Şimdi Ara

RISEN Türkçe Yama Çıktı!!! www.oyunceviri.com (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
317
Cevap
3
Favori
26.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun bir yolculuk ardından iyice güçlenip silahlanıp limana geri döndüm ve oyunun başından beri fitil olduğum bekçi trolü can dostum fredin yardımıyla geberttim :)
  • yamanın fontu çok kötü " ı , i " gibi harfler gözükmüyor şu fontu daha belirgin hale getiremezmiyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 5 Temmuz 2011; 17:46:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Arkadaşlar sizden ricam yamayı beğendiysenizwww.oyunceviri.com adresine girip sitemize bağışta bulunmanız. Yapacağınız her bir bağış sitenin devam etmesini sağlayacak ve sizi ileride daha pek çok kaliteli Türkçe oyun ile buluşturacaktır.

paypalimda yazin bi kac bisey yaparak biriktirdigim bir kac dolar vardi

kredi karti ekleyemedigim icin kullanamiyordum en azindan size yarari olur
    corbada benimde tuzum bulunsun

• oyunun grafik ayarlarında vsync yok yırtılıp duruyor ekrandaki görüntü ccc'den vsycn aktif ettiğim halde. bunun bir çözümü yok mudur?

oyunda ilerleyen varsa kılıç + kalkan mı daha iyidir yoksa iki elli kılıç balta balyoz gibi şeyler mi? şu anda puanlarımı güce yatırdım sadece karar veremedim. kalkan, bloklama konusunda yaratıklara karşı iş yapıyor çift elli silahların da hasarı büyük ve blokları aşabiliyor delici hasarı olanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 6 Temmuz 2011; 9:24:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

oyunun grafik ayarlarında vsync yok yırtılıp duruyor ekrandaki görüntü ccc'den vsycn aktif ettiğim halde. bunun bir çözümü yok mudur?

oyunda ilerleyen varsa kılıç + kalkan mı daha iyidir yoksa iki elli kılıç balta balyoz gibi şeyler mi? şu anda puanlarımı güce yatırdım sadece karar veremedim. kalkan, bloklama konusunda yaratıklara karşı iş yapıyor çift elli silahların da hasarı büyük ve blokları aşabiliyor delici hasarı olanlar.

bunu bende merak ediyorum. kalkanın olayı nedir ? kalkanla atak yapabiliyomuyuz ? sonuçta bloğu kılıçlada alabiliyoruz. acaba kalkan sadece daha iyi blok almayamı yarıyo yoksa kalkanla rakibe ezici darbelerde yapılabiliyomu ?
    bide sormak istediğim bişey oyunda level tam olarak neye yarıyo ?
    mesela ben 7 levelim.ama skiller para vererek öğreniliyo.güç felan desen onlarda öyle bide öğrenme puanı tam olarak nasıl kazanılıyo ? yoksa level öğrenme puanımı oluyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

oyunun grafik ayarlarında vsync yok yırtılıp duruyor ekrandaki görüntü ccc'den vsycn aktif ettiğim halde. bunun bir çözümü yok mudur?

bunu bende merak ediyorum. kalkanın olayı nedir ? kalkanla atak yapabiliyomuyuz ? sonuçta bloğu kılıçlada alabiliyoruz. acaba kalkan sadece daha iyi blok almayamı yarıyo yoksa kalkanla rakibe ezici darbelerde yapılabiliyomu ?
    bide sormak istediğim bişey oyunda level tam olarak neye yarıyo ?
    mesela ben 7 levelim.ama skiller para vererek öğreniliyo.güç felan desen onlarda öyle bide öğrenme puanı tam olarak nasıl kazanılıyo ? yoksa level öğrenme puanımı oluyo.

level atladığında öğrenme puanı alıyosun. öğrenme puanı ve bir miktar para ile npc'lerden güç vs. arttırabiliyoruz.

