Şimdi Ara

rg6 u6 hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • splitter ile modem arasında rg6 u4 tipi kablo var ve ben bu kabloyu uzatmak için değiştirmem gerekiyor. değiştirmişkende kaliteli olacak bir kablo kullanmak istiyorum. u6 ile u4 ün farkı var mıdır ya da daha iyi diyebileceğiniz bir kablo türü?

• RG6-U6 elbette U4 den daha iyi özellikle saf bakır olanı size tavsiyem REÇBER in RG6-U6 kablosunu kullanın kolay gelsin.
  • RG6 U-4 ile U-6 arasıdaki fark u-4 kalaylı bakır örgü ve alüminyum folyo ile kaplıdır. U-6 ile tavlı bakır ve bakır folyo ile kaplıdır. bu bantlama ve örgü bakır olmasından dolayı dışaraıdan gelen sinyallere karşı daha iyi bir koruma sağlar. fakat bu fark atla deve degildir.
    Benim anlamadığım bahsettiğiniz yerdeki kablo rg6 tipi olması enteresan geldi. çünkü rg6 tipi kablolar anten sinyallerinin iletiminde kullanılırlar. telefon hatları için genelde HBH veya PDV olarak adlandırılan haberleşme kabloları kullanılır.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    İnternet sadece telefon hattı ile ıletılmıyor, bahsedilen kablonet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Uydunet içinse ok belirtilmemiş öyle bişey mesajda da o yüzden o şekilde cevapladım
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Bölüm uydunet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etrafındaki o ince teller ne kadar çok olursa kalite o kadar artıyor. Uydu cihazlarındaki sinyale göre test ettim uydunettede fark eder büyük ihtimal. Rg6 ve ince teller fazla olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jagler Hakkında Bir Soru
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bu ara kablolarımı yeniliyorum kampanyası varmış ben aldım
    https://www.perpashop.com/urun/recber-rg-6-u6-phy-pvc-cucu-kablo-100mt/CategoryID=10000$ProductID=1000016
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalı963

ben bu ara kablolarımı yeniliyorum kampanyası varmış ben aldım
    https://www.perpashop.com/urun/recber-rg-6-u6-phy-pvc-cucu-kablo-100mt/CategoryID=10000$ProductID=1000016
    edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 20 Kasım 2016; 17:53:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.