Şimdi Ara

Riv9 ile FIFA Tüyoları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
51
Favori
95.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

Orijinalden alıntı: akif2780

Merhaba. Öncelikle böyle bir oyuncudan kendi dilimizde ipuçları alabildiğimiz için çok şanslıyız teşekkürlerimi sunuyorum.

Benim sorum/sorunum biraz daha farklı olacak. Dikkate alıp gerek riv9 gerek diğer arkadaşların cevaplamasını rica ediyorum.

Ben fifayı aldığımda usb klavyem vardı harici olarak ve bana çok rahat geliyordu bu şekilde oynamaya başladım. d şut s pas z plase gibi kendime bir düzenek oluşturdum ve bu şekilde oynamaya başladım şu an 150 -20 100 şeklinde div2de ilerliyorum ara sıra gamepad ile denemek istiyorum kendimi ama dandik gamepadler olduğundan mı yoksa benim tamamen klavyeye alışmamdan kaynaklı mıdır hiç kontrol edemiyorum ve klavyeye geçtiğimde cennette gibi hissediyorum kendimi fakat burada da başka bir sorun devreye giriyor artık hiç gelişemediğimi hissetmeye başladım. Örnek vermek gerekirse klavyede hareket yapmak çok zor hatta imkansız. Şu an net bir karar vermem lazım kaliteli bir logitech gamepad alıp bir an önce alışmaya mı başlamalıyım yoksa klavyede kendimi geliştirmeye devam mı etmeliyim? 100 liralık bir gamepad alacağım için gamepadi alıp sonra oynayamayıp bir kenarda çürümesini istemiyorum açıkçası.

Xbox 360 gamepadi al bir defa al tam olsun en iyisi bu..logitechin 2tane gamepadi var ama kesinlikle xbox gamepadu cok daha ele oturuyor tuslar iyi konumlandırılmış ve analog hareketleri daha tepkili..

Dogubanktan orjinal pc icin olanını wifi alıcısı ile birlikte 80tlye almıştım tavsiye ederim

hocam analog derken yuvarlak olanlarmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kurthan96

Hocam öncelikle iyi günler diliyorum.

Çocukluğumdan beri Fifa oynuyorum ama arada 1-2 sene Pes takıldığımız zamanlar da oldu.Ama son 2-3 senedir evimdeki bilgisayarda Fifa oynuyorum.

Her hafta EA Sports'un Youtube hesabında yayınladığı Haftanın gollerini izliyorum çok hoşuma gidiyorlar ama skills ve tricks denen şeyleri istemli olarak yapamıyorum yani sağ analogu kafama göre sallıyorum artık ne gelirse o.(youtube'da bir sürü "fifa 13 all skills" videosu izledim ama hala yön duygumda sorun var bir türlü yapamıyorum) Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca Galatasaray'ı kariyer modda kullanmak için Ligue 1'a çektim ve çok güzel bir kadro kurdum,mutluyum ama çok ucuz ve beleş denebilecek goller yiyorum defansımın güçlü olduğunu düşünüyorum istiyorsanız oyuncuları ve özelliklerini atabilirim,bana iyi bir custom tactics önerebilir misiniz? fotoğrafını atarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler :)

Hocam skill olayina soyle aciklik getireyim o anlatilan videolarda ileri dogru giderken yapiliyor ama mac esnasinda saga yada sola gitmeyi daha cok kullaniyoruz bu hareketlerinde saga sola giderken degistirmek gerekiyor mesela mcgeady spin ileri dogru giderken sag analog ileri sonra sag fakat mac icinde saga dogru giderken bu sag analog sag asagi olarak degisir bi nevi pusula olarak dusun bana bu pusula olayi cok yardimci oldu duayenlerden tarik hocam (fifaz) sagolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamdır soruma yanıt buldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 28 Nisan 2013; 2:36:48 >
  • bu ne la bu adammı iyi? dalgamı geçiyonuz teke tekte hiç şansı yok bana karşı yenilgim yok süper oynuyom i am legend be clever
    size benden bi kaç tüyo futbolda iyi adam kaçıran kazanır her zaman adam kaçırmayı iyi yapcaksınız ve rakibin düşüncesinden hızlı hareket ediceksiniz ve rakibin tahmin etmeyeceği yerlere atın topu saçma yerde olsa atın bu şekilde boşluk yaratır avantaj kazanırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 29 Nisan 2013; 22:13:57 >
  • quote:

Çocukluğumdan beri Fifa oynuyorum ama arada 1-2 sene Pes takıldığımız zamanlar da oldu.Ama son 2-3 senedir evimdeki bilgisayarda Fifa oynuyorum.

