Şimdi Ara

Riv9 ile FIFA Tüyoları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
51
Favori
95.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Brezilya yi al hem hizli ayaga pas yapan takım hemde driblingleri iyi oyunculara sahip ,defansi oldukca iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

Orijinalden alıntı: Ufukykc

Riv9 ile FIFA Tüyoları

Riv9 ile FIFA Tüyoları

Bakın ben bayern munichin oyun anlayışını seviyorum gerçektede bilirsiniz bu takımı çok kolay gol yemiyorlar.Yeni keşfettiğim bir taktik inanılmaz sonuçlar elde edebilirsiniz iyi oyunla.
    Sağol Emre senden iyi olmiyim

Hocam bu taktikleri kick offta ayarladim save yaptım sezon veya utde bulamıyorum nereden seçiliyor..geri tekrar ayar yapmaya girdiğimde kick ooffta kayitli görünüyor

Ben de aynı şekilde save yaptım ama seasonda nerden load yapacağımı bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ufukykc

Bence Brezilya yi al hem hizli ayaga pas yapan takım hemde driblingleri iyi oyunculara sahip ,defansi oldukca iyi

hocam 442 dimandwide kulanim mi olur mu ? italyayla istedğim türdemidir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Orijinalden alıntı: efkanen

quote:

Orijinalden alıntı: erman_hoca333

ya arkdaşlar allahını seven bana şu hava ve yerdeki 2 li mücadelelerde topu nasıl kapıcağımı anlatsın.

öyle rakipler geliyor ki resmen benim adama yapışıyor.

adam çekme tuşunu kullanıyorum ama nafile,bu adamlar başka bişey kullanıyor ama ne???????

En sinir oldugumda, adamımı kamyon gibi ezipte top alanlar .Kesinlikle her iklili mücadeleyi kazanıyorlar nasıl oluyorsa birileri anlatsın.Ama burda paylaşılan videolarda öyle bişey yok sizde karşılaşmışıınızdır bu rakiplerle .Onlara karşı tek taktiğim nacizane ,yaklaştırmadan çok hızlı paslarla oyunu çevirmek adam ozaman biraz sıkılıyor ve oyundan düşüyor.Kendinizi kaptırıpta onlar gibi saldırarak oynarsanız adam sizi her ikli mücadelede eziyor ve top kazandıkca dahada vahşileşiyor.
    Sanırım kırılan ayaklardan besleniyorlar.Top çevirmeyi ,pas atmayı bilmeyip bu şekilde defans yapabilenler var.Ben se ne kadar gerizekalıysam hala çözemedim bu işi.Tek yapabildiğim bu vahşiler karşıma çıkmasın diye dua etmek.Çünkü onlarla oynamak oyundan sogutuyor.(geneldede bu rakipler maç kazanamıyor ama oyun bitene kadar sinirlerim alt üst oluyor ve maç yapma iştahım kaçıyor.)

aynen arkadaş ya adamlar nasıl yapıyor bende çözmüş değilim;resmen bizim adamları sahada dövüyor herifler

bilen arkadaşlar varsa lütfen şu sırrı açıklasın

Riv9 ustam nasıl oluyor bu iş

kareye basılı yani prese basılı oynuyorlar. zamanlama yapıp çok sıkmadan sürekli yapıyorlar. senin gidebileceğin yöne doğru yönlendiriyorlar oyuncularını ve containi iyi yapıyorlar diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Riv9

kareye basılı yani prese basılı oynuyorlar. zamanlama yapıp çok sıkmadan sürekli yapıyorlar. senin gidebileceğin yöne doğru yönlendiriyorlar oyuncularını ve containi iyi yapıyorlar diyebilirim.

klasik tuş ayarlarında karemi hocam..o tuş kayma değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

klasik tuş ayarlarında karemi hocam..o tuş kayma değil mi?

benim ayarlarıma göre pres :)
  • Yahu Riv9 arkadaş bir sürü taktiğin dominating taktiğini buldum ama şu 4-2-3-1 oynayan adamlara karşı birşey yapamıyorum.Geneldede herkes bu taktikle oynuyor oynamayı bilene yeniliyorum eyvallah ama bilmeyen adamda yeniyor artık bu 4-2-3-1 yüzünden oyundan nefret etmeye başladım.
    Hücuma çıkarken CDMsinide getirirse 3 cam 2 forvet 1de cdm 6 kişiyle hücum yapıyorlar adam pas yapmayı biliyorsa 6 kişiyi kapatamıyorum elbet birisi boşta kalıyor bi türlü topu alamıyorum.
    Defansa çekildiğinde(kontradan yakalanmazsa) 4 defans 2 cdm yine 6 kişi defans yapıyorlar.Hadi defansı dribblingle falan aşabiliyorum ama ataklarda hiçbir şekilde durduramıyorum.Birde bu taktikle oynayanlar karambolden,ortalardan vs çok gol atıyorlar.6 tane adamıyla hücuma geliyor sonuçta bi karambol olunca elbet birisi vuruyor yada gelişigüzel orta açıyorlar az adamla yakalandıysan garanti gol yiyorsun.
    Gözünü seveyim bu taktiğin karşı dizilişi nedir,nasıl durdurulabilir bi yardımcı ol.Vallahi billahi nefret ettim.Seasonsta 3 yıldızlı takım alıyorum yine 4-2-3-1 5 yıldız alıyorum yine 4-2-3-1 gına geldi iyice.

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Yahu Riv9 arkadaş bir sürü taktiğin dominating taktiğini buldum ama şu 4-2-3-1 oynayan adamlara karşı birşey yapamıyorum.Geneldede herkes bu taktikle oynuyor oynamayı bilene yeniliyorum eyvallah ama bilmeyen adamda yeniyor artık bu 4-2-3-1 yüzünden oyundan nefret etmeye başladım.
    Hücuma çıkarken CDMsinide getirirse 3 cam 2 forvet 1de cdm 6 kişiyle hücum yapıyorlar adam pas yapmayı biliyorsa 6 kişiyi kapatamıyorum elbet birisi boşta kalıyor bi türlü topu alamıyorum.
    Defansa çekildiğinde(kontradan yakalanmazsa) 4 defans 2 cdm yine 6 kişi defans yapıyorlar.Hadi defansı dribblingle falan aşabiliyorum ama ataklarda hiçbir şekilde durduramıyorum.Birde bu taktikle oynayanlar karambolden,ortalardan vs çok gol atıyorlar.6 tane adamıyla hücuma geliyor sonuçta bi karambol olunca elbet birisi vuruyor yada gelişigüzel orta açıyorlar az adamla yakalandıysan garanti gol yiyorsun.
    Gözünü seveyim bu taktiğin karşı dizilişi nedir,nasıl durdurulabilir bi yardımcı ol.Vallahi billahi nefret ettim.Seasonsta 3 yıldızlı takım alıyorum yine 4-2-3-1 5 yıldız alıyorum yine 4-2-3-1 gına geldi iyice.

Abi bu senenin taktiği 4-2-3-1 ve durdurabilceğin taktikler 4-2-2-2, 3-5-2 yada aynı şekilde 4-2-3-1. Bu sene çok önde yapılmış bir taktik her şekilde oyun üstünlüğü rakipte oluyor seni çok iyi anlayabiliyorum. 4-2-2-2de dikkatli oynarsan alt edebilirsin. 3-5-2'ye kendini adapte edebilirsen gerçekten hakim olursan bu taktiğe kazanırsın ve 4-2-3-1de kim hata yaparsa o kaybeder eğer sende öyle oynarsan. Şahsen bende 4-2-3-1 oynuyorum çünkü herkes öyle.

• quote:

quote:

Yahu Riv9 arkadaş bir sürü taktiğin dominating taktiğini buldum ama şu 4-2-3-1 oynayan adamlara karşı birşey yapamıyorum.Geneldede herkes bu taktikle oynuyor oynamayı bilene yeniliyorum eyvallah ama bilmeyen adamda yeniyor artık bu 4-2-3-1 yüzünden oyundan nefret etmeye başladım.

Abi bu senenin taktiği 4-2-3-1 ve durdurabilceğin taktikler 4-2-2-2, 3-5-2 yada aynı şekilde 4-2-3-1. Bu sene çok önde yapılmış bir taktik her şekilde oyun üstünlüğü rakipte oluyor seni çok iyi anlayabiliyorum. 4-2-2-2de dikkatli oynarsan alt edebilirsin. 3-5-2'ye kendini adapte edebilirsen gerçekten hakim olursan bu taktiğe kazanırsın ve 4-2-3-1de kim hata yaparsa o kaybeder eğer sende öyle oynarsan. Şahsen bende 4-2-3-1 oynuyorum çünkü herkes öyle.

4-2-2-2 yi bikaç kez denedim ama yine çözüm olmadı.4-3-3 ile bazen yenebiliyorum ama o da kesin çözüm olmuyor.Sinir bozucu bir taktik ve seasons oynayanların 10kişiden 9u bu taktikle oynuyor.

• quote:

quote:

quote:

4-2-2-2 yi bikaç kez denedim ama yine çözüm olmadı.4-3-3 ile bazen yenebiliyorum ama o da kesin çözüm olmuyor.Sinir bozucu bir taktik ve seasons oynayanların 10kişiden 9u bu taktikle oynuyor.

4231e karsi 352 e geciyorum,352e karsi 433u deniyorum,olum sonuclar almisligim olmustu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bordo33

quote:

quote:

quote:

4231e karsi 352 e geciyorum,352e karsi 433u deniyorum,olum sonuclar almisligim olmustu.

3-5-2 de nasıl oynanıyor bilmiyorum onuda denedim bu seferde kanatlar otobana döndü

• hocam ben genelde fut oynuyorum 41212,rm ve lm oldugu icin 352e gecislerde,kanatlarda pek sorun olmuyor.tabi onceden epey bir 352 oynamisligim vardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordo33

hocam ben genelde fut oynuyorum 41212,rm ve lm oldugu icin 352e gecislerde,kanatlarda pek sorun olmuyor.tabi onceden epey bir 352 oynamisligim vardi.

FUT farklı hocam ya hangi taktiği koyarsan koy oynuyorsun onda.Hiçbirinin farkı yok herkes arkasına motor takmış gibi koştuğu için
  • stepover'ı yapamadım ama skilled dribbling çok fark etti :) defans yaparkende iyi gibi.

Riv9 arkadaşa teşekkürler.
  • Brezilya'ya Bayer n munih customesi on numara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-2-3-1 in dominating taktiğini buldum hocam. 4-4-2holding ve yoğun presle dağılıyor
  • quote:

4-2-3-1 in dominating taktiğini buldum hocam. 4-4-2holding ve yoğun presle dağılıyor

normal bi oyncuya karşı çare olabilir ama normalin biraz üstü bile olsa bana göre çare değil
  • Arkadaşlar bu bölüm amacının dışına çıktı. Herkes kafasına göre soruyor herhangi birileri cevaplıyor.Bu bölüm Riv9 dan cevaplar almak için açılmıştı.Benimgibi birçok kişi de sadece bunun için bu bölümü takip ettiğine eminim.Aramızda soru cevap yapacaksak anakonu bu amaçla var orda paylaşın lütfen.(kimse kırılmasın ama gerçek bu yoksa konuyu takip eden kalmaz .Riv9 da daha çok ilgilenirse konuyla belki daha iyi olur.)
  • Ben elimden geldiğince cevap veriyorum ama arada kaçırdığım sorular oluyorsa tekrar sorabilirsiniz gözümden kaçabiliyor kusura bakmayın.
  • Hocam öncelikle iyi günler diliyorum.

Çocukluğumdan beri Fifa oynuyorum ama arada 1-2 sene Pes takıldığımız zamanlar da oldu.Ama son 2-3 senedir evimdeki bilgisayarda Fifa oynuyorum.

Her hafta EA Sports'un Youtube hesabında yayınladığı Haftanın gollerini izliyorum çok hoşuma gidiyorlar ama skills ve tricks denen şeyleri istemli olarak yapamıyorum yani sağ analogu kafama göre sallıyorum artık ne gelirse o.(youtube'da bir sürü "fifa 13 all skills" videosu izledim ama hala yön duygumda sorun var bir türlü yapamıyorum) Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca Galatasaray'ı kariyer modda kullanmak için Ligue 1'a çektim ve çok güzel bir kadro kurdum,mutluyum ama çok ucuz ve beleş denebilecek goller yiyorum defansımın güçlü olduğunu düşünüyorum istiyorsanız oyuncuları ve özelliklerini atabilirim,bana iyi bir custom tactics önerebilir misiniz? fotoğrafını atarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurthan96 -- 27 Nisan 2013; 13:48:45 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.