Şimdi Ara

Ritalin hapı hiç mi hiç etki etmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden bir konu açmıştım konu yasaklandı. Neyse önceki açtğım konuda ritalin etki etmediği hakkında yazmıştım. 105KG civarındayım ve 17 yaşındayım. DEHB olduğum kesin lakin ritalin hapı bana etki etmiyor. 1 hap etki etmemişti konu açmıştım felan sonraki gün 2 hap aldım yine etki etmedi. Bugün TAM tek seferde 3 hap aldım (30mg) yine etki etmiyor. Azcık gözüm açıldı o kadar. Başka hiçbir etki görmedim. Sebebi nedir sizce merak ediyorum. Kafam hala dum gibi ve hala odaklanamıyorum (derslere felan).

• Dozajları arttırmaya devam ettirirsen nasıl işe yarıyormuş (!) görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen yakında kafayı yersin geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha artırmıyorum zaten ama neden etki etmiyor onu çok merak ettim. Bıraktım hapı artık bugün attıktan sonra. Bilen biri varsa cevap verirse sevinirim neden etki etmediğine dair.
  • hocam bunu doktora sormanız daha doğru olmaz mı kafanıza göre doz arttırmayın. çocuklara verilen bir hap olduğu için belki etkisi olmuyordur size pek. bana da olmuyordu doktor hapı değiştirdi

• Yarın sorucam zaten teşekkür ederim ama böyle durumu yaşamış veya bilgisi olan olur diye konu açtım.
  • hapı ezip burnundan çek

NOT: DENEMEYİNİZ!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çare kokaina

• Joe Duplantier kullanıcısına yanıt
    Kokaina

No

Flour

Somebody just asked me uhm why I hate the military

I don’t hate the military

I think it’s very beneficial for the military to understand why people want to murder active duty service members, in where terrorist organizations get their money. Because a lot of people in the military, aren’t the smartest tools. Or the sharpest tools in the shed, right? If… active duty service members are being stationed overseas to fight cartels and terrorist organizations that are buying weapons to kill them. And I’m a member of the military, stationed in the States, buying hookers and blow, from that organization that is using that money to buy weapons to kill my brothers overseas an-an-and I’m over here doing shit to women and children in my community, creating the information those organizations need to get new recruits to kill my brothers that are stationed overseas, is very beneficial for my brothers overseas to connect those dots.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasdsasdas -- 26 Aralık 2019; 8:13:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.