Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
223.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonunda direksiyonu hidrolik direksiyon yaptım sol ctrl + 4 tuşuna basa basa 0 ayar yaparak.
    artık tek elle direksiyonu çevirebiliyorum

rFactor (2005) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

CTDP 06 modunda kokpit içinde direksiyonu görmek için ne yapmamız lazım??Modu ilk kurduğumda direksiyon gözüküyordu hatta verdiğim ssler de de var ama oyunu sildim tekrar oyunu ve modu kurdum ve şimdi gözükmüyor.

display ayarlarında direksiyon seçeneği kapalı kalmış olmasın hocam normalde direksiyonun gözükmesi lazım...

• MMG 07 v1.0 yerine v2.1 i dene o daha iyi bir mod hem fizik hem de grafik olarak,v1.0 da olur olmadık yerlerde araç kayabiliyordu,v2.0 da yol tutuş ve fizikler daha iyi,ctdp 06 ya benziyor fizikleri.O geç tepki verme olayı control ayarlarından hallediliyordu hocam v2.1 ve ctdp 06 varken v1.0 oynanmaz zaten.
  • Historic modu indirdim kurarken gtl cd'sini takmamı istiyor. Rfactor cd'sini begenmedi, hangi cd'yi istiyor?
  • Hem MMG 2.1 hemde CTDP kurdum her ikiside son derece başarılı modlar..Yalnız CTDP 1.35 gb gibi bir kurulum dosyası ve ona yakın da kurulum yeri ile birlikte gelirken MMG 2.1 çok daha az yer kaplıyor 300 mb civarı sanırım..Hemen hemen aynı grafiklere ve sürüş dinamiklerine sahipler yalnız MMG nin sesleri çok daha iyi benim düşünceme göre..Sürüş dinamiklerine gelince MMG de ben önden yada arkadan kayma yaşamıyorum bütün aid ler kapalı oynadığım halde..Belki biraz ABS fren i açabilirsin çünkü fren sıktığın anda lastikler kilitlendiği için araçda düz gitme isteğine bağlı dönme sorunları olabilir..Neyse bunlar benim görüşlerim..MMG nin bir iyiliğide Alonso hali ile Mc laren de..:) CTDP nin iyi yanı ise Schuminin son yılı dolayısı ile Schumi olabiliyoruz..:P fakat yinede 2006 yılı bana biraz eski geliyor hoş 2007 bile eski geliyor ya :)

Her iki moduda indirebilirsiniz harika F1 deneyimi sunuyorlar..Özellikle direksiyonla..:)

Az önce videoyu izledim sanki CTDP modu daha gerçekçi daha iyi grafikleri var..:) Yandaki ne modu ise çamur gibi..:D Neyse bu arada güncel bir SPA-francorchamps pistini nereden bulabilirim..Yeni hali ile yani bus stop şikanı değiştirildi ya o hali ile demek istiyorum..Rfactor de videosunu izledim ama kendini bulamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 24 Aralık 2008; 23:07:27 >

• Şu Codemasters çıkarsa da F1 oyununu uzun zaman sonra tekrar F1 oynasam. Yani eğer Dirt ve Grid gibi başarılı olursa oyun işte o zaman tadından yenmez. Ki benim Codemasters'tan beklentim de bu yönde. Yarış oyunları konusunda adamlar gerçekten bir numara.
  • Eau rouge'u her görüşümde heycanlanıyorum tırmanmadan önce zor bir viraj değil ama heyecanlı.
  • http://www.youtube.com/watch?v=ZEqBGUKCpe4

• quote:

evo_tr çok teşekkürler

• Hocam sorun pistte olabilir,bazı pistlerde hdr olmadan bile kasma veya kare atlama olayı oluyor,solaytekin in dediği gibi 4 farklı fuji pistti var,tam adını hatırlamıyorum ama sen herhalde japan olmayanını kullanıyorsun o kastırıyor ama grafikleri daha güzel.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Hem MMG 2.1 hemde CTDP kurdum her ikiside son derece başarılı modlar..Yalnız CTDP 1.35 gb gibi bir kurulum dosyası ve ona yakın da kurulum yeri ile birlikte gelirken MMG 2.1 çok daha az yer kaplıyor 300 mb civarı sanırım..Hemen hemen aynı grafiklere ve sürüş dinamiklerine sahipler yalnız MMG nin sesleri çok daha iyi benim düşünceme göre..Sürüş dinamiklerine gelince MMG de ben önden yada arkadan kayma yaşamıyorum bütün aid ler kapalı oynadığım halde..Belki biraz ABS fren i açabilirsin çünkü fren sıktığın anda lastikler kilitlendiği için araçda düz gitme isteğine bağlı dönme sorunları olabilir..Neyse bunlar benim görüşlerim..MMG nin bir iyiliğide Alonso hali ile Mc laren de..:) CTDP nin iyi yanı ise Schuminin son yılı dolayısı ile Schumi olabiliyoruz..:P fakat yinede 2006 yılı bana biraz eski geliyor hoş 2007 bile eski geliyor ya :)

