Şimdi Ara

Rimworld Biotech Türkçe Yama (Eski)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
15
Favori
21.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Rimworld Biotech Türkçe Yama (Eski)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdev991 -- 23 Ekim 2023; 19:36:22 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

RimWorld Biotech Türkçe Yama (Eski)

RimWorld Biotech Türkçe Yama Nasıl Elde Edilir?

• RimWorld Biotech eklenti paketinin Türkçe çevirisi için RimWorld Türkçe Yama 1.4 sürümünü indirmelisin.
    • Bu yama, RimWorld 1.4 oyun sürümüyle uyumludur.
    • Yamayı ilgili dizine kopyaladıktan sonra oyununu başlatarak yamayı etkinleştirebilirsin.

RimWorld Türkçe Yama Avantajları

• RimWorld oyununu Türkçe olarak oynayabilir ve tüm özelliklerinin keyfini çıkarabilirsin.
    • Oyun içi metinlerin, arayüzün ve karakter diyaloglarının Türkçe çevirisi sayesinde oyunu rahatlıkla anlayabilirsin.
    • Türk oyuncular arasında çevrimiçi topluluklara katılabilir ve oyunla ilgili deneyimlerini paylaşabilirsin.

Ek Bilgiler

• RimWorld Türkçe Yama, 2023 yılında güncellenerek en son oyun sürümüne uygun hale getirilmiştir.
    • Yamayın kurulumu ile ilgili herhangi bir sorun yaşarsan, Türkçe oyun forumlarını veya resmi RimWorld topluluklarını ziyaret edebilirsin.
    • RimWorld Biotech Türkçe Yama'yı kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşırsan, oyunun geliştiricileriyle iletişime geçebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 4 gözle bekliyorum test yamayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyiz. Çeviri tamamlandığı başlığıda "Rimworld - Core, İdeology, Royalty, Biotech" Türkçe Yama yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misaakbiyik -- 22 Ekim 2022; 20:24:29 >
  • takipteyiz

• sabırsızlıkla bekliyorum çeviri konusunda çok iyi değilim ama basit diyalogları bana paslayabilirsin yardımcı olurum

yada tester olarak yardımcıda olabilirim şimdiden eline ve gözüne sağlık çevirelim artık şu oyunu çeviriyi sonuna kadar hak eden bir oyun çünkü

• Test için yardımcı olmanız daha iyi çünkü, satırı aldım çevirdim şeklinde çeviri olmuyor.İlk çeviri yapan altan kardeşimiz direk oyunun dosyalarından çeviri yapmıştı çeviri güzeldi ama sürdürülebilirliği yoktu,güncelleme geldikçe acaba neresi değişti diye bütün oyun dosyalarını taramak gerekiyor.Şu anki çeviriyi kodlama ve kod satırları şeklinde geliştiricinin tasarladığı bir taslak üzerinden çeviriyi yapıyorum ki bu çok iyi bir sistem çevirisi süresini baya kısaltıyor ama bu da öğrenmesini zor hale getiriyor. Çeviriye sizleri dahil etmem demem öncelikle sizlere bu çeviri kodlamasını kendi öğrendiğim kadar sizlere anlatmam lazım ki bu uzun sürer. Almanlardan aldığım için dosyaları kafa karıştırıcı nokta baya fazla.Test,deneme yanılma yolu ile hep beraber en azından anlaşılabilir düzgün hatasız bir noktaya getirip sonrasında ince ayarları yapması kolay.

• Ben de elimden geldiği kadar test yapmaya çalışacağım, şimdiden başarılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donanım habere dosya yükleyemediğimizden ötürü save'imi rar haline getirip drive'a yükledim. Bu save'de çok fazla bir şey yok ama en azından kendi kendine yetecek bir save diyebiliriz.

Save;

https://drive.google.com/file/d/1WdHPOSez6BxEtUBCS3u8kicQxRttcJuC/view?usp=sharing

Buda save'de kullanılan dlc'ler hariç bütün modlar;

Steam Atölyesi::Rimworld Vanilla Mod Paketi (1.4) (steamcommunity.com)

• Destek amaçlı takip ettiğim dc sunucusunda paylaştım sizde böyle yaparsanız test eden sayısı artabilir. Çeviriyi bekliyoruz hocam şimdiden teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asdev991 A kullanıcısına yanıt

tamamdır sorun yok zaten bende bi ara çevirmek için uğraşmıştım açıkcası kendimde oyun geliştirdiğim halde sistemler çok karışık geldi. Test vs için bana discordan ulaşabilirsin. Groven #4729

• Takipteyiz. Kolay gelsin.

• Önceki Sürüme dönemiyorum yardımcı olabilirmisiniz 1.4.35.25 deyim

• Oyunu yeni aldım her türlü takipteyiz. Kolay gelsin.

• Şu oyuna bi resmi yama getirmediler yuh olsun

• 1.4.35.25 de oynadim biraz şu ana kadar bir sıkıntı gözükmüyor.

• bir üst sürümde oynamanız sıkıntı çıkarmaz hotfix sürümleri zaten oyunun mekaniği ile ilgili güncellemeler o yamanın rahat çalışması lazım

• hayret,kesin erkenden hata çıkar diyordum ,kodlamaları doğru yapmışım galiba ya da yamayı sadece 5 kişi kullanıyor

Bu mesajdan sonra dosyayı koyduğunu gördüm normalde takip ediyordum insanların gözünden kaçmış olabilir umarım daha fazla test eden olur.

Rimworld Biotech Türkçe Yama (Eski) şu kısmın açıklaması Almanca kalmış hızlıca baktıgım kadarıyla şuanlık başka sıkıntı yok daha sonra daha detaylı bakacağım

• KKAKO K kullanıcısına yanıt

gözden kaçmış hallettim, teşekkür ederim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.