Şimdi Ara

Riv9 ile FIFA Tüyoları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
51
Favori
95.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kabune

quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

quote:

Şimdiye kadar öğrettikleriniz çok işe yaradı. En fazla div 5 e kadar çıkabiliyorken şimdilerde div 1 deyim. defans yapabilmeye başladım sayenizde. Centilmen rakiplerden "nice defence" mesajları alıyorum ki bence daha tam oturtamadım bile. Div 1 biraz zorlu;o yüzden biraz daha videoya ihtiyacımız var teşekkürler.

valla aynı mesajları ben de okudum ama pratiğe bir türlü dönüştüremedim az kaldı cdyi kırıp kurtulacam bu illetten :D

önceden div 1 deydim şimdii millet baya geliştirdi ben div-2-3 arası geziyorum

farklı olarak ne yaptınız ?

Şimdi tabii ben div 7 lerdeyken riv9 dan öğrenmeye başladığım için bana etkisi daha belirgin olmuş olabilir.Yoksa bende div 1 de çok kalıcı olamam tahminim.Videoları defalarca izliyorum. Sıkı çalışıyorum Son videosunda kusursuz contain dediği bir nokta var; contain yapmaya çalışırken onu yapmaya gayret ediyorum. Kopyalamakta bir başarıdır diyip kopyalamaya çalışıyorum.
    Skilled dripling önemli l2+r2 le yapilan.
    Bir iki skill harekette öğrenmeli bence hucumda fark yaratmak için.Özellikle şu stepover ı yapabilen bir adım öne geçer kesin. Bende deniyorum o hareketi ama başaramadım henüz.

rondador fifa13 yazıp 45-50dklık bir video var böyle bir maç görmedim :)

Aynen. İzledim o maçıda maç kaseti kaçırmamaya çalışıyorum da keşke oynayanların ellerini de görebilsek. Faydalı olurdu heralde.

yavaş çekim izle anlaşılıyor..

R1e ne zaman basıyorsa belli oluyor 2-3 kişi topa koşuyor..genelde hiç kullanmıyorlar bunu.

defans yaparken pas yollarını kapatırken L2 tuşu ile kapatıyorlar..adamlar buzda kayar gibi gidiyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @shadow99tr

yön tuşları mı yoksa sol analog mu kullanıyorsunuz

bir de ceza sahası içinde savunma yaparken neye dikkat etmek lazım

benim oyuncu rakibin yanından geçiyor ve bomboş gol atıyor..

ben ceza sahasının oralarda koşma tuşunu bırakmıyorum ondan olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

@shadow99tr

yön tuşları mı yoksa sol analog mu kullanıyorsunuz

bir de ceza sahası içinde savunma yaparken neye dikkat etmek lazım

benim oyuncu rakibin yanından geçiyor ve bomboş gol atıyor..

ben ceza sahasının oralarda koşma tuşunu bırakmıyorum ondan olabilir mi ?

sol analog ile oynuyorum..

ceza sahası civarında ben bazen L2 ile cogunlukla da sadece pas tuşuna basarak sol tuş ile rakibin önüne kapatıyorum..

zaten rakip yaklaşınca alıyor kendi..

oralarda r1 kullanma cok acık veriyor adamların hepsi bir adama gidiyor o zamanda boştaki adamına pas atıp gol atıyorlar.

• Bana göre yılın en iyi maçı. Elektronik Sporlar Dünya Kupası finali benimde maç yaptığım ve youtube'da videosu var. Ovvy vs Bruce Grannec. Bu maçtan çok şey öğrenebilirsiniz.

• Hocam seasonda, Real Madrıd alıyorum fakat taktikleri ne yapayım pm yoluyla hangi taktiği kullandığınızı yazar mısınız?(pc)

Kontra atak mı presli mi uzun toplarla mı?

