Bildirim
rg6 u6 hakkında bir soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
RG6-U6 elbette U4 den daha iyi özellikle saf bakır olanı size tavsiyem REÇBER in RG6-U6 kablosunu kullanın kolay gelsin. -
RG6 U-4 ile U-6 arasıdaki fark u-4 kalaylı bakır örgü ve alüminyum folyo ile kaplıdır. U-6 ile tavlı bakır ve bakır folyo ile kaplıdır. bu bantlama ve örgü bakır olmasından dolayı dışaraıdan gelen sinyallere karşı daha iyi bir koruma sağlar. fakat bu fark atla deve degildir.
Benim anlamadığım bahsettiğiniz yerdeki kablo rg6 tipi olması enteresan geldi. çünkü rg6 tipi kablolar anten sinyallerinin iletiminde kullanılırlar. telefon hatları için genelde HBH veya PDV olarak adlandırılan haberleşme kabloları kullanılır. -
İnternet sadece telefon hattı ile ıletılmıyor, bahsedilen kablonet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uydunet içinse ok belirtilmemiş öyle bişey mesajda da o yüzden o şekilde cevapladım -
Bölüm uydunet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Etrafındaki o ince teller ne kadar çok olursa kalite o kadar artıyor. Uydu cihazlarındaki sinyale göre test ettim uydunettede fark eder büyük ihtimal. Rg6 ve ince teller fazla olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bu ara kablolarımı yeniliyorum kampanyası varmış ben aldım
https://www.perpashop.com/urun/recber-rg-6-u6-phy-pvc-cucu-kablo-100mt/CategoryID=10000$ProductID=1000016 -
edit.quote:
Orijinalden alıntı: bursalı963
ben bu ara kablolarımı yeniliyorum kampanyası varmış ben aldım
https://www.perpashop.com/urun/recber-rg-6-u6-phy-pvc-cucu-kablo-100mt/CategoryID=10000$ProductID=1000016
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 20 Kasım 2016; 17:53:45 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X