Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
223.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

rFactor (2005) [ANA KONU]

•  rFactor (2005) [ANA KONU]

• Şu an modu indirmeye çalışıyorum ama anormal bir yoğunluk var,linklerin çoğu gitmiş vaziyette.Bugün indirebilirsem ss koyacağım.
  • Ben biraz önce ctdp.net te gördüm modu,oradan inmeyince rfactorcentral a baktım,virtualr ye bakmadım,oradan deneyeyim.
  • Zaten iki sitede de verilen mirrorlar aynı,hepsinde geçici süre devre dışıdır diyor,millet ne biçim abandıysa göçmüş hepsi.
  • Bende indiriyorum,yüzde 30 larda daha
  • ctdp rules
    rfactor2 geliyo ama 3 ay amm 6 ay bilmiyorum,umarım bu modlar oraya convert edilebilir o zaman pistler de sırıtmaz oyun da.
  • CTDP 2006

•  rFactor (2005) [ANA KONU]

• Mod sesler hariç güzel olmuş,sesler pek hoşuma gitmedi,özellikle 05 modundaki süper seslerden sonra neden böyle olmuş anlamadım.Control Center NX de 05 seçeneği var,oradan 05 sesleri kullanılıyor herhalde,tam emin değilim çünkü 05 şu an bende yüklü değil.Fizikler mmg v2 ye benziyor,aracın yola tutunuşu,tepkileri falan gerçekçi.En çok dikkatimi çeken setup oldu.Özellikle default setupta ısınma turlarından sonra araç çok stabil durumda oluyor,05 te daha zor kontrol ediliyordu.Ayrıca piste göre setup seçenekleri değişiyor,belli bir pistte kullanılması saçma olan setup parametreleri ortadan kaldırılmış.Setupta yapılan ufak değişikler hemen kendini belli ediyor.Sağlam bir setup ile oynanış çok gerçekçi ve zevkli oluyor.Grafikler çok güzel olmuş,özellikle güneşin araç üzerinden yansıması çok güzel duruyor.Bu mod grafik olarak şu an herhalde tüm modların önünde olmalıdır.Büyüklüğüne de ohaaa diyorum,tam 4.2 gb yer tutuyor,kaç tane simülasyon oyununu toplasak 4.2 gb tutmaz Genel anlamda güzel bir mod olmuş ama gerekli miydi??Bence değildi,zaten elemanlar ctdp 05 gibi rfactor ün en sağlam bir kaç modundan birini yapmışlar,arkasından 06 neden??Zaten hali hazırda 94 ve 98 modları üzerinde çalışıyorlar,bence 06 ya kastıracaklarına 94 ve 98 modlarını yapsalarmış çok daha iyi olurdu,sonuçta farklı zaman dilimlerinin serileri olduğu için araçlar,fizikler,sesler vb. 05 ve 06 dan çok daha farklı olurdu,böylece elimizde hem 05 hem de 06 olacağına 05 ile 94 veya 98 modların biri olurdu.98 in yarısı bitmiş ama 94 e çok var.Şahsen elimde mmg v2 varken ben bu mod ile çok fazla oynamam ama genel anlamda ctdp 06 sağlam bir mod olmuş.Elinde fsone veya rft modları olan varsa hemen onları silip bu modu indirip kursunlar

• @ solaytekin
    Abi sendeki hdr modun linkini verir misin?Birkaç sayfada baktım ama boyutları farklı diye indirmedim,hangisinin son olduğunu bilmiyorum.Bende deneyeyim bakalım hdr li nasıl oynanıyor
  • Bu gtr evo da da kullanılıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

rfactor için olan gtr evoda kullanılır...

Eyvallah sağol hocam.
  • Fizik olarak bende başarılı buldum,kötü demedim ki,araç tepkileri falan çok gerçekçi zaten mmg v2 ye benziyor,ikisi arasında öyle ahım şahım bir fark yok,ben mmg yi daha fazla beğeniyorum,belki ona alıştığımdan olabilir,mmg varken bu modu çok fazla oynamam.Seslere gelince hiç hoşuma gitmedi,birçok yabancı rfactor forumlarına bakıyorum da herkesin ilk dediği seslerin dandik oluşu.Bu arada tekrar baktım mod yüklenirken 05 ses paketide yükleniyor,control center nx den seçilebiliyor.Grafiklerde de hemfikiriz,çok güzel yapmışlar hakikaten,herhalde bu kadar zaman grafikler için uğraşmışlar.Sonuçta güzel mod yapmış elemanlar,kesin HOF olur bu mod.İnşallah 94 ve 98 modları içinde bu kadar uğraşırlar.Özellikle 94 modunu merakla bekliyorum...
  • Settings/Controls/mappings kısmında "Adjust Seat ...... " şeklinde komutlar var onlara tuş atayarak yapabilirsin
  • HOF=Hall Of Fame
  • quote:

quote:

ctdp 2006 modunda single oynarken araç sayısını 22 seçiyorum 22 araç oluyor ama hepsi seçtiğim takımın araçları bu nasıl iş anlamadım.yani mclaren seçiyorsam 22 aracın hepsi mclaren oluyor diğer araçlar çıkmıyor sizdede böylemi?

Pisti seçerken orada bir de "opponents" sekmesi var.Orada CTDP F1 2006 işaretli olacak.Büyük ihtimalle sende seçtiğin arabanın ismi işaretlidir.ONu kaldırıp F1 2006'yı işaretleyeceksin.

• F1 CTDP 2006

• galganus/solaytekin/evotr hocam ACTC diye simulasyon gördümhttp://tc.2pez.com.ar/opciones_compra.php burdanda 1.2 gb demo yu indirdim sanırım 1 saat süre tanıyor sonra satın al diyor
    bu oyunu inceleme fırsatınız oldumu oyun tıpkı rfactor gibi isterseniz youtubeye actc yazıp seyredin

• İlk defa duyuyorum,sitesi açılmıyor şu anda bakarım sonra,setup sayfası rfactor e benziyor,sen oynamadın mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.