Şimdi Ara

Ritalin ile arcalion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Haftadır Ritalin kullanıyorum sabah 1 öğle akşam arası 1 tane günde 2 adet DEHB teşhisi koydu doktor şimdi ritalinin hiçbir yan etkisi yok üstümde yaş 18 ama üstümde bi yorgunluk ne bileyim dinlenme isteği var günde 8 saat uyuyorum Ritalini kullanmadan öncede vardı belirteyim bunu Arcalion u ritalinle beraber kullansam acaba bi problem olur mu sağlıkçı arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam normalde ritalin yorgunluk hissetirmez engeller uykusuzluk filan yapabilir arcalion vitamin tarzinda bisey anladigim kadari ile kullanabilirsiniz hic bi sikinti olmaz takviye olmasi daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackFire248

Hocam normalde ritalin yorgunluk hissetirmez engeller uykusuzluk filan yapabilir arcalion vitamin tarzinda bisey anladigim kadari ile kullanabilirsiniz hic bi sikinti olmaz takviye olmasi daha iyi olur

Ritalin etkisi bende çok az ve çok kısa sürüyor hissedebiliyorum yani bunu etki gidince masanın başında yorulduğumu halsizliği hemen hissediyorum bunu arcalion ile dengelerim umarım bi sorun olmaz dediğiniz gibi genede doktoruma gideyim saolun cevap için

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyondBend

quote:

Hocam normalde ritalin yorgunluk hissetirmez engeller uykusuzluk filan yapabilir arcalion vitamin tarzinda bisey anladigim kadari ile kullanabilirsiniz hic bi sikinti olmaz takviye olmasi daha iyi olur

Ritalin etkisi bende çok az ve çok kısa sürüyor hissedebiliyorum yani bunu etki gidince masanın başında yorulduğumu halsizliği hemen hissediyorum bunu arcalion ile dengelerim umarım bi sorun olmaz dediğiniz gibi genede doktoruma gideyim saolun cevap için

Daha yeni kullanmaya baslamisiniz aslinda 4 saat etki etmesi lazim kilonuz fazlaysa doz yetmiyor olabilir doktorunuzla gorusun mutlaka

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeyondBend

quote:

Daha yeni kullanmaya baslamisiniz aslinda 4 saat etki etmesi lazim kilonuz fazlaysa doz yetmiyor olabilir doktorunuzla gorusun mutlaka

kilo 65 boy 175 doktora gitmekde fayda var tekrardan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Concerta mı Ritalin mi ?
    4 yıl önce açıldı
    alkol ile dideral
    9 yıl önce açıldı
    Xanax mı Lustral mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.