Her iki moduda indirebilirsiniz harika F1 deneyimi sunuyorlar..Özellikle direksiyonla..:)

Az önce videoyu izledim sanki CTDP modu daha gerçekçi daha iyi grafikleri var..:) Yandaki ne modu ise çamur gibi..:D Neyse bu arada güncel bir SPA-****rchamps pistini nereden bulabilirim..Yeni hali ile yani bus stop şikanı değiştirildi ya o hali ile demek istiyorum..Rfactor de videosunu izledim ama kendini bulamadım..

grafik yönünden mmg ile ctdp 2006 karşılatırılmaz bile ctdp çok ağır basıyor.ses yönünden evet mmg daha iyi.fizikler yönünden bana ctdp çok daha zor geldi.özellikle arkadan kayma olayı çok fazla,mmgde ise default setupla bile araç epey stabil duruyor ama onunda fizikleri güzel...

Grafik olarak ctdp mmg den daha iyi,ses olarak mmg daha iyi ama ctdp 05 in sesleri 06 ile kullanılabiliyor,mmg nin eksoz patlama sesleri iyi yapılmış.Fizik olarak çok fark yok,bence her ikiside default setup ta stabil gidiyor,mmg biraz daha stabil gibi yani v1.0 daki gibi değil.Arkadan kayma olayı hem ctdp 06 da hem de mmg v2.1 de ilk modlara göre azaltılmış,sadece doğru bir setup ile değil viraj çıkışında doğru bir gaz noktası ile arkadan kayma bayağı hallediliyor,ben ctdp 06 da doğru lastik ısısı ile çok fazla oversteer ve understeer yaşamadım en azından ilk modlara göre.Frenajda lastik kitlenmesi setup ile hallediliyor,lastik hava basıncı,camber açıları ve kanatlarla oynaman lazım,abs ye gerek yok,tabii abs ile çok daha iyi olur ama bu seferde no aids olmaz.İkisininde fizikleri güzel,sonuçta ikiside oynanmayı hakediyor zaten son yıllara ait seriler arasında adam gibi olan bir ctdp bir de mmg var,ikiside çok güzel modlar.Asıl ctdp 94 geliyor,eğer 06 ya uğraştıkları gibi yaparlarsa o mod manyak olur,79 ve 88 in yanına süper bir mod daha gelir

• Solaytekin hdr li ssler çok güzel olmuş,Spa 08 in dışında hatırladığım kadarıyla bir tane Spa vardı,onun da grafikleri iyi değildi ama bu çok güzel olmuş özellikle hdr ile
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hem MMG 2.1 hemde CTDP kurdum her ikiside son derece başarılı modlar..Yalnız CTDP 1.35 gb gibi bir kurulum dosyası ve ona yakın da kurulum yeri ile birlikte gelirken MMG 2.1 çok daha az yer kaplıyor 300 mb civarı sanırım..Hemen hemen aynı grafiklere ve sürüş dinamiklerine sahipler yalnız MMG nin sesleri çok daha iyi benim düşünceme göre..Sürüş dinamiklerine gelince MMG de ben önden yada arkadan kayma yaşamıyorum bütün aid ler kapalı oynadığım halde..Belki biraz ABS fren i açabilirsin çünkü fren sıktığın anda lastikler kilitlendiği için araçda düz gitme isteğine bağlı dönme sorunları olabilir..Neyse bunlar benim görüşlerim..MMG nin bir iyiliğide Alonso hali ile Mc laren de..:) CTDP nin iyi yanı ise Schuminin son yılı dolayısı ile Schumi olabiliyoruz..:P fakat yinede 2006 yılı bana biraz eski geliyor hoş 2007 bile eski geliyor ya :)

Az önce videoyu izledim sanki CTDP modu daha gerçekçi daha iyi grafikleri var..:) Yandaki ne modu ise çamur gibi..:D Neyse bu arada güncel bir SPA-****rchamps pistini nereden bulabilirim..Yeni hali ile yani bus stop şikanı değiştirildi ya o hali ile demek istiyorum..Rfactor de videosunu izledim ama kendini bulamadım..

grafik yönünden mmg ile ctdp 2006 karşılatırılmaz bile ctdp çok ağır basıyor.ses yönünden evet mmg daha iyi.fizikler yönünden bana ctdp çok daha zor geldi.özellikle arkadan kayma olayı çok fazla,mmgde ise default setupla bile araç epey stabil duruyor ama onunda fizikleri güzel...

