Şimdi Ara

Riv9 ile FIFA Tüyoları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
51
Favori
95.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

Orijinalden alıntı: Riv9

quote:

Orijinalden alıntı: miba54

Benim merak ettiğim bir konu; oynadığım 10 maçın 6'sında karşıma gelen bir oyuncu türü var. Rakip oyuncular, benim oyuncularımın 90 dakika tepesindeler, sanki zamkla yapıştırılmış gibi oyuncularımın hep sırtındalar. Karşınıza sizin de böyle kesin geliyordur. Bildiğiniz nefes aldırmıyor. Tüm pas yollarını kapatıyor, gidecek yer yok. Bunun oyuncunun mahareti olduğunu sanmıyorum. Custom taktik olduğunu düşünüyorum. Yenemediğim tek oyuncu türü bunlar. Fikirlerinizi almak isterim. Nasıl yapılır bu rakip oyuncunun tepesinden inmemek, bir saniye bile nefes aldırmamak?

Custom Tactic zaman zaman custom formation. Sanırım ben o oyuncu tipindeyim istatistiklerime bakılırsa. Öncelikle her oyuncunun tepesinde olmak fazla adam değiştirmek, rakibe yakın oynamak ve hamleleri tahmin ve takip etmekten geçer. Bu tür oyunculara karşı kesinlikle ilk anda pas atmayıp topu aldığınızda mümkün olduğunca fazla tutmanız gerek ayağınızda. Pres tuşunu çok kullanın sizde ama dengeli körü körüne değil ve dediğim gibi topla çok oynayıp doğru paslar atmanız gerek. FIWC finalini ESWC finalini izlemenizi tavsiye ederim bahsettiğim oyunlar burada oynanıyor. Sürekli aynı şeyleri söylüyorum sanki ama FIFA bu sene kendini tekrar hale geldi profesyonel anlamda.

Bruce değilde al sehri'nin hakkiydi bence yari final. .şampiyondan bence baya bir iyi oynamış.

Geçen seneye göre bence oyuncu kalitesi olarak alt seviyede bir turnuva oldu. Geçen senenin şampiyonu Ramos sonuna kadar haketmişti şampiyonluğu bu sene bende senin gibi düşünüyorum. Diğer yandan bu şekilde dengesiz bir oyunda böyle sonuçlar normal FIWC sonucunda tekrar neden FIFA 13'e tam performans ısınamadığımı gördüm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: miba54

Benim merak ettiğim bir konu; oynadığım 10 maçın 6'sında karşıma gelen bir oyuncu türü var. Rakip oyuncular, benim oyuncularımın 90 dakika tepesindeler, sanki zamkla yapıştırılmış gibi oyuncularımın hep sırtındalar. Karşınıza sizin de böyle kesin geliyordur. Bildiğiniz nefes aldırmıyor. Tüm pas yollarını kapatıyor, gidecek yer yok. Bunun oyuncunun mahareti olduğunu sanmıyorum. Custom taktik olduğunu düşünüyorum. Yenemediğim tek oyuncu türü bunlar. Fikirlerinizi almak isterim. Nasıl yapılır bu rakip oyuncunun tepesinden inmemek, bir saniye bile nefes aldırmamak?

Custom Tactic zaman zaman custom formation. Sanırım ben o oyuncu tipindeyim istatistiklerime bakılırsa. Öncelikle her oyuncunun tepesinde olmak fazla adam değiştirmek, rakibe yakın oynamak ve hamleleri tahmin ve takip etmekten geçer. Bu tür oyunculara karşı kesinlikle ilk anda pas atmayıp topu aldığınızda mümkün olduğunca fazla tutmanız gerek ayağınızda. Pres tuşunu çok kullanın sizde ama dengeli körü körüne değil ve dediğim gibi topla çok oynayıp doğru paslar atmanız gerek. FIWC finalini ESWC finalini izlemenizi tavsiye ederim bahsettiğim oyunlar burada oynanıyor. Sürekli aynı şeyleri söylüyorum sanki ama FIFA bu sene kendini tekrar hale geldi profesyonel anlamda.

Bruce değilde al sehri'nin hakkiydi bence yari final. .şampiyondan bence baya bir iyi oynamış.

Geçen seneye göre bence oyuncu kalitesi olarak alt seviyede bir turnuva oldu. Geçen senenin şampiyonu Ramos sonuna kadar haketmişti şampiyonluğu bu sene bende senin gibi düşünüyorum. Diğer yandan bu şekilde dengesiz bir oyunda böyle sonuçlar normal FIWC sonucunda tekrar neden FIFA 13'e tam performans ısınamadığımı gördüm.

