Şimdi Ara

Ritalin Günlüğüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

17 yaşındayım, 8-9 yaşımdan bu yana hiç ders çalışmamış grafikerliğe yoğunlaşmış ve maalesef aşırı dikkat dağınıklığı yaşayan birisiyim. Ritalin'i bir eczacı müşterimin toplantıda anlatırken duydum benim gibi sorunu olan arkadaşlar bu ilaç ile anlık bir çözüme ulaşıyorlarmış.

İş öncesi 10mg doz 1 adet kullanacağım ve her kullanışımda bu konuyu güncelleyeceğim. Aklınızda olan sorulara da çözüm sağlamış olacağıma inanıyorum...

"İlk doz bu gece"

İlk kullanım : 10mg 1 tablet 06.09.2015 saat 01:15 gibi attım ve işe başladım. Saat 04:50 bütün işlerim hatta yarınki işlerim bitti ve yatmaya hazırlanıyorum. Etkisi gerçekten güzel. Yan etkisi ya da sıkıntısını ilerleyen günlerde göreceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel My Heart -- 6 Eylül 2015; 4:54:25 >

• Takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 06.09.2015 ;

İlk kullanım sonrası uykum gece 05:30 06:00 gibi az çok gelmeye başladı ve yattım. Sabah 12 ye alarm kurdum. Kesintisiz uyuyan ben, kesintili bir şekilde uyudum.

1. sabah saat 7 de yani yattıktan 1 saat sonra kalktım.
    2. sabah saat 9 da kalktım. Yine yattım.
    3. sabah saat 10 da kalktım. Yine Yattım.
    4. sabah saat 10:20 gibi tekrar kalktım. Şuan buradayım.

Dün geceki etkilere göre, çalışmamdaki faydasına göre şu anlık kesintili uyku katlanılabilir derecede, ayrıca hiç uykum da yok!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    günlüğüm
    geçen yıl açıldı
    DENEME GÜNLÜĞÜM
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.