< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (6. sayfa)
-
-
Souls like bariz. Wo long a benzettim yakındaki trailer da. Zaten yüksek fiyattan çıktı. Türkçe bile olsa almayın şimdiden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Souls like veya değil her türlü alıp platinlemeyi düşünüyorum Türkçe çıkan bir souls like Bloodborne'dan beri yok galiba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fasulye'den sayılmıyor ise Demon's Souls Remake de Türkçe idi.
-
İnsanları yanlış yönlendiriyorsun Hocam.
1) Hangi soulslike oyunda zorluk seçeneği var ?
2) 2018 de ben gow'u 200 TL ye almıştım asgari ücret o zaman 2.000 liraydı. Asgari ücret şuan 10.000 TL oyunun 1.500 TL olması gayet normal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 24 Aralık 2023; 22:23:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
God of war a verilir. Ama Wo long a verilmez yada çakmasına. Wo long ilk günden gamepass deydi. Lies of p de. Bu tarz oyunlar aboneliklere çabuk düşer. Elden ring düşmez ama. Onada verilir. Yani oyundan oyuna fark eder. Şimdiden almaya gerek olmadığını belirttim, zam görmez uzun süre. İndirim görür. Olması gereken fiyattan çıktı. Daha yükselmez. Ama mesela bazı oyunlar düşükten çıkıp bir süre sonra yükseldi. Bunda öyle bir durum yok. Onu diyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabi hocam gow başka seviye. Ben uca uca koşa koşa kutulu almıştım D&R dan. Bu oyun da Gow da PS özel oyun olduğu için fiyatlar yakın doğal olarak. Ayrıca oyunun Türkçe olması nedeniyle destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yıl sonunda satış rakamlarına bakılırken ön sipariş ve çıkışından sonraki ilk bir ay baz alınıyor. Days gone yapımcısı bizim oyunu almak için neden indirim bekliyorsunuz diye açıklama yapmıştı. Sonuç ortada, oyunun hala devamı gelmedi.
Yanlış anlaşılmasın herkes alsın demiyorum, durumu iyi olan insan alsın. Zaten maddi olarak sıkıntıda olan insanlar indirim bekleyecek.
Ayrıca;
GT7 ve last of us 2 yi kutaphaneye eklemeyen, eklenen spidermani çıkartan bir Sony var karsimizda. Bence çıkarttığı Yeni özel oyununu plusa öle kolay kolay eklemezler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 24 Aralık 2023; 23:18:45 >
Sekiro’nun yolundan gidiyorlar, ki bence soulslar arasında en sağlam combata sahip oyundur. Deflect mekaniği, farklı zorluk türlerinin olması, açık dünya ve rpg öğeleriyle bence bu oyun 2024’ün gizli favorilerinden. Ee Türkçe de geliyor. Ben de henüz pre orderlamadım ama an meselesi yani
2. boss'a giden yolda kaldım bunda. O patika pek çok boss'tan zor bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle ama souls like olsa daha iyiydi be :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Aralık 2023; 14:26:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fasulye olur mu yahu, muhteşemdi belki de bu nesilde oynadigim en iyi oyun (re4 remake ile birlikte)quote:
Orijinalden alıntı: Szeth-son-son-VallanoFasulye'den sayılmıyor ise Demon's Souls Remake de Türkçe idi.
Platini de baya karisikti ama zevkliydi kasması.
Souls oyunlarinin atasıdır demon's souls.
Latife yaptım yahu! yoksa Demon's Souls'a Fasulye diyecek kadar canıma susamadım.
-
Geliştirici-yapımcı souls-like olmayacak diyor, oyunla ilgili bilgileri alıp, paylaşan editörler souls-like değil diyor, burada hâlâ yok bu souls diyenler var. Zorluk seviyesi olan souls oyunu mu olur? Souls'un olayı zor olması zaten. Bu oyunu souls-like gibi oynamak isteyene göre ayarı olabilir, oynamak istemeyene olmaz kolay moda alır. Bu kadar basit. Karma sistem denilen mevzu da budur. Ghost of Tsushima gibi hikaye akışı olur ama Ghost of Tsushima kadar linear olmaz tabii. Türkçe, hikayeli-sinematikli mis bir oyun geliyor daha ne olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 25 Aralık 2023; 15:20:32 >
Geliştirici Team Ninja olunca, insanların karışıklık yaşaması normal bence. Adamlar en sonunda yemin etmek zorunda kalacak vallahi Souls değil diye..
-
Geliştirici oyunun diğer souls oyunları gibi zorlayıcı olacağını söylemişti röpörtajında. Bu yüzden almayı düşünmüyorum ama çıkınca yorumlara göre bakıcam artık. Souls beceremiyorum ve sıkılıyorum. Ama seven için çok iyi tabi ki. Türkçe gelmesi harika.
-
tam bir soulslike değil zaten hocam fakat souls oyun dinamikleri olucak içinde yapımcı böyle diyor 1-2 gün önce röportajı yazmıştım yukarıda. zorluk seviyesi başka bir olay az damage alırsın daha zor ölürsün tamam ama ölünce taa en geriden başlanacaksa veya öldüğümüz yerde özelliklerimizin bazılarını düşürüp tekrar almak zorunda kalacaksak veya ne bileyim açık dünya oyunlarındaki gibi harita yoksa kendimiz keşfedip görevleri bulmamız gerekiyorsa..
liste uzar gider... dediğim gibi tam bir souls oyun değil ama dinamikleri tarzı benzeyecek. türü sevmeyenler için tatsız olacağı düşünüyorum özellikle ghost of tsusuhima kafasında oyun bekleyenler ilk günden satışa koyacaklardır. souls oyun seven oynayanlar için sorun yok zaten..
aynen daha çok var zaten yeni gelicek oyun içi görüntülere bakmak lazım orda belli eder biraz. bende oyun çıktıktan sonra alıcam duruma göre türkçe olması güzel tabi ama hemen atlamamak lazım
"oyunun Türkçe olması nedeniyle destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum"
yazmışsın hocam ama çok çok yanlış bir düşünce, bunu onların düşünmesi lazım bizler tüketici taraftayız. mesala sen iphone15 alınca apple'a destek mi oluyorsun? veya sony ye destek olayım diyemi ps5 aldın?
Ben çok çok yanlış bir düşünce göremedim, Firma oyuna Türkçe ekleyip pazara yönelik yatırımını yapmış. Eğer satışlarda tüketiciden karşılığını göremez ise devamı gelmez. Arkadaş da bunu kastetmiş..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X