Önümüzdeki sene Şampiyonlar ligi , Lig , Türkiye Kupası üç kulvardayız bunuda düşünmek lazım revizyonda götürür bana göre işi Emre Çolak dökülüyodu son maçlar . Riera son maçtada kötü oynamadı bana kalırsa .
Gitmeli, zaten yabancı oyuncu
gitmeli zira pek de faydası yok takıma
kesinlikle gitmeli genç değil bir şey değil bize verdikleri yetersiz seneyede performansı atmaz 2 gol 2 asist fazla yapar o bölgenın adamına göre yetersiz anadolu klübü değiliz sonuçta
bende çok seviyorum ama uyum sağlıyamadı birde yabancı zaten o mevkiye başka bi yabancı alırsak rierra çok lükse kaçar bize
iyi adam hoş adam, ama fiyat peroformans olarak yedek durması pek yararlı olmaz.
Kesinlikle gitmeli.
sampıyonluk goruntulerinde cok sempatik geldi ama bu bizi aldatmasın adam hiç oynamıyor
Culio dan bi farkı yok aldığı yıllık ücret hariç. Bence gönderilmeli.
Mümkünse hemen gitmeli. Boşa kontenjan harcıyor, gereksiz masraf.
Yedek bile olabilecek kapasitede değil.
İmparator gitsin diyorsa gitmeli, kalsın diyorsa kalmalıdır. Şöyle her şeye karışma huyumuzu bıraksak çok güzel olacak taraftarca ama hala kurtulamadık. Biz sadece işin 90 dakikalık kısmını görüyoruz. Şu teknik heyete güvenmiyorsanız daha ne diyim ben...
Hala kalmalı diyenler var. Tamam, adam efendi. Sakin. Saha dışında da kendine olabildiğince dikkat eden bir oyuncu. Ancak sahadaki performansı kötü. Yeri geliyor defansa yardım ediyor,yaşadığı olumsuzluklara rağmen herşeyi unutup arkadaşlığı ön planda tutabiliyor. Ancak kendisinden kanatlarda verim alamıyoruz.
Fenerbahçe maçından önce [hemen hemen oynayacağı her maçtan önce Riera yı savunanlar, hatta savunmadan öte işi Riera ya hayranlık duyma boyutuna taşıyanlar] bu maçta Dia ve Orhan karşı oynayacak. Hayatının maçını oynar diyordu. Nasıl oynadığını gördük.Takım olarak ileri çıkamadık fazla. Ancak bu Riera nın ötü performansını ört bas etmez. Dia kırmızı kart gördü. Fenerbahçe nin sağ tarafında Orhan yalnız kaldı. Riera yine de olumlu işler yapamadı.
Bu adam açık oyuncusu olmayabilir. Klasik kanat oyuncusu da olabilir. Ama kanat oyuncusunda olması gereken özelliklerin de çoğunu bünyesinde barındırmıyor.
Aldığı para da ortada. Yıllık 3 milyon euro. Ve her sene aldığı ücret artacak. Dediğim gibi adamın kişikiğine,şahsına hiçbir lafım yok. Ancak performansı ortada. Herşey bu kadar açık ve ortadayken bu adamın kalmasını isteyenler Galatasaray ın menfaatlerini yeteri kadar düşünemiyordur. Büyük ihtimal Rieraspor u destekliyorlardır.
Acikcasi sol bekte cok iyi oynayabiliyor ama,yabanci olmasi+aldigi maas+ilerlemis yasi bence buyuk dezavantaj,gitmeli dusuncesindeyim.Kayseriye amrabat karsiliginda riera+para verelim kapansin bu is :D