balta veya balyoz gibi şeyler tek başına rakibi bir seviyeye kadar engelliyor. ancak birçok yaratık kalkan olmadığı zaman blok alsak bile saldırısını gerçekleştiriyor. domuz gibi ağır saldırı yapanlar kalkanla blok alınsa bile dengeyi bozup hasar verebiliyor.

en önemli şeyde şu:kılıç mı balta mı kullanacağımızı baştan belirleyip ona göre kılıç veya balta özelliğini geliştirmemiz gerekiyor. balta ileriki seviyelerde gard almış düşmana karşı dahi hasar verebiliyormuş, sürekli gard alıp sinir bozan rakiplere karşı çok iyi bir özellik bu. ama yaratıklara karşı kalkansız savunmasız kalınıyor damage yiyorsunuz eksiside bu. bence iyi dövüşemiyorsanız yani ne zaman kaçacağınızı ne zaman saldıracağınızı doğru belirleyemiyorsanız yaratıklara karşı kalkan şart.

birde kesik hasarı-ezici darbe hasarı var o ne iş onu bilmiyorum. ezici darbe blok almış düşmana karşı hasar verme gibi birşey olabilir. mesela tek elli ezici darbe hasarı veren bir silah var oscar da kılıç diye geçiyor. ismi kafatasıyaran.

oyunu her iki silahla oynamış biri açıklarsa daha iyi olur yinede. lvl 7 oldum daha kılıç veya balta özelliğine puan yatırmadım bu kararsızlık yüzünden .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 6 Temmuz 2011; 11:37:14 >

• Kalkanın korunma dışında bir olayı yok ama silahla her şeye karşı korunamazsın (en basit örnek hayvanlar) kalkan bunlara karşıda koruma sağlar.
    Level o dediğin öğrenme puanlarını kazanmanı sağlıyor, seviyen arttıkça yeni puan kazanırsın. Puanın sınırlı olduğu için bir-iki konuda uzmanlaşmaya bak, her konuya biraz yükleneyim dersen tam anlamıyla güçlenemezsin.
  • cevaplarınız için teşekkürler. balta yeteneğine 2-3 puan yatırmıştım çok fazla oynamadım don dan elçisi olma görevini aldım yakınlarda bu 2-3 puan önemlimi baştan başlıyımmı yoksa önemsizmi(kılıç kalkan olarak devam ettim sonrasında)
  • Şöyle diyeyim balta başlarda kuvvetli saldırısı ile karşı tarafın korumasını kırar (2 yada 3. levelda) kılıçta bu çok sonradan geliyor. Savunma kırama hareketi insan düşmanlara karşı çok etkili ve oyunun başında baya bir rahatlatır sizi. Baltanın en büyük eksisi 2 ellik olması oda 7-8 gibi tek ele geçirebiliyorsunuz kan gövdeyi götürüyor :) Sağlam gücünüz varsa iyi oturtulmuş bir balta savuruşu çok can yakar.

Tek el olayı 2 ellik kılıçlar içinde var ama oda ileride çıkıyor, başta tek ellik kılıç&kalkan gitmek zorundasınız. Kılıç baltaya göre daha seri ama verdiği hasar az ve savunma kırma hareketi ilerde geliyor baya. Başlarda uğraşırsınız biraz.

Baltaların guardı sadece insanlara söktüğünden hayvanlara karşı kaçma hareketlerini, sağa sola çekilmeleri çalışmanız lazım. Bu da oyunun ilerki kısımlarında önemli. Ogrelere karşı savaşırken ya da sonlara doğru sizin savunmazı kıran elemanlara karşı dövüşürken, darbeleri savuşturmak yerine onlardan kaçmanız gerekiyor. Ogre zaten aya uçurur sizi şu sıralar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 6 Temmuz 2011; 12:11:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Şöyle diyeyim balta başlarda kuvvetli saldırısı ile karşı tarafın korumasını kırar (2 yada 3. levelda) kılıçta bu çok sonradan geliyor. Savunma kırama hareketi insan düşmanlara karşı çok etkili ve oyunun başında baya bir rahatlatır sizi. Baltanın en büyük eksisi 2 ellik olması oda 7-8 gibi tek ele geçirebiliyorsunuz kan gövdeyi götürüyor :) Sağlam gücünüz varsa iyi oturtulmuş bir balta savuruşu çok can yakar.