Her hafta EA Sports'un Youtube hesabında yayınladığı Haftanın gollerini izliyorum çok hoşuma gidiyorlar ama skills ve tricks denen şeyleri istemli olarak yapamıyorum yani sağ analogu kafama göre sallıyorum artık ne gelirse o.(youtube'da bir sürü "fifa 13 all skills" videosu izledim ama hala yön duygumda sorun var bir türlü yapamıyorum) Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca Galatasaray'ı kariyer modda kullanmak için Ligue 1'a çektim ve çok güzel bir kadro kurdum,mutluyum ama çok ucuz ve beleş denebilecek goller yiyorum defansımın güçlü olduğunu düşünüyorum istiyorsanız oyuncuları ve özelliklerini atabilirim,bana iyi bir custom tactics önerebilir misiniz? fotoğrafını atarsanız sevinirim.

Skills konusunda yardımcı olmam mümkün değil kombinasyonları öğrenip arenada çalışamanız gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

bu ne la bu adammı iyi? dalgamı geçiyonuz teke tekte hiç şansı yok bana karşı yenilgim yok süper oynuyom i am legend be clever
    size benden bi kaç tüyo futbolda iyi adam kaçıran kazanır her zaman adam kaçırmayı iyi yapcaksınız ve rakibin düşüncesinden hızlı hareket ediceksiniz ve rakibin tahmin etmeyeceği yerlere atın topu saçma yerde olsa atın bu şekilde boşluk yaratır avantaj kazanırsınız

böyle konuşanların maçtan sonraki yorumlarını da görmek isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

bu ne la bu adammı iyi? dalgamı geçiyonuz teke tekte hiç şansı yok bana karşı yenilgim yok süper oynuyom i am legend be clever

Bu kafayla fazla yasamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İddialı insanları severim :) Aslında Riv9 ile maç yapıp kayıt etseniz de bizde izlesek olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

İddialı insanları severim :) Aslında Riv9 ile maç yapıp kayıt etseniz de bizde izlesek olmaz mı

• ğlence amaçlı 4, 4.5 yıldızlı takım tavsiyesi istiyorum. yapı olarak 4231 ile oynicam baya hızlı ön hatlara sahip olsa iyi olur.şimdiden teşşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: boostrap

ğlence amaçlı 4, 4.5 yıldızlı takım tavsiyesi istiyorum. yapı olarak 4231 ile oynicam baya hızlı ön hatlara sahip olsa iyi olur.şimdiden teşşekkürler

Arsenal, Milan, Cska, Dortmund önerebileceklerim. Daha çoğaltılabilir ama ben genelde Arsenal ve Milan'la oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riv9

quote:

ğlence amaçlı 4, 4.5 yıldızlı takım tavsiyesi istiyorum. yapı olarak 4231 ile oynicam baya hızlı ön hatlara sahip olsa iyi olur.şimdiden teşşekkürler

Arsenal, Milan, Cska, Dortmund önerebileceklerim. Daha çoğaltılabilir ama ben genelde Arsenal ve Milan'la oynuyorum.

saol emre abi önerdiklerini deniycem.
  • quote:

quote:

emre abi 4-2-3-1 e uymasına grek yok ön hattı hızlı 4,4.5 yıldızlı takım önerilerin neler abi?
  • quote:

quote:

Skills konusunda yardımcı olmam mümkün değil kombinasyonları öğrenip arenada çalışamanız gerek.

Hocam peki custom tactics?

• quote:

quote:

quote:

Hocam peki custom tactics?

Custom Tactics'i kendin yapmanı öneririm. Hazır ve örnek olarak kullanabileceğin Münih, Galatasaray gibi güzel customlar var. Custom yaparken dikkat etmen gereken hepsinin dengeli olması gerektiği kendi oyun tarzına göre güzel bir doğaçlama custom yaparsan çok iyi olur.

• Peki teşekkürler.
  • hocam psg takımı için taktik verir misin?bu takımla şampiyonlar ligi kupasını alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

hocam psg takımı için taktik verir misin?bu takımla şampiyonlar ligi kupasını alacağım

Benim oynadığım düzen bu. Forvet arkasına Lavezzi'yide alabilirsin orda seçim sana kalmış. Savunmada Van Der Wiel oynatıyorum çünkü hızlı bir oyuncu Silva'yla uyumu da iyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

hocam psg takımı için taktik verir misin?bu takımla şampiyonlar ligi kupasını alacağım

Benim oynadığım düzen bu. Forvet arkasına Lavezzi'yide alabilirsin orda seçim sana kalmış. Savunmada Van Der Wiel oynatıyorum çünkü hızlı bir oyuncu Silva'yla uyumu da iyi.

dikkate alacağım usta tavsiyeni

• arkadaşlar :) bu L2 jockeying olayını illa ki kullanmamız gerekiyor mu defans yaparken ?

ben nedense bu L2 yi kullanmaya çalışınca hep açık veriyorum yani pek verimli kullanamıyorum...

Ha bir de çok garip olacak ama :D bu L2 ve R2 tuşlarını orta parmak ile mi basmak lazım yoksa işaret parmağı ile mi

benim orada eller karışıyor haliyele herifler gol atıyorlar

bu L2 R2 leri hiç kullanmadan olur mu bu iş :P
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.