Şimdi Ara

Rise of Nations Tarzı oyun önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar online oynayabileceğim rise of nations tarzı gerçekçi strateji arıyorum...Şu anda command & conquer 3 oynuyorum fakat bu oyun çok fazla fantezi.Ben daha gerçekç tanklar piyadeler savaş gemileri uçaklar olan oyun arıyorum.Comman &conquer de çok fantezi acayip acayip savaş araçları falan.Comapny of heroes denedim ondada günümüz teknolojisi yok.F16 lar yada nükleer bombalar...Önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat4444 -- 20 Nisan 2012; 14:44:41 >

• güncell
  • upppppp
  • Bende RoN tarzı eski çağdan başlayıp, günümüz teknolojisine kadar gelen, son çağlarda tankların veya askerlerin değil uçakların ve gemilerin daha fazla etkin olduğu bir oyun arıyorum. Kısaca RoN'un geliştirilmiş hali.
  • Sıra Tabanlı strateji oyunları ile ilgilenirsen Civilization 5 tam sana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Sıra Tabanlı strateji oyunları ile ilgilenirsen Civilization 5 tam sana göre.

Evet onu indirdim bende oynadım ama bu sıra tabanlı işi bana göre değil sanırım turn işi çok bozuyor bence oyunu
  • Empires Dawn of the Modern World
    Empire Earth serisi
    Tavsiye edebilecegim oyunlar. Ayrica denemediyseniz RUSE oyununu da bir deneyin derim. Gerci 2. dunya savasi oyunu ama cok guzel bir atmosfere sahip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Empire earth serisinde istersen taş devri istersen günümüz istersen robotlar felan hepsi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

Empire earth serisinde istersen taş devri istersen günümüz istersen robotlar felan hepsi var

Hocam teşekkürler tavsiyeniz için...Fakat bu oyunu oynadım ve biraz da eski bir oyun...Şunu anladım benim istediğim gibi AOE serisi yada rise of nations serisi bir oyun yok...Çok büyük eksiklik
  • Yazdığınızı okuyup anlayana kadar bir araştırma yapmış kadar oldum zaten.

Ama artık o tür öldü ne yazık ki. Yeni yapımlar bulmanız biraz zor.
  • Güncel
  • Güncel
  • 8 senedir strateji oyunları oynarım fakat RoN tarzı bir oyun bulamadım. Onun kadar zevkli bir oyun yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

8 senedir strateji oyunları oynarım fakat RoN tarzı bir oyun bulamadım. Onun kadar zevkli bir oyun yok malesef.

Ben de Populus çıktığından beri oynarım neredeyse 1999dan beri hala ron kadar zevkli bir oyun bulamadım bir ümit işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

8 senedir strateji oyunları oynarım fakat RoN tarzı bir oyun bulamadım. Onun kadar zevkli bir oyun yok malesef.

Ben de Populus çıktığından beri oynarım neredeyse 1999dan beri hala ron kadar zevkli bir oyun bulamadım bir ümit işte

Company of Heroes güzeldir tavsiye ederim. Yanına Opposing Fronts ek paketini de yükle ama.
  • Command and Conquer Generals Zero Hour aradığın özelliklere sahip...
  • Daha dün aynı soruyla Steam forumunu karıştırdım

En nihayetinde Rome Total War kurup oynadım. Teknoloji çok gelişmiyor, sıra tabanlı ama halen zevkli
  • Empire Earth 3 Age of Empire 3
  • command and conquer 3 oyna, generals oynama.

command and conquer generals+zero hour paketini yükle. oyle eski cağlardan baslayıp gelisme yok ama guzel oyun. yine bir c&c oyunu ama o bahsettigin şeylerden yok. tank uçak asker falan var.
  • Hortlatıyorum ama, Men of war assasult squad 2 oldukça gelişmiş ve güzel bir oyun

Oyunda 2 farklı uygulama var 1. Normal görev yaptığımız bölümleri geçtiğimiz | 2. Kendi askerlerimizi yerleştirip tank , uçak , gemi karşı tarafada yerleştirip savaştırmak ve kendiniz yönetiyorsunuz askerleri

Oyunun modlarıda var isterseniz polis modları zombi modları napolyon savaşları , 3 dünya savaşı falan filan bisürü mod var

şuanda bu türün en iyisi diyebiliriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.