Tek el olayı 2 ellik kılıçlar içinde var ama oda ileride çıkıyor, başta tek ellik kılıç&kalkan gitmek zorundasınız. Kılıç baltaya göre daha seri ama verdiği hasar az ve savunma kırma hareketi ilerde geliyor baya. Başlarda uğraşırsınız biraz.

Baltaların guardı sadece insanlara söktüğünden hayvanlara karşı kaçma hareketlerini, sağa sola çekilmeleri çalışmanız lazım. Bu da oyunun ilerki kısımlarında önemli. Ogrelere karşı savaşırken ya da sonlara doğru sizin savunmazı kıran elemanlara karşı dövüşürken, darbeleri savuşturmak yerine onlardan kaçmanız gerekiyor. Ogre zaten aya uçurur sizi şu sıralar :)

önerin nedir hocam ileriki seviyeler için kılıç mı balta mı rahatlatır bizi?

ileri seviye düşmanları blokluyor mu kalkan yoksa yine kaçmamız mı gerekiyor? kaçmamız gerekiyorsa kılıç kalkan gitmenin bir mantığı yok. çift elli kılıçları 6. kılıç seviyesinde tek elde kullanma imkanı varmış var mı böyle birşey gerçekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 6 Temmuz 2011; 12:12:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: skhk

postmu kasion yakisikli
  • bo oyunla uzaktan yakından alakam yok ama emeğinize çok büyük saygı gösteriyorum.bir oyunu türkce oynamak insanın keyfine keyif katıyor.(amnesia,resident evil 4)

elinize sağlık.emeğe saygı
  • İkisini de 10 olarak karşılaştırırsan pek bir farkları yok sadece baltada kullanışlı özellikler daha çabuk çıkıyor ama 10.seviyede hasar ve özellik olarak o kadar farklı değiller. Kılıç daha seri, balta daha kuvvetli en büyük fark o seviyede. Ben en baştan itibaren baltayla gittim insansı düşmanlara karşı çok rahatladım. Kalkanla blok pozisyonuna geçeni direkt serdim yere. Canavarlar ve hayvanlar uğraştırdı biraz ama hepsinin taktiğini öğrendim.

Bloklayamacağın 2-3 tane düşman var oyunda. (ogreler ve ashbeast[kül canavarı olarak mı çevirdiler acaba ] aklıma gelenler) Onlarla da geriye doğru veya sağa,sola kaçarak dövüşmen gerekiyor. Ama asıl sonlara doğru kapıştığın tipler (spoiler olduğu için tam ne olduğunu yazmıyım :)) çok iyi silah ustaları. Gerek bloğunu kırarlar gerek saldırını savuşturup, çok hızlı karşı atak yaparlar ki savuştururken bile zarar verir az biraz.

Bir de eğer Don'un tarafını seçmeyecek olursanız ve illa da kılıç kullanacağım ben derseniz 10. seviye kılıç kullanmayı ilk bölümden yapmanız lazım. Tapınak tarafını seçerseniz 7 nin üstüne eğitmen yok, Don'un yardımcısı sadece 10 kadar eğitiyor. Balta ve sopa da bu ayrım yok.