Bende dikkat ettim de pek iyi oyanayan yok gibi..Ben iyi bir oyuncu sayılmam ama çok daha güzel oynayanlar gördüm..

http://www.youtube.com/watch?v=-hEnxfpKsyA

bu maçı izlerken bile daha cok zevk aldım açıkcası.Oyuncuları çok kıvrak kullanıyor rondador73 özellikle 2-3 maçında .fiwc oyuncularından al shesri dışında beğendiğim oyuncu yoktu açıkcası..final maçı da fena değildi..final maçında oynanan oyun kapalı bir oyun tarzı garanti oynuyorlar ama o tarz bir oyun normal sezonda vs oyanansa çok sağlam sonuçlar alınabilir.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 18 Mayıs 2013; 16:43:17 >

• Hocam peki topu alırken hiç şut tuşunu kullanıyormusunuz..
  • güzel maç olmuş streamdeki :)

İlginçtir adamlarınız rakibin adamlarına cok yakın pas attıgı gibi direk müdahale ediyorsunuz..

Bizde mümkün değil bu kadar durmuyorlar custom tactic ten mi kaynaklanıyor tam anlayamadım..

----
    Birde şu şekil bir taktik uyguluyor musunuz?
    Misal rakib paslaşıyor ve uygun bir buldunuz rakip daha topu ayagına tam oturmayacagına düşündüğünüz zaman en yakın oyuncuyu seçip girek pas tuşuna basılı tutup yanına kadar yanaşınca şut tuşuna basılı tutma taktiği uyguluyor gibisiniz..

Hatta bazen şut tuşuna basmadan direk pas tuşuna basılı tuttuktan sonra yön tuşları ile adamın üzerine sürüyorsunuz yakın olunca kendi alıyor gibi..

Bu tür bir taktiğiniz var mı?

---

Birde siz pcde oynuyormuşsunuz bende pcdeyim ekledim sizi :) isafifa13 müsait olursanız beni de 1-2 maç tokatlayabilirseniz sevinirim :)

callojenin defansta ne işi var yahu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 18 Mayıs 2013; 21:35:31 >

• Bu streamdeki maçları değerlendirmeye gerek yok. Callejon defansta gayet iyi olur. Streamdeki oyunumla değil division 1 division 5'e dahi gelemezdim. Rahat oynayamıyorum sadece deneme amaçlı streamdir.
  • quote:

Bende marceloyu hiç sevemedim şu realde yerine adam arıyordum..bir deneyim bakalım..

Ataklarınız çok iyi önceki videolarındada bunu gördüm...pası aldıgınız gibi direk forvete cıkıp oyun kurabilmek cok zor 4-5 defans arasında 1-2 oyuncu ile gol bulmak cok zor bence siz bunu yapıyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 18 Mayıs 2013; 22:21:02 >
  • quote:

quote:

Bende marceloyu hiç sevemedim şu realde yerine adam arıyordum..bir deneyim bakalım..

Ataklarınız çok iyi önceki videolarındada bunu gördüm...pası aldıgınız gibi direk forvete cıkıp oyun kurabilmek cok zor 4-5 defans arasında 1-2 oyuncu ile gol bulmak cok zor bence siz bunu yapıyorsunuz..

Defansla ilgili sorduğunuz soruyu görmemişim onu yaptığım birşeydir doğru görmüşsünüz. Amacım önümüzdeki yıl PS3'te Road To Division 1 streami yapmak. Çok istiyorum bakalım.
  • emre abi 4-2-3-1 dortmund için contraya çıkıp defansın geride kalıcağı bir custom önerbilrmisin?
  • düşün dur çözemiyorum..
    1-rakip defans pasları nasıl kesiyor,çok hızlı bile atsam kafasını bacağını uzatıp pası kesiyor yakındaki değil uzaktakiler bile yapıyor benimkiler ise asla bunu yapamıyor,
    2-adamlarım çoğu zaman havadan pasıma gitmiyor topa koşmuyor bekliyorlar rakip ise direk topa gidiyor,12de böyle değildi, neyi yanlış yapıyorum
    3-adamın biri fena top kapıyordu işin ilginç yanı çok uzaklardan elini uzatıyordu normalde o kadar uzaktan tackle yapınca elini uzatmaz bilirsiniz ama adam 20-30 metreden elini uzatarak koşarak geliyordu,bu nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: boostrap

emre abi 4-2-3-1 dortmund için contraya çıkıp defansın geride kalıcağı bir custom önerbilrmisin?