Grafik olarak ctdp mmg den daha iyi,ses olarak mmg daha iyi ama ctdp 05 in sesleri 06 ile kullanılabiliyor,mmg nin eksoz patlama sesleri iyi yapılmış.Fizik olarak çok fark yok,bence her ikiside default setup ta stabil gidiyor,mmg biraz daha stabil gibi yani v1.0 daki gibi değil.Arkadan kayma olayı hem ctdp 06 da hem de mmg v2.1 de ilk modlara göre azaltılmış,sadece doğru bir setup ile değil viraj çıkışında doğru bir gaz noktası ile arkadan kayma bayağı hallediliyor,ben ctdp 06 da doğru lastik ısısı ile çok fazla oversteer ve understeer yaşamadım en azından ilk modlara göre.Frenajda lastik kitlenmesi setup ile hallediliyor,lastik hava basıncı,camber açıları ve kanatlarla oynaman lazım,abs ye gerek yok,tabii abs ile çok daha iyi olur ama bu seferde no aids olmaz.İkisininde fizikleri güzel,sonuçta ikiside oynanmayı hakediyor zaten son yıllara ait seriler arasında adam gibi olan bir ctdp bir de mmg var,ikiside çok güzel modlar.Asıl ctdp 94 geliyor,eğer 06 ya uğraştıkları gibi yaparlarsa o mod manyak olur,79 ve 88 in yanına süper bir mod daha gelir

hocam setuptan iyi anladığını teknik terimleri kullanarak göstermişsinde biz anlattıklarına fransız kaldık

geldiğin zaman şu setup olayını ayrıntılı olarak neyin ne işe yaradığını yazıp gtr2 veya bu topiğe koyda yararlanalım tam çözemedik hala olayı...

GTR2 topiğinde ilk sayfa setupını yazmıştım ama ikinci sayfayı yazamadım zamanım olmadı.Ayıp ettin hocam gelince daha ayrıntılı yazarım,yaptığım setupları kaybetmeseydim verecektim zaten gitmeden.Gelince hallederiz zaten şafak olmuş cart curt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galganus12 -- 4 Ocak 2009; 11:43:42 >

• Bu topic altında genellikle F1 muhabbeti dönüyor ama çok güzel CART ve indy modlarıda var hatta DTM WTCC ve porsche serileride inanılmaz V8 leride ilave edebiliriz..go cart bile var..Bunları denediniz mi acaba bilmiyorum ama bir söylim dedim :) Neyse gelelim esas soruma..

Bildiğiniz gibi TVSTYLE plugin modu var rfactor de normal f1 yarışlarında ki gibi hız vites görüntüleri çıkıyor ekranda..Ama ne hikmetse ben bir türlü çalıştıramadım..Yani bir ara çalışıyordu formattan sonra kurdum çalışmadı.İlk çalıştırmam da da nasıl olduğunu anlamadan çalıştı idi..Şimdi ne yaptımda olmadı..Pek bir kur çalışsın türü bir programcık deel özel ayarlar gerekiyor ve cidden asabileşmeye başladım bu program hakkında biraz daha basit yapabilirlerdi..Şimdi tabi bir çokları çıkıp sen kendi .... lığından çalıştıramadın bende gayet güzel çalışıyor türünden yorumlar çıkabilir..Böyle yorumlar yapacağınıza lütfen çözüme yönelik yorumlar yapın sizden isteğim bu..ben 1.255 yamasını kullanıyorum bazı forumlarda sorunlar çıkardığını okudum ama çalıştırdım da bundan evvel..Bu sefer bir türlü yapamadım yalnız..Bu modu sorunsuz kullananların fikirlerini bekliyorum..

• Teşekkürler..Premiumu yenileyince indirmeye başlıcam.
  • teknosa da görmüştüm geçen güzele benziyordu.
  • Çok teşekkür ederim harika açıklamışsın bende dediklerini birebir yaptım ama yine olmadı..Soldan profilde CTDP modu çıkmadığı gibi ok e basıp kapatmak istediğimde hata iletisi alıyorum..Sanrım hem 64 bit olmasından kaynaklanıyor bu sorun çünkü ben 32 bit sistem varken kurup çalıştırmıştım..Teşekkür ederim epeyde bir uğraşmışsın başka arkadaşlar faydalanır belki..
  • quote:

Çok teşekkür ederim harika açıklamışsın bende dediklerini birebir yaptım ama yine olmadı..Soldan profilde CTDP modu çıkmadığı gibi ok e basıp kapatmak istediğimde hata iletisi alıyorum..Sanrım hem 64 bit olmasından kaynaklanıyor bu sorun çünkü ben 32 bit sistem varken kurup çalıştırmıştım..Teşekkür ederim epeyde bir uğraşmışsın başka arkadaşlar faydalanır belki..

Hocam 64 bit olmasıyla alakası yoktur belki çünkü bende 32 bitte çalıştıramamıştım ama daha sonra bir program yüklemiştim sorun çözülmüştü,tam hatırlamıyorum ama .net framework olabilir yani birşey yüklemiştim ve tv style çalışmıştı.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.