arkadaşlar RIS server ı 2003 server a kurdum. dhcp den adres falan alıyor. f12 ile açıyorum ve admin şifresi falan oraları geçiyorum. Automatic setup a da giriyorum. Fakat orda "Unable to Display Operation System OS Choices" diye bir hata veriyor. daha sonrasında da ingilizce network iznin yok yada imaj yüklü değil diye bir şeyler yazıyor. Group Policy ayarlarını yaptım. RIS klasörü paylaşımda gerekli izinleri verdim. Bu hatayı bir türlü çözemedim. yardım lütfen sistemciler..
ya kurman guzel ama gunluk iş hayatında mı yoksa evdemi deniyosun bu soruyo sormaktaki amaçım iş hayatında neredeyse hiç kullanılmayan bi sistem şöle düşünün ethernet kartları PXE destekli olacagı için fiyat artıyor bide düşünse patron bilgi işleme geliyo merhaba ahmet bey napıyosunuz sende ordan diyosun ki beş blok ötedeki makinaya xp kuruyorum zuhahah oda diyoki o zaman sen kalk ben kurayım... şut ingen foringen..
Evde değil tabiki iş yerinde. 500 tane client var ve 5 çeşit makina var. Sistem kurmak için kasayı niye 5 kat aşağı indirelim. hem neden kullanılmayan bi sistem olsunki?en azından yurt dışında çok kullanılıyor bildiğim kadarıyla. bu sorunla karşılaşan çok kişi gördüm forumlarda ama bi türlü tam çözüm yok??yada benim ingilizcem yeterli değil. bu sorunun çözümünü bilen yokmu ya??