Real Madrid'in customunu deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

düşün dur çözemiyorum..
    1-rakip defans pasları nasıl kesiyor,çok hızlı bile atsam kafasını bacağını uzatıp pası kesiyor yakındaki değil uzaktakiler bile yapıyor benimkiler ise asla bunu yapamıyor,
    2-adamlarım çoğu zaman havadan pasıma gitmiyor topa koşmuyor bekliyorlar rakip ise direk topa gidiyor,12de böyle değildi, neyi yanlış yapıyorum
    3-adamın biri fena top kapıyordu işin ilginç yanı çok uzaklardan elini uzatıyordu normalde o kadar uzaktan tackle yapınca elini uzatmaz bilirsiniz ama adam 20-30 metreden elini uzatarak koşarak geliyordu,bu nasıl oluyor

Bende çok merak ediyorum nasıl yaptıklarını..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boostrap

emre abi 4-2-3-1 dortmund için contraya çıkıp defansın geride kalıcağı bir custom önerbilrmisin?

Real Madrid'in customunu deneyebilirsin.

saolasın emre abi deniycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: efkanen

quote:

düşün dur çözemiyorum..

bide şu var, rakibe müdahele ediyorum top ayağından çıkıyor herif yere düşüyor ama benimki alana kadar o yerden kalkıp topu alıyor illaki top onda kalıyor, herkesi yıkara dümdüz gidiyor,sağa-sola dönüp çalım atıyor benimkiler önünden kaçılıyor :s tamam bazen bende yana da oluyor adamın dümdüz gol atıyor ama bunu yenmenin yolunu bulamıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QardeLs

Emre abi bişi sorabilir miyim ? Kendimi övmeyi pek sevmem ama iyi oynuyorum. Senin gibi pro olup turnuvalara nasıl katılacağım ?

http://4pl.4players.de/
    http://www.zotac-cup.com/en/start

Ps3 için olanı yok mudur ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• emre abi bir kaç soru sormak istiyorum izninle...

1)FİFA 13 ü PC platformunda almayı düşünüyoruz arkadaşımla ve ikimiz aynı takımda olup karşımıza rakip almak istiyoruz böyle bir seçenek var mı ?
    2)Oyun sırasında karşı taraf kaybedicekken oyundan son anda çıkıp benim kaybetmeme yol açması mümkün mü ve yapıldığı doğru mu ?
    3)Man. United için belli bir taktiğin veya kadron var mı ?

cevaplarsan çok sevinirim teşekkürler
  • quote:

düşün dur çözemiyorum..

nasıl yapıldığını bilenler şu cevabı verecekler ben tahmin ediyorum alan kapatıyorum öyle oluyor he he biz de yedik

ulan ben nereye topu atacağımı bilmiyorum da adam mı biliyor kimse masal anlatmasın

bu sorular öyle kritik ki bilenler asla söylemezler

sizin dediğiniz durum bende de oluyor 2 pas yapamıyorum. sakin kalıp pas yapıyorum yok yine çare etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

quote:

düşün dur çözemiyorum..

nasıl yapıldığını bilenler şu cevabı verecekler ben tahmin ediyorum alan kapatıyorum öyle oluyor he he biz de yedik

ulan ben nereye topu atacağımı bilmiyorum da adam mı biliyor kimse masal anlatmasın

bu sorular öyle kritik ki bilenler asla söylemezler

sizin dediğiniz durum bende de oluyor 2 pas yapamıyorum. sakin kalıp pas yapıyorum yok yine çare etmiyor

....!!!!!??????

• Evet alan kapatıyoruz hatta her alan kapattıkça pas atacagın bir sonraki adama senin adamın daha yakın duruyor ve topu alıyorsunuz :)

Buna bende pek inanmazdım ama öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 23 Mayıs 2013; 22:40:41 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efkanen

quote:

düşün dur çözemiyorum..

bide şu var, rakibe müdahele ediyorum top ayağından çıkıyor herif yere düşüyor ama benimki alana kadar o yerden kalkıp topu alıyor illaki top onda kalıyor, herkesi yıkara dümdüz gidiyor,sağa-sola dönüp çalım atıyor benimkiler önünden kaçılıyor :s tamam bazen bende yana da oluyor adamın dümdüz gol atıyor ama bunu yenmenin yolunu bulamıyorum

Gerçekten farklı bişeyler söylemek istiyorum ama bu seneki oyunu sevmeme nedenim sanırım bunlar. Anlattığınız şeyler için extra bişeyler bilmenize gerek yok sadece fazla oynamanız daha çabuk oynamanız yeterli. Bir önerimde her maçