Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
223.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki sorum olacak size.İlk olarak formula 1 rfactor modu oynarken bahreyn pistinde oyundan atıyor.Ne yaptıysam sorunu bulamadım sizce ne olabilir ve ikincisi ise bu tv style nasıl yüklücem ...
  • Bu oyunu 5+1 surround oynayabilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

5.1 ses veriyor.

Oyunu yükledim, fakat 5+1 ayarını nereden yapabilirim, onu bulamadım?

Bahreyn pisti için bir yama çıkmıştı onu indirip kurman sorunu çözebilir,bende yüklü ve sorunsuz oynanıyor bu pistte.Tvstyle içinse; bununda küçük bir update'i var onu da kurup oyunun içinde tvmenu adlı dosyayı çalıştırıp ordaki kitlerden birini seçmeniz lazım.Mesela F1_2007 yi seçip sağ tarafta mod selector'den oynadığınız modu F1.'007 ye getirip save etmeniz gerekiyor.Böylece oyuna girdiğinizde istediğiniz tv şablonuyla beraber oynayabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

Bu oyunu 5+1 surround oynayabilen var mı?

Ses olayında özel bi ayar yapmadım.Kolonların hepsinden ses geliyor,yani sağ arkadan bir araç geliyorsa o aracın yaklaştığını duyuyorum.Veya kamera değiştirdiğimde aracın solundan bakıyorsam kameraya göre sesin sağ taraftan geldiğini duyuyorum.Belki oyuniçindeki ses ayarlarını kendinize göre düzenlemenizin faydası olur daha sesi daha iyi algılamak için.Rakip araçların sesini biraz arttırıp kendi aracınızın engine sound'unu biraz kısabilirsiniz.
  • Oyun içindeki ses ayarlarını yaparsam mantıken öyle bir netice vermezki. Öncelike 5+1 speakerlara oyunun sesi dağıtması gerekir. Oyun dağıtmadıktan sonra oranın buranın sesini yükseltip alçaltarak netice almak mümkün olmazki (sağdan soladan gelen arabaların sesinde belki fark olur ama, arka sağdan soldan gelen araba seslerini algılayamazsın gibime geliyor. Matrix özelliğinden bahsetmiyorum yani sesi sanal olarak bütün kolonlara aynı şekilde dağıtılmasını demiyorum, hakiki surround sesten bahsediyorum) Sizde speaker ve ses kartı olarak neler var? Ses ayarlarının içinde 16da sabit duran ama 32 ye kadar çıkan bir ayar var, ne işe yarar acaba?
  • Creative audigy V ses kartı ve gene creative 5.1 var bende,demek istediğinizi anladım bu oyunda hakiki surround yok.5 kolona da stereo olarak dağıtıyor aslında sesi.
  • Yaktın beni evo_tr
  • arkadaşlar bu oyunu indirebileceğim bir site var mı ?
  • Oyunda aynalardaki görüntü kalitesini arttırmak mümkün müdür? Bu şekilde çok kalitesiz duruyor.

Ek: Arkadaşlar oyunu kurdum, sadece oyunu, hiçbir mod kurulu değil. Oyunda bir araba alıyorum normal kullanıyorum, fps 35-45 arasında gidip geliyor yarış boyunca. Sonra her türlü ayar aynı iken, bu arabayı ugrade ediyorum oyunun içinden, daha iyi hızlansın , kanatçıkları, çamurlukları şöyle olsun, body kit böyle olsun diye ( oyun dışından müdahale yok!). Sonra aynı piste giriyorum, Fps yarı yarıya düşüyor. Oyunu cockpit kamerasıyla oynuyorum her zaman, arabanın görünmeyen dışı ve kasasının içinde değişen ayarlar nasıl olurda fpsyi yarıyarıya kadar düşürür? Anlamadım gitti. Ne yapsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 21 Eylül 2008; 1:59:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxO

arkadaşlar bu oyunu indirebileceğim bir site var mı ?

rfactor ün kendi sitesinden indiriliyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byomen

Arkadaşlar iki sorum olacak size.İlk olarak formula 1 rfactor modu oynarken bahreyn pistinde oyundan atıyor.Ne yaptıysam sorunu bulamadım sizce ne olabilir ve ikincisi ise bu tv style nasıl yüklücem ...

Bahrain pistinin mmg versiyonu var galiba,ben onu buldum sorun yoktu.Tv style yüklemesini evo tr anlatmıştı,zor birşey değil.
  • rft 2008 modunun grafikleri iyi olmuş ama o kadar,diğer modlara göre bayağı kolay kalıyor.
  • Herkese selam;

Benim bi kaç sorum olacak bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

- MMG 2007 modunu yükledim ve oynuyorum, fakat race season dediğim zaman araba seçin gibi bişey diyo ve hiç bi yere tıklayamıyorum. Vehicle ekranına geldiğimde aracı buy seçeneğinden satın almış olduğumu görüyorum. Eksik yaptığım nedir? Hiç bir pist yüklemedim bununla bir ilgisi olabilir mi?

- Rules ayarlarından başlangıcı Formation/Standing'e getirmeme rağmen formasyon turu atamıyorum. Bir yerde atılabildiğini okumuştum, eğer atılabiliyorsa ben nerde yanlış yapıyorum, hangi ayarları değiştirmeliyim ve ne yapmalıyım?

Şimdiden teşekkürler
  • bu oyunun cd sını almıstım yuklemede bı sorun cıktı bende sıldım bayagı guzelmıs tekrar cd sını almak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

bu arada rft modu sadece debriyaj açık olduğu halde mmg modu yanında arcade gibi kalıyor.sanki modun içine yardımları entegre etmişler

Aynen abi,bu rft modu grafik harici hikaye,2007,2005 veya eski f1 lerin yanında çok basit kalıyor oynaması,sim olarak çok kötü bir mod,2009 nasıl olacak merak ediyorum.
  • F1 99 çıkmış,galiba tek araba var,deneyen var mı?Varsa yazsın nasıl olmuş.
  • solaytekin hocam selamlar

rfactor oyununda gt legends modunu kullanmak istedim vehttp://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Historic%20GT%20%26%20Touring%20Cars

linkinden 11 partıda indirp 7z programıyla açtım sanırım 1 küsür gb lık exe dosyası cıktı oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırdım next next diye ilerledim ama cd 1 yerleştirin diyor daha öteye gidemiyorum bana yardımcı olabilirmisin

rFactor (2005) [ANA KONU]

• quote:

Orjinalden alıntı: logitech34

solaytekin hocam selamlar

rfactor oyununda gt legends modunu kullanmak istedim vehttp://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Historic%20GT%20%26%20Touring%20Cars

linkinden 11 partıda indirp 7z programıyla açtım sanırım 1 küsür gb lık exe dosyası cıktı oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırdım next next diye ilerledim ama cd 1 yerleştirin diyor daha öteye gidemiyorum bana yardımcı olabilirmisin

Solaytekin arkadaşıma sormuşsun ama ben cevap veriyim,bu modu yükleyebilmek için GTL oyununun orjinaline sahip olman gerekiyor,yüklerken diskin takılı olup doğrulama istiyor bu yüzden yükleyemiyorsun.

• dostum evo ilgine teşekkür ederim

bende gt legends oyununun korcan cd si var oyun cd de rar halinde tahmin ettim rar dosyalı gtl oyunun 1 cd sini koydum ama sonuc tahmin edildiği gibi nafile

gtl gtr2 rfactor gibi oyunlara araç ve pist eklerken vehicle locations gibi dosyalara elle kopyala yapıştır yaparak pist ve aracları oynuyorduk

benim indirdiğim bu modu farklı buldum yani next next diyerek modu kendi kuracaktı

acaba yine elle kopyala yapıştır yapabileceğim rar dosyası halinde indirebileceğim bir link varmıdır çünkü bu indirdiğim kur dosyası cd 1 istedi

madem indirdiğim bu mod kur dosyası olarak geldi ve kurarken cd1 istiyor o halde bende elle kopyala yapıştır yapmak suretiyle ayrı ayrı aracları gamedata/vehicles içine yerleştirebileceğim rar dosyası halinde bize veren bir link varmıdır
  • dostum
    gtlegends oyunu bilgisayarıma kuruluydu bende gtlegends oyununu sanal cd sürücüsü olan daemon tools a taktım sonra rfactor historic gt ye dönüp yükle dedim cd sormadan yükledi ancak şimdide oyunda bu efsane arabaların motor sesi yok menüde isimleri cıkıyor seçiyorum ancak görüntü aşağıdaki gibi sorun ne olabilir

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.