Şimdi Ara

Rimobolan Primobolan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her yaz benim için bir çile gibi Boy 1.78 kilo 58 çok zayıfım ne yersem yiyeyim yok olmuyor kilo artışı yok Primobolan, Rimobolan kullanmak istiyorum kilo almak için acaba riskli midir? Kullanan tecrübeli insanlar varsa lütfen bu ilaçları kilo almak için kullanmam ilerde sağlık sorunları yaratır mı, cevaplasın lütfe.

• Yapay Zekanın Yanıtı

RİMOBOLAN ve PRİMOBOLAN: İKİ POZİSYON İÇİN KRİTİK BİR KARŞILAŞTIRMA

RİMOBOLAN NEDİR?

RİMOBOLAN, anabolik özellikleri olan sentetik bir steroiddir. Testosteron hormonunun türevidir ve kas kütlesi oluşturmaya, gücü artırmaya ve iyileşmeyi hızlandırmaya yardımcı olur.

PRİMOBOLAN NEDİR?

PRİMOBOLAN, RİMOBOLAN ile yakından ilişkili bir anabolik steroiddir. Ancak PRİMOBOLAN, RİMOBOLAN'dan daha az androjeniktir, yani erkeklik hormonu benzeri yan etkilere neden olma olasılığı daha düşüktür.

RİMOBOLAN VE PRİMOBOLAN ARASINDAKİ FARKI ÖĞRENİN

RİMOBOLAN ve PRİMOBOLAN arasındaki temel fark androjenik aktiviteleridir. RİMOBOLAN daha androjeniktir, yani daha fazla erkeklik hormonu benzeri yan etkiye neden olabilir, örneğin:

• Akne
    • Saç dökülmesi
    • Erkeklerde meme büyümesi

PRİMOBOLAN daha az androjeniktir ve bu nedenle bu yan etkilere neden olma olasılığı daha düşüktür.

SADECE PRİMOBOLAN KÜRÜ

Sadece PRİMOBOLAN kürü, PRİMOBOLAN'ı diğer steroidler olmadan kullanan bir kür türüdür. Bu kür, daha az yan etki riskiyle kas kütlesi ve gücü artırmak isteyenler için uygundur.

RİMOBOLAN VS PRİMOBOLAN: HANGİSİNİ SEÇMELİSİNİZ?

RİMOBOLAN ve PRİMOBOLAN arasındaki en iyi seçim, bireysel hedeflerinize ve yan etki toleransınıza bağlıdır. RİMOBOLAN daha hızlı sonuçlar verebilirken, PRİMOBOLAN daha az yan etki riskiyle daha kademeli sonuçlar sağlar.

PRİMOBOLAN KULLANANLARIN GÖRÜŞLERİ

PRİMOBOLAN kullananlar, kas kütlesinde ve gücünde artış, iyileşmiş iyileşme ve daha az yağlanma gibi olumlu sonuçlar bildirmişlerdir. Bununla birlikte, her bireyin sonuçları değişebilir ve yan etkiler yaşama riski vardır.

ÖNEMLİ NOT:

Steroidler reçeteli ilaçlardır ve yalnızca bir tıp uzmanının gözetiminde kullanılmalıdır. Steroidleri tıbbi tavsiye olmadan kullanmak ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • uzak dur spora başla iştah artırma yöntemelri bul öğünü artıır gece yatmadan karışım yap muhakkak alacaksın

• abi iştahımda yok abimin ağırlıklarla 1 haftadır ağırlık kaldırıyom indiriyom yok bir haftadır evde yapıyom birşeylerde sonuç varmı yokmu bilmiyorum hala zarganayım .

• Yaklaşık 4 senedir bu sporu düzenli ve doğal yapardım.. Bu sene steroid takviyesi aldım doktor kontrolü eşliğinde aynı zamanda hocalarımın kontrolünü eşliğinde ne olduğunu sana söyleyeyim bugün itibariyle yaklaşık 45 gündür hastanede tedavi görüyorum karaciğerimi kaybetme durumum var nakil olabilirmiş fakat bekliyoruz belki karaciğer kendini onarabilir mi diye doktorlar seferber oluyor 45 gün içinde giden maliyet sadece benim için 350 bin TL

Geldiğimden beri 2 ameliyat sayısız her gün kan testleri alınıyor ve delik deşik oldum yaklaşık 14 kilo verdim bu sürede kasığımda iki tane boru ile dolaşıyorum.. Bunların hepsi neden? Steroidden dolayı 144 ünite kan alıyorum ve o pislik saf kanı bile zehirleyerek ilerliyor vücutta bu yüzden hiç ama hiç önermem benim yaşadıklarımız yaşamayın.

Herkeste aynı tepkiyi vermeyebilir fakat canınızla kumar oynamayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun ama benim araştırmama göre primabolan en zararsız steroidlerden biri, öyle bir yazmışsınki şuan cidden korktum.

• Uyarı benden ben onları kullanmadım ama hepsinin amacı aynıdır reseptörlere bağlanır..

Zararsız steroid diye gir şey yok bunu önce kafanızdan atın kullanmak istersen kullan tabii ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEDEN İNSAN KENDİNE BU ZARARI VERİR Kİ DOĞAL EBSLEN YE İÇ YAT SAĞLIĞINLA OYNAMA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitamin Takviyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.