Edit : Oynama stilinize göre kendiniz seçin bence. Ben balta ve 2 elli silah kullanımı hastası olduğumdan bu yolu seçtim. Kılıç kalkan fanatiği iseniz öylede gidebilirsiniz sadece ilk dövüşler biraz uzun sürer baltaya göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 6 Temmuz 2011; 13:53:58 >

• Font sorunu sizde yok herhalde beyler? Yazılar çok silik

Edit = İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attackers In The Forest -- 6 Temmuz 2011; 14:19:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

İkisini de 10 olarak karşılaştırırsan pek bir farkları yok sadece baltada kullanışlı özellikler daha çabuk çıkıyor ama 10.seviyede hasar ve özellik olarak o kadar farklı değiller. Kılıç daha seri, balta daha kuvvetli en büyük fark o seviyede. Ben en baştan itibaren baltayla gittim insansı düşmanlara karşı çok rahatladım. Kalkanla blok pozisyonuna geçeni direkt serdim yere. Canavarlar ve hayvanlar uğraştırdı biraz ama hepsinin taktiğini öğrendim.

Bloklayamacağın 2-3 tane düşman var oyunda. (ogreler ve ashbeast[kül canavarı olarak mı çevirdiler acaba ] aklıma gelenler) Onlarla da geriye doğru veya sağa,sola kaçarak dövüşmen gerekiyor. Ama asıl sonlara doğru kapıştığın tipler (spoiler olduğu için tam ne olduğunu yazmıyım :)) çok iyi silah ustaları. Gerek bloğunu kırarlar gerek saldırını savuşturup, çok hızlı karşı atak yaparlar ki savuştururken bile zarar verir az biraz.

Bir de eğer Don'un tarafını seçmeyecek olursanız ve illa da kılıç kullanacağım ben derseniz 10. seviye kılıç kullanmayı ilk bölümden yapmanız lazım. Tapınak tarafını seçerseniz 7 nin üstüne eğitmen yok, Don'un yardımcısı sadece 10 kadar eğitiyor. Balta ve sopa da bu ayrım yok.

Edit : Oynama stilinize göre kendiniz seçin bence. Ben balta ve 2 elli silah kullanımı hastası olduğumdan bu yolu seçtim. Kılıç kalkan fanatiği iseniz öylede gidebilirsiniz sadece ilk dövüşler biraz uzun sürer baltaya göre.

açıklayıcı oldu sağolasın. yaratıklara karşı zor oluyor kalkan olmadan. ben kalkan+kılıç gideyim bu oyunda. oyunu birkaç kere bitireceğim için daha sonra diğer seçenekleride denerim.

bu arada yankesicilik yeteneğini 2. seviye yaptım hemen ama her önümüze geleni soyamıyoruz sanırım. konuşabildiğimiz kişileri soyabiliyoruz genelde.

• Kılıçmı baltamı hangisi daha iyi bilemem ama staff gitmeyin ben size bunu söylerim oyunu biraz önce bitirdim fakat bende bittim staff la o sonlara doğru çıkan elemanları öldürmek işkence he illa staff gidicem diyosanız büyü+staff gidin benim gibi sırf staff giderseniz işiniz zor.
    Şimdi don un tarafını seçip bow la bitirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Kılıçmı baltamı hangisi daha iyi bilemem ama staff gitmeyin ben size bunu söylerim oyunu biraz önce bitirdim fakat bende bittim staff la o sonlara doğru çıkan elemanları öldürmek işkence he illa staff gidicem diyosanız büyü+staff gidin benim gibi sırf staff giderseniz işiniz zor.
    Şimdi don un tarafını seçip bow la bitirmeyi düşünüyorum.

skill nasil aciyoruz varmi bi yolu
    cye bastigim zaman orda yetenekler var ama kullanamiyorum hep kilicla sade vuruyor skill kullanmak istyorum ben
  • Senin yamayla oynayacağım oyunu. İngilizcem gayet iyidir aslında biraz endişeliyim ama umarım çeviri ingilizcenin verdiği tadı veriyordur.
  • Yapan arkadaşın ellerine sağlık,sayenizde RPG'yi adam gibi oynamaya başladık.
    Oyunu bitirip tekrar baştan oynamayı düşünüryorum...Çok zevkli
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.