Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
223.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaman ayırıp setuplarla ilgili neyin ne olduğunu tam olarak öğrenmek istiyenler bu siteye göz atsın derim,tabi ingilizce gerektiriyor.
    http://www3.sympatico.ca/cbarnett/SetupMatrix.html
  • bende r factor vardı.. Üzerine f108 modunu kurdum.. (Macarca çıktı) istanbulpark pistini falan yükledim (Trackpack indirmedim). Şimdi hatalarla karşılaşıyorum... Masaüstüne dönüyo GMT error uyarısı çıkıyo, 3-4 defa tamam dersen oyuna giriyo.. Sonra kilitlenme olabiliyo...GMT error nedir arkadaşlar

Ek: Bi de devir göstergesini arıyorum.. Hani yarışlarda çıkıyo ya.. Hızı yeşil, sarı çubuklarla gösteriyo...
    O ayrıca mı yükleniyor yoksa oyunda bi yerden mi açılıyor.

Jeton düştü: GMT Grinviç mean time olabilir mi? Yani saat farkı olayı..Çünkü istanbulda yarışırken hava kararıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 12 Ağustos 2008; 10:46:35 >
  • .GMT hatasından tam emin değilim ama sanırım aracın yüklenmesi ile ilgili bir sorun, yani pit açıldığında aracın temp car şeklinde görünmesi muhtemel.

Bunun için yapılacak şey o modu silip tekrar yüklemek.Aslında 2008 modunu ben pek tavsiye etmiyorum.Çünkü biraz çakma bir mod.MMG F1 2007 modunu dene bence.

www.rfactorcentral.com adresinde bulabilirsin istediğin her türlü mod,pist,eklenti v.s.
  • BMW CSL ALPINA @ Brands Hatch

rFactor (2005) [ANA KONU]

• hata GMT uzantılı değil... Bi de macarca olduğu için anlamadım... Tahmin ettiğim şeyi bi deniyim bakiim.
    Bu arada ben zaten 1025 gibi versiyon üzerine kurmuşum modu. Şimdi v1255 indirdim onu kurup modu onun üzerine yüklicem.. Bi de bu sayfalarda herkesin tavsiye ettiği MMG 2007 modunu görüp indirmiştim onu da deniyim. Teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: slayeramg

.GMT hatasından tam emin değilim ama sanırım aracın yüklenmesi ile ilgili bir sorun, yani pit açıldığında aracın temp car şeklinde görünmesi muhtemel.

Bunun için yapılacak şey o modu silip tekrar yüklemek.Aslında 2008 modunu ben pek tavsiye etmiyorum.Çünkü biraz çakma bir mod.MMG F1 2007 modunu dene bence.

www.rfactorcentral.com adresinde bulabilirsin istediğin her türlü mod,pist,eklenti v.s.

• Onun zamanla ilgisi olmadığını biliyorum.Araçların modellerinde .GMT uzantısı geçiyor ve oyunda bazen bu .GMT hatası verebiliyor.Benim de başıma geldi.
  • hımm tamam, ben biraz derin düşünmüşüm....
    baştan yüklicem zaten inşallah sorun yaşamam.
    Sağol.

quote:

Orjinalden alıntı: slayeramg

Onun zamanla ilgisi olmadığını biliyorum.Araçların modellerinde .GMT uzantısı geçiyor ve oyunda bazen bu .GMT hatası verebiliyor.Benim de başıma geldi.
  • arkadaşlar mmg 2007 modunu indirdim çalışmadı.. rfactorcentral'da server edition versiyonları var. Bu nedir?
  • Server Edition,tüm araçların aynı özellikleri gösterdiği mod oluyor.Public Edition ise gerçek hayattaki gibi bazı takımların diğerlerinden daha güçlü ve sürüş olarak farklı araçlarının bulunduğu mod.

Sorun nedir ne gibi bir hata alıyorsun?
  • benim indirdiğim public edition'dı... Dosya bozuk hatası aldım. Şimdi indirdiğim server edition. Public daha iyiymiş tüh.

Bi de dün bahsettiğiniz gmt hatası hala devam ediyor. Sorun sizin dediğiniz gibi sanırım... Sildim yeniden kurdum yine olmadı.

brake-throttle'lı kadran nası açılıyo peki... Patch mi, oyunun içinde bulamadım
  • http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=TV%20Style%20Display

TV Style Display'i buradan indirebilirsin.Yalnız,üye olman gerekiyor.

Nissan Skyline R34 GT-Spec @ Fuji Speedway

• Daha önce yaptığım bikaç video'dan kırparak düzenlenmiş bir video.
    http://www.vimeo.com/1521588
  • Buyrun yeni videolarım

F1 2008 Oyuniçi Enstantaneler

F1 1988 Gameplay

F1 2008 Spikerin Yorumlarıyla Sıralama Turları

• Arkadaşlar bu Rfactor oyununda ses 5+1 mi yoksa stereo mu?
  • 5.1 ses veriyor.
  • Birde bu rFactor son sürüm numarası kaçtır? rFactor-RELOADED bunu buldum, 2008-08-07 tarihinde eklenmiş sisteme. Ne dersiniz, ilk defa kullanacağım, nerden başlasam? (moddan önceki süreç)
  • Arkadaşlar oyuna F1 2008 modu ekledim ama b oyunda nasıl yol harikasını açacaz ''4'' tuşu ile sadece boyluca çizgi haritası var ama pist haritası seçile biliyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

Birde bu rFactor son sürüm numarası kaçtır? rFactor-RELOADED bunu buldum, 2008-08-07 tarihinde eklenmiş sisteme. Ne dersiniz, ilk defa kullanacağım, nerden başlasam? (moddan önceki süreç)

Şimdi F1 2008 oynamak istiyorsan F1RFT modunu indirmen gerekiyor ve bu mod'a 3 adet yama yayınlandı her birinin boyutu da 150-200 mb civarında.Özellikle son yamayla araçların kaplamaları çok daha kaliteli hale getirilmiş.Dolayısıyla bunların hepsini bulup indirmeni tavsiye ederim herşeyi son haliyle olynamak istiyorsan(araçlar,skinler vs.)
    Bir de pistler için de yamalar cıktı bu yamaların çoğunuwww.rfactorcentral.com sitesinden bulabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Arkadaşlar oyuna F1 2008 modu ekledim ama b oyunda nasıl yol harikasını açacaz ''4'' tuşu ile sadece boyluca çizgi haritası var ama pist haritası seçile biliyormu

Bildiğim kadarıyla yol haritası yok oyunda,belki böyle bir eklenti olabilir araştırmak lazım bi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

5.1 ses veriyor.

Oyunu yükledim, fakat 5+1 ayarını nereden yapabilirim, onu bulamadım?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.