hemen en güçlü arabası idi biraz daha iyi olsa daha güzel olacaktı..Oyuncuların ilk seçeceği araba senna nın Mc laresi olacaksa ikincisi ya ferrari yada Nigel in Williams ı olacaktır..Bu arada Schuminin ilk arabası yeşil Jordan da var ..Harika bir dış görünüşü vardır o arabanın..:) Schuminin kendiside benettonda..:D

Yeni bir efsane ile karşı karşıyayız gibime geliyor 88 modundan sonra..Biraz daha makyaj istiyor bir update ile düzeltilirse harika olacak..

Not..Bende ana menude bu modda müzik çalmıyor mu..Yok mu yoksa bende mi bir problem var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 14 Ocak 2009; 19:53:44 >

• rFactor ile ilgilenen ve gerçek yarış heyecanını tatmak isteyen yarışseverleri ödüllü ligimize bekliyoruz.Bir göz atın

http://forum.donanimhaber.com/m_29047420/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayeramg -- 14 Ocak 2009; 22:28:10 >
  • quote:

Dostum 88 araçları turbo olduğundan sanırım vites geçişlerinde özellikle debriyaj kullanmadığından ( en azından bende momo olduğundan debriyaj yok hali ile) devir max u görüyor..

Hocam anlamadım,debriyaj kullanmamakla maksimum devirin ne alakası var?Devir red line a gelmeden vites yükselt maksimumu görmezsin zaten,debriyaj olmasına gerek yok.Otomatik mi oynuyorsun sen??
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

quote:

Dostum 88 araçları turbo olduğundan sanırım vites geçişlerinde özellikle debriyaj kullanmadığından ( en azından bende momo olduğundan debriyaj yok hali ile) devir max u görüyor..

Hocam anlamadım,debriyaj kullanmamakla maksimum devirin ne alakası var?Devir red line a gelmeden vites yükselt maksimumu görmezsin zaten,debriyaj olmasına gerek yok.Otomatik mi oynuyorsun sen??

Momo da debriyaj yok ya :( vites geçişlerinde çok problem oluyor carttt diye devir max oluyor 1 sn kadar..G25 alacağım sırf bu modlar için walla..:)

f1 1985 yada f188 modunu 1.01 yaması ile oyna debriyajsız ne demek istediğimi anlarsın.. (0.9 modu varsa sende arcade mod diyorum ben ona :P çok daha kolay kullanmak.)

Şimdi şöyle düşün..Manuel vitesli F1 döneminde sen gaza basıyorsun e vites atacan ayağın hala gazda.Diyelim 3 den 4 de geçeceğin kadar süreki yani yarım saniye devir max u görüyor çünkü aslında 3 den 4 e atarken vites sanki boştaymış gibi oluyor yarım saniye kadar..Ayağını gazdan çekip debriyaja basıp vites attırmak gerek hali ile momo da da o yok..Ha dersin ki sanki debriyaja basarmış gibi ayağını gazdan çek..Bende öyle yapmaya çalışıyorum zaten :D Ama çok çok iyi ayarlamak gerek devir ve hız çok düşüyo bu sefer..

Evet dediğin gibi ayağını gazdan çekmen lazım,çift ayak oynamayı bilmiyorsan zaman kaybetmen normal,iyi ayarlamak gerek.Ayrıca benim bildiğim rfactor debriyajı desteklemiyor yani debriyaj aktifken debriyaja basmadan da vites atabiliyormuş,ben denemedim ama öyle biliyorum yanlış olabilir tabii.Gerçi sen sadece gazı kesmek için kullanacaksan senin işine yarar.Veya setup tan vites aralıklarıyla oyna,max devri düşür tabii uzun düzlükleri olan pistlerde dezavantaj olur.Dene bakalım.88 i 1.01 ile oynuyorum,0.9 u denemedim bilmiyorum ne kadar arcade olduğunu,85 i de 5 arabalı olanını oynamıştım,en son 7 arabalı olanını indirdim ama oynamadım daha,arada ne gibi farklar var daha bilmiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

http://rapid+share.com/files/190503668/spa2008.rar.html

2008 spa pisti yoğun istek üzerine upload ettim

Saol Solaytekin ama rapid te bir sorun var heralde error veriyor,akşama tekrar deneyeceğim hocam.

•  rFactor (2005) [ANA KONU]

rFactor (2005) [ANA KONU]

• arkadaslar ilk mesajdaki linkteki sadece 1 gb lık dosyayı yükleyince oyunu oynayabiliyor muyum gerekli ilacı bulunca yoksa baska bir işlem gerekiyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: utku84

arkadaslar ilk mesajdaki linkteki sadece 1 gb lık dosyayı yükleyince oyunu oynayabiliyor muyum gerekli ilacı bulunca yoksa baska bir işlem gerekiyor mu ?

Aynen
  • Sounds by MAK Modding Group - MMG v2.0 PE

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.