Şimdi Ara

Ritalin hakkında [Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi bu ilaç kırmızı reçeteyle satılıyor. Devlet hastaneleri ya da üniversite hastaneleri yazıyormu bu ilacı?

Alanlar daha çok özelden almışlar ancak özelde muayene ücreti çok fazla. Kısacası devlet hastanesi psikiyatristinden almak için doktora dikkat eksikliğimin olduğunu, kafamın içinde bi dünya bi şeyler düşündüğümü, odaklanamadığımı söylesem yeterli olur mu? Başka ilaç yazıp baştan savmasını istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• Devlette yazıyorlar ama kafandam baska seyler uydurma yasadiklarini anlat ilacin yan etkileri cok eger cidden sorun varsa yardimci olur internette okudugun yok ictim 3773737 saat ders calistim laflari hikaye

• who i am izleyip gelmişler yine.

• Her gidene yazıyorlar bunları.Az da canım sıkılıyor de yanına lustral yapıştırırlar.Zamanında bana da yazmışlardı.Açıkcası beynin kimyasıyla oynayan bu tür şeyler beni korkutuyor.Çok ciddi bir odak sorununuz yoksa kullanmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

Her gidene yazıyorlar bunları.Az da canım sıkılıyor de yanına lustral yapıştırırlar.Zamanında bana da yazmışlardı.Açıkcası beynin kimyasıyla oynayan bu tür şeyler beni korkutuyor.Çok ciddi bir odak sorununuz yoksa kullanmayın derim.

Kolay kolay ilaç kullanmam aslında. Başka çare kalmadı sanırım. Sınava az bir süre kaldı ders çalışmam lazım ancak dikkatim fena şekilde dağılıyor. Odaklanamıyorum. Tek sorun ders değil. Gündelik hayatta da böyle. Son 1,5 yıldır bu durumun içerisindeyim. Kendime güvenim kalmadı bu yüzden. Öyle işte...

Siz devlette mi yazdırmıştınız?

• İçeri gir bana ritalin yaz de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombombombom

İçeri gir bana ritalin yaz de

• Devlet hastanesine 2 kere gittim doktor otomatiğe bağlamışsa işin kolay yalnız fazla yazmaz 2 kutu en fazla özel hastanede ayda 6 kutu yazdırıyorum oyşş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.