Teşekkürler verecğinz cevap için
  • Baktıgın zaman avrupada Custom tactics kullanıyorlar Ne counter attack ne Long ball. Kendi sistemine göre taktik ayarlayabilirsin bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufukykc

Baktıgın zaman avrupada Custom tactics kullanıyorlar Ne counter attack ne Long ball. Kendi sistemine göre taktik ayarlayabilirsin bana göre

Tecrübeli oyuncuların dediğine güvenmelisiniz. Ufukykc Türkiye'nin en iyi oyuncuları arasındadır. Kendinize göre taktik her zaman daha iyi olur.
  •  Riv9 ile FIFA Tüyoları

Riv9 ile FIFA Tüyoları

Bakın ben bayern munichin oyun anlayışını seviyorum gerçektede bilirsiniz bu takımı çok kolay gol yemiyorlar.Yeni keşfettiğim bir taktik inanılmaz sonuçlar elde edebilirsiniz iyi oyunla.
    Sağol Emre senden iyi olmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir08 -- 20 Nisan 2013; 15:00:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Riv9

Bana göre yılın en iyi maçı. Elektronik Sporlar Dünya Kupası finali benimde maç yaptığım ve youtube'da videosu var. Ovvy vs Bruce Grannec. Bu maçtan çok şey öğrenebilirsiniz.

spank'ın geri dönüşü müthiş.

• Daha 2 gün önce kendisiyle seasons ta karşılaştık 0-0 bitti ucuz kurtuldu diyebilirim. Kendisi Madrid'i alıyor ben City ile oynamıştım. Alan kapatma konusunda iyi ama hücum organizasyonları bakımından ezbere ve kısır bir oyun ortaya koyuyor. Ama genel olarak iyi kendisini ekleyeceğim kabul ederse sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haebrun

Daha 2 gün önce kendisiyle seasons ta karşılaştık 0-0 bitti ucuz kurtuldu diyebilirim. Kendisi Madrid'i alıyor ben City ile oynamıştım. Alan kapatma konusunda iyi ama hücum organizasyonları bakımından ezbere ve kısır bir oyun ortaya koyuyor. Ama genel olarak iyi kendisini ekleyeceğim kabul ederse sevinirim.

Bu ara antreman yapamıyorum ama ucuz kurtulduğum bir maç olmadı son zaman hele de City'e karşı. Hücum konusunda sıkıntı çekmem normal antremansız olduğunuz zaman sıkışırsınız ve ezber yapmanız gerekir. Elbette kimse yenilmez değildir herkesin kötü maçı olabilir zor kurtuldu tarzı yorumlar gereksiz. 2 turnuva kazandıktan sonra bu senelik pek bir işim kalmadı bu yüzden antremanlara ara verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riv9 -- 21 Nisan 2013; 23:00:20 >
  • quote:

quote:

Daha 2 gün önce kendisiyle seasons ta karşılaştık 0-0 bitti ucuz kurtuldu diyebilirim. Kendisi Madrid'i alıyor ben City ile oynamıştım. Alan kapatma konusunda iyi ama hücum organizasyonları bakımından ezbere ve kısır bir oyun ortaya koyuyor. Ama genel olarak iyi kendisini ekleyeceğim kabul ederse sevinirim.

Bu ara antreman yapamıyorum ama ucuz kurtulduğum bir maç olmadı son zaman hele de City'e karşı. Hücum konusunda sıkıntı çekmem normal antremansız olduğunuz zaman sıkışırsınız ve ezber yapmanız gerekir. Elbette kimse yenilmez değildir herkesin kötü maçı olabilir zor kurtuldu tarzı yorumlar gereksiz. 2 turnuva kazandıktan sonra bu senelik pek bir işim kalmadı bu yüzden antremanlara ara verdim.

Karşılıklı oynayarak güzel antreanman maçları yapabiliriz. Birbirimize katkımız olacağından şüphem yok. Oyunu iyi bildiğimi düşünüyorum ancak eksiklerim de var ciddi ve iyi bir oyuncuyla oynamak her zaman iyidir.

• Bu konuyu gördüğüm iyi oldu , Origin üzerinden ekledim.
  • quote:

Riv9 ile FIFA Tüyoları

Riv9 ile FIFA Tüyoları

Bakın ben bayern munichin oyun anlayışını seviyorum gerçektede bilirsiniz bu takımı çok kolay gol yemiyorlar.Yeni keşfettiğim bir taktik inanılmaz sonuçlar elde edebilirsiniz iyi oyunla.

Çok teşekkürler, böyle şeyleri herkes paylaşmaz kendine saklayabilir.
    Ancak merak ettiğim maç içinde hiç hazır tactiklerden kullanmaıyormusun.Kulanıyorsan hangi durumlarda hangi taktik sana en faydalı olandır.
    Birde bazan çok iyi defans yapıyorum bazanda gelen geçiyor varmı bunun bir çözümü.Bu aralar çok maç kaybettim. Aramızda kalsın div2 ye bile düşüp çıktım çıldıracagım bazan.

• quote:

Orijinalden alıntı: efkanen

quote:

Riv9 ile FIFA Tüyoları

Riv9 ile FIFA Tüyoları

Ancak merak ettiğim maç içinde hiç hazır tactiklerden kullanmaıyormusun.Kulanıyorsan hangi durumlarda hangi taktik sana en faydalı olandır.
    Birde bazan çok iyi defans yapıyorum bazanda gelen geçiyor varmı bunun bir çözümü.Bu aralar çok maç kaybettim. Aramızda kalsın div2 ye bile düşüp çıktım çıldıracagım bazan.

Fransa Milli takımı, İtalya Milli takımı ve Galatasaray customlarınıda önerebilirim denemekte fayda var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efkanen

quote:

Riv9 ile FIFA Tüyoları

Riv9 ile FIFA Tüyoları

Fransa Milli takımı, İtalya Milli takımı ve Galatasaray customlarınıda önerebilirim denemekte fayda var.

Teşekkürler hepsini deneyecegim.

• quote:

quote:

hiç 3lü defans kullandın mı?
    5li defansımla bile gol yiyorum ama bazıları 3lü defansla oynayıp tek pozisyon vermiyor, bunun tüyosu nedir?

• Pm ile fransa custom taktiklerini alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

quote:

hiç 3lü defans kullandın mı?
    5li defansımla bile gol yiyorum ama bazıları 3lü defansla oynayıp tek pozisyon vermiyor, bunun tüyosu nedir?

Ben her taktikle her takımla oynayabiliyorum. Oyunun temel mantığını ve top kontrolünü çözdüğümü düşünüyorum. Örneğin top çevirerek vakit geçirmesine izin vermem rakibin ya da Ronald'ı Ribery'in ve rabbden gibi oyunun hatlarından yararlanarak avantaj sağlanan türedik oyuncuları dahi engelleyebiliyorum. Mesele kalabalık defans yapmak değil. Tuş zamanlamalarını iyi yönetmek. Ve tek düze bir anlayışla oynamamak. Gerek hücumda gerek defans yaparken rakibin ne tür bir oyun tarzı olduğunu anladıktan sonra nasıl oynayacağımı topa ne zaman basacağımı nasıl paylaşmam gerektiğini belirlerim. O yüzden ben sizlere sabit bir oyun tarzı üzerinden anlatımda bulunamam. Bu düşünce tarzıyla 655 galibiyet 38 şampiyonluk 200 mağlubiyetle dünyada ilk 50 deyim. Hem de Madrid takıntısında değil. Her takımla şampiyonluklarım vardır. Ben de görüntü alan bir programla kayıt yapıp burada birkaç paylaşım yapmayı düşünüyorum.

• quote:

Custom tactics yaparken zaten takımı full ofansif yapma özelliğide var,yenik duruma düşütüğümde yapıyorum genelde Counter attack yerine kendimin ayarladııgı custom tacticsdeki özellikle hallediyorum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.