Şimdi Ara

RICOH doldurulabilir Lazer yazıcı 109 TL Bim (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.144
Cevap
51
Favori
63.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yazıcının önündeki kağıt sıkışmasonda indirilen mavi kolun yukarıda olduğunu kontrol etmenizi tavsiye ederim. Benim başıma bu şekilde gelmişti,tabii ki farklı bir sebep de oşabilit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

Tavsiyem brother hl 1111 almaniz. Bu cihazin toner tozu pahali. Brother da ise 1 kg toz 50 - 60 lira. Surekli cikti alacaksaniz 160 liraya brotheri alin. Ara sira cikti alirim dersen ricoh al.

brother ile ricoh arasında nasıl bir maliyet farkı oluşur orneğin 2000 sayfada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

Tavsiyem brother hl 1111 almaniz. Bu cihazin toner tozu pahali. Brother da ise 1 kg toz 50 - 60 lira. Surekli cikti alacaksaniz 160 liraya brotheri alin. Ara sira cikti alirim dersen ricoh al.

brother ile ricoh arasında nasıl bir maliyet farkı oluşur orneğin 2000 sayfada?

hocam o dönemde bimde satıldıgı sıralarda toner tozu bulunmuyordu. yurt dısında 1 dolumluk toz 50 - 60 liraya geliyordu. o yuzden pek tavsiye etmemiştim. simdi bulunabilir mi bakmak lazım. kırk yılda bir cıktı alanların kullanması daha iyi. tozu ucuzsa parcaların ömrü uzun gidiyorsa ricoh da alınabilir. bu konuda kullananlar yorum yaparsa daha saglıklı olur.

ben brother hl 1111 ve onun fotokopi hali olan 1511 kullandım. arkadaslarım kullanıyor. çok sukur sorun yok. bendeki cihaz 25 binde herseyi orijinal.

amac ilk alırken ucuza değilde sonra da ucuz rahat dolum yapılıyor mu parca omru uzun mu onlara da bakmak lazım.

• mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    Bitmeyen kartuştan 50 tl kusure 1 kilo samsung toz aldim 2000 sayfa bastim sıkıntı yok daha once yazmistim

• http://www.hepsiburada.com/ricoh-407062-2-000-sayfa-kapasiteli-siyah-toner-pm-bs51550
    bizdeki toner bitti 56 tl ye yukarıdakini mi alsak doldurmak kolay mı yoksa dolumcularda falan mı doldurtsak?
    ne kadara doldurulur piyasada acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 29 Haziran 2016; 20:23:28 >
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    30 tl karşılığında doldurttuk biz.
  • Arkadaşlar TD-W8968 Tplink modemim mevcut Usb girişli. Print server özelliği mevcut. Ama bu yazıcıyı birtürlü tanıtamadım modeme. Print server özelliği de açık. Sürücüyü de düzgün şekilde yükleyip 192.168.1.1 üzerinden tanıtmaya çalışıyorum ama birtürlü yazdıramadım. Bu Tplink modemle kullanan arkadaşlar mevcut mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: butters01

30 tl karşılığında doldurttuk biz.

nerede doldurttunuz ?
  • iki konuda yardıma ihtiyacım var.
    1- Bu printer için driver yüklemesi için ( win 10 ) link verebilir misiniz?
    2- Wifi ile print alan arkadaşlardan nasıl bir ayar yaptıkları?

Teşekkür ederim.
  • mutu07 M kullanıcısına yanıt
    Ben archer d2 ile kullaniyorum. Modemin yazilimini tplink sitesinden indirip kurun. Modemi usbden printera baglayin. Pcye printer driver kurulumunu öyle yapın.

• Tekrar merhaba
    Bendeki win 10 ile printer sorunsuz çalışıyor. Oğlumun wim 8 ile ne yaptıysak print alamadık. Kurulumları kendi orj cd ile yapıldı. Bilgisi olanlardan yardım ricası

• AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    adana da 30 liraya bütün tonerciler dolduruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom1259

arkadaşlar Allak cc kısmet ederse bu yazıcının toz işini üstlenicem galiba... bu işi yapan abim var kendisine makinayı bi gösteriyim bakalım oluru ne olucak.....

hocam ne oldu toner işi
  • http://urun.n11.com/kar...ozu-100-gram-P139363898

Şu tozu aldım 12.9lira (kargo dahil) . Benim gibi fazla kullanmayanlar için kg toz almaya gerek yok diye düşündüm.
    Orjinaliyle bir fark göremedim tozu doldurdum.
  • Arkadaşlar son zamanlarda toz alan ve tavsiyede bulunabilecek olan var mı acaba? Orijinal toz ile muadil tozlar arasında ne gibi farklar vardır? Hangi marka toz almalıyız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuantumMoose

Arkadaşlar son zamanlarda toz alan ve tavsiyede bulunabilecek olan var mı acaba? Orijinal toz ile muadil tozlar arasında ne gibi farklar vardır? Hangi marka toz almalıyız acaba?

Daha önce bir paket orjinal bitirdim. Fiyatı 50 den 100 e çıkınca bu tozu aldım.

http://urun.n11.com/toner/ricoh-sp-toner-dolum-seti-sp212w-sp210-sp311dn-sp111-sp111s-P93283554

Açıkçası hiçbir böyle yan sanayi ürünü orjinal gibi olamaz. Bu bariz anlaşılır baskı kalitesinden. Ancak günlük kullanımda gayet yeterli. Fiyatı da çok ucuz olduğundan memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Yapamazsin.

Yaptım
  • Crane61 kullanıcısına yanıt
    Bu ne ????

Sanırım çok uzun zaman önceki bir olay mi!

Ben bulamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Bu ne ????

Sanırım çok uzun zaman önceki bir olay mi!

Ben bulamadim.

Uzun sanırım. Konu açıldığında bimde satılıyordu ricoh yazıcı. Modem üzerinden ağ yazıcısı yapabildim yazıcıyı. O zaman sorduğumda yapamazsın demiştiniz.
  • Modemin yazilimi varsa yaparsiniz. Niye olmasın..

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.