Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
223.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna girip arabayı seçiyorum arabanın resmi çıkmıyor ve şöyle yazıyor

error opening mas file historical fia gt\tc-65\cortina\cortina.mas

heralde .mas dosyası eksik diyor

ama yinede yarışa giriyor fakat oyunda arac yukarıdaki mesajımda olduğu gibi görünüyor

.mas dosyası eksikse bunu niye eksik vermişlerki
  • Hiçbir fikrim yok neden böyle olduğu konusunda,modu tekrar yükle bir de bu modun fix'i falan vardı yanlış hatırlamıyorsam, varsa onları da kurup bi de öyle dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare70

bence en kaliteli mod mmg üzerine mod tanımam zaten codemasters 2009 da yapcak f1 oyunu artık modlara gerek yok

mmg 2008 den f2008.

rFactor (2005) [ANA KONU]

• dostum fix dosyasınıda indirdim içinden çıkanları yapıştırdım ama sonuç aynı

akşam uninstal edip bidaha yükleyeyim bakalım noolcak
  • dostum evo
    modu tekrar yükledim bişey değişmedi ama
    profilden all tracks and all vehicle değilde historic GT olanı seçince oldu aslında ilkönce buradan girmiştim olmamaştı şimdi hangi yanlışı düzelttik bilemiyorum ama şu an problem yok

ayrıca ben bu modu gtr2 dede oynuyorum zaten orjinal gt legends dede çok oynadık ama rfactorün modunda araçların motor ve lastik seslerini daha güzel yapmışlar araçlar daha bir akışkan ilerliyor orjinal gtl oyunundan bile güzel olmuş diyebilirim

hele rölantide motorun saat gibi çalışma sesini net ve güzel güzel vermişler

bir ss koydum ama uyarayım oyunu directx 7 de oynuyorum

• All tracks and vehicles olayını söyleseydin baştan hemen anlaşılırdı problem;) bu şekilde seçtiğinde aynı o yolladdığın resimdeki gibi sorun çıkıyor, her mod all tracks ve vehicles olarak oynanmıyor.
    Neyse halletmişsin ii sürüşler dilerim.Ben bu modu indirdim fakat GTL e sahip olmadığım için kuramıyorum ve çok merak ediyorum çünkü acaip videolar izledim harika yapmışlar modu.Yeri gelmişken sendeki GTL oyununun eğer biliyorsan mini imajını yapıp bana göndermen mümkün mü?Bende böylece sanal sürücüyü kandırıp bu modu kurabilirim.Nette aradım bulamadım.
    Not: Dx7 de bile hiç fena görünmüyor araç,eğer bu şekilde fps sorunun yoksa şu tırtıkları(AA) yoketmende yardımcı olabilirim beni çok rahatsız ediyor çünkü tabi nvidia bi kartın var ise...Ati nin ayarlarını bilmiyorum
  • Dün gece şu GTL in mini imajını tekrar araştırıyım dedim ve buldum gerçi pek te mini değilmiş yaklaşık 300 MB.Herneyse bu şekilde modu kurmayı başardım.Şunu söyleyebilirimki şu ana kadar yapılmış en başarılı bikaç moddan birisi,ben hasta oldum.Fırsat bulunca ss ve videolarımı ekleyeceğim,denemeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum bu modu oynamalarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_tr -- 24 Ekim 2008; 17:38:18 >
  • dostum evo imajdan filan anlamam beni yönlendirseydin yapar yollardım ama bulmuşsun neyse

hakikaten farklı bir mod bu hız algısıda senin ilgini çektimi ben diğerlerine göre farklı buldum birde engebeli çim alana filan girince aracın yaylanmasını nasıl buldun ben kendimi arabanın içinde gibi hissettim lastik sesleride ilgincti

ekran kartı nvidia fx5500 o tırtıkları nasıl yok ederim ekran kartı ayarlarının neresini kurcalayacaz
  • Öncelikle şu AA olayını anlatıyım,oyunun ayarlarında AA açık olmasına rağmen sanki çalışmıyordu ve beni çok rahatsız ediyordu.Ben de nette araştırıp bu ayarları buldum ve tırtıklardan kurtuldum.rFactor oynayan tüm arkadaşlara ayarları böyle kullanmalarını tavsiye ederim.
    Öncelikle oyunun ayarlarından AA yı level 6 yapıyoruz.
    Nvidia kart kullanan arkadaşlar Nvidia Kontrol Panel'den - 3d ayarlarının yönetilmesi sekmesinden alttaki resimdeki gibi ayarladıklarında AA tam amlamıyla çalışıyor.Tabi bu şekilde kullanmak 20-30 araç piste indiğinde kasabilir düşük sistemlerde onu da söyliyim.

Mod hakkındaki düşüncelerime gelince;ben çok önceden GTL oynamıştım ama sarmamıştı pek o zaman bilmiyorum şimdi oynasam belki hoşuma gider.Ama bu mod oyunun aslından çok daha hoş olmuş,ben seslere bayıldım özellikle,araçların fizikleri de harika denediğim birkaç araç dahilinde söylüyorum çünkü hepsini denemeye zamanım olmadı henüz.Bence asıl olay direksiyon tepkimelerinde.Oyunun Manual'indeki şekilde gösterilen ayarları yapınca işte o zaman aracın kontrolü gerçekten bende diyorum.Mod la biraz zaman geçirip genel düşüncelerimi paylaşırım.
    SS'ler geliyor bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_tr -- 25 Ekim 2008; 2:40:40 >

• GT Legends Mod SS'ler
    Chevrolet Corvette

Ferrari GTB/4

Ford GT40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_tr -- 25 Ekim 2008; 4:11:34 >

• dostum ben anti aliasingi 4 yaptım hafif kasmalar yaptı geri düzelttim zaten bilgisayar celeron bu şekilde akışkan kullanacaz artık

bende direksiyon yok bu rfactoru fareyle kullanmak için o kadar uğraştım başaramadım controllerde control1-2 var axis 1y- 1y+ filan yzıyor ama onlar sanırım gamepad için acaba sen biliyormusun nasıl yapmalı bir paket filan mı indireceğiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: logitech34

dostum ben anti aliasingi 4 yaptım hafif kasmalar yaptı geri düzelttim zaten bilgisayar celeron bu şekilde akışkan kullanacaz artık

bende direksiyon yok bu rfactoru fareyle kullanmak için o kadar uğraştım başaramadım controllerde control1-2 var axis 1y- 1y+ filan yzıyor ama onlar sanırım gamepad için acaba sen biliyormusun nasıl yapmalı bir paket filan mı indireceğiz

dostlar azmin elinden bişey kurtulmuyor sonunda başardım
    http://forum.donanimhaber.com/m_18209336/tm.htm
    bu linkten hem program var hemde anlatmış arkadaş

gt legends oyunundada oynanıyor

sol tık gaz sağ tık fren olarak atadım fareyi sağ/sol yapınca direksiyonda dönüyor

hatta istersen fareyi ileri itince gaz, geri çekince fren de oluyor aslında alışsan bu daha iyi çünkü sol tıkı gaz olarak seçtiğimizde ve sol tıkladığımızda tam gaz olarak algılıyor tıpkı klavyede gaza basmış gibi
    ancak fareyi ileri ittmeyi gaza basma olarak atadığımızda ve fareyi ileri itince ne kadar çok itersen o kadar çok gaz yani kademeli pedal gibi algılıyor ve bu durumu sürücünün ayağındada görebiliyorsun

• BMW Sauber'in seslerini değiştirdim bir de işi şova döktüm Lastik yakarken yarattığım yeni videom
    Gerçek sanmayın oyun bu oyun

• quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

youtube linkini görebilmek için bir program var onun aktif olması lazım...

hocam güzel video bu rfactor bu kadar güzelmiydi yav hdr ile bayağı iyi oluyor grafikler

HDR fln yoktu bu video'da
    Yalnızca videoyu editlerken bir video programından renklerle oynadım daha hoş gözükmesi için.
    Görüntüyü geçin sesler nasıl olmuş?Bu sesler normalde hiç bir modda yok orjinal olarak

• F1 BMW Sauber 2007 Magny-Cours Sıralama Turu
    www.youtube.com/watch?v=6WT6iqg2mm8

• quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

F1 99 çıkmış,galiba tek araba var,deneyen var mı?Varsa yazsın nasıl olmuş.

???
  • rfactor Historic Rally Cars Mod

• quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

quote:

quote:

F1 99 çıkmış,galiba tek araba var,deneyen var mı?Varsa yazsın nasıl olmuş.

???

hocam benim denediğim beta sürümüydü normal bir mod bir şeyler söylemek için erken...

Tamam bende onu sormuştum,demosu nasıl diye.
  • Rfactor e mod yapan takımlardan CTDP nin uzun zamandır beklenen F1 2006 modu çıktı.

http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=F1%202006%20CTDP buradan indirebilirsiniz.
  •  rFactor (2005) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.