Şimdi Ara

Rierra gitmiyor, Nanni transferi tehlikede.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İbrahim Seten Zwitlemiş böyle, inanak mı ne yapak??

• İnanın yasak gereği 10'dan fazla yabancı oyuncuyla imzalayamazsınız Chedjou dahil 10 yabancınız var.
  • Elmander gider Nani gelir. Sorun yok.
  • Transfer dönemi bugün bitiyor da haberimiz mi yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahsen ben inanmadım...
  • Burada mesele yazanın durumu insanlara nasıl anlatmak istediğinde yatıyor.Öyle yazmışki bu gece transfer sezonu bitecek.
    Böyle bi durum olabilir fakat ujfa,elmander,melo,eboue gibi oyunculardan doğan bi çok opsiyon var ama ne idüğü belirsiz likra mıdır seten midir gibi şahısların dikkat çekme çabaları nitekim sonuç vermiş, konu açılmış biz de cevaplıyoruz.Adam 3 takipçi daha kazanmıştır

• Bu adam yalancının teki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asaletin Yeter @uA1905od 42 dk

Dün gece ibrahim seten mesaj atmış sizdende bana dünya kadar mesaj gelmiş Riera gitmediğinden Nani olmayacak demiş

Asaletin Yeter @uA1905od 41 dk

Riera ile Nani nin hiçbir alakası yok riera kalırsa carlinhos gelmez dese bi mantık olabilirdi ama öyle bişey yok arkadaşlar

Asaletin Yeter @uA1905od 41 dk

Ayrıca riera yeni sezonda düşünülmüyo inşallah sonu Baros gibi olmaz orda bi orta yol bulunur gelişmeleri öğrendikçe ben de size aktarıcam

Asaletin Yeter @uA1905od 40 dk

Transfer işi görecelidir hedefteki isimlerde bellidir, bu isimlerin dışına çıkacaklarını sanmıyorum ayrıca benim öğrendiğime görede Sneijder

Asaletin Yeter @uA1905od 39 dk

İle ilgili çıkan haberlerde doğru değil Sneijderi gönderme veya kendisinin gitme gibi bi durumu yok ama Muslera seneye takımda zor kalır

• Her transfer döneminde 89 isim söyler, 1 tanesi gündemde olduğu için tutar. Sonra çıkıp bakın ben bildim diye havalara bürünür. Öyle tweetler atar ki sanırsınız Unal Aysal kankası. Sabah akşam yok aradım Unal bey böyle dedi zart dedi zurt dedi. Inanmayın şu adama lütfen, takip falan da etmeyin yalancı pisliği.

• Nani falan bana göre gereksiz. Riera da gitmez abi 3 milyon Euro alıyor adam. Son senesi zaten. Emre Utkucan Scout ekibinin başında mutlaka bir iki genç oyuncu almamız lazım. Herhalde bu yabancı sınırından dolayı Muslera da gidecektir iyi bir fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carl Sagan

İnanın yasak gereği 10'dan fazla yabancı oyuncuyla imzalayamazsınız Chedjou dahil 10 yabancınız var.

Nickine hitaben söylüyorum; inanmak değil bilmek istiyorum.

Ayrıca seten'e inanmayın!
  • arkadaş şu musleradan ne istiyorsunuz ya. transfer falan istemiyoruz liselimize dokunmayın yeter
  • Gitmesi gerekenler Ujfa, Elmander, Riera yabancılardan. Muslerayı yollamak aptallık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ancient Mariner

Her transfer döneminde 89 isim söyler, 1 tanesi gündemde olduğu için tutar. Sonra çıkıp bakın ben bildim diye havalara bürünür. Öyle tweetler atar ki sanırsınız Unal Aysal kankası. Sabah akşam yok aradım Unal bey böyle dedi zart dedi zurt dedi. Inanmayın şu adama lütfen, takip falan da etmeyin yalancı pisliği.

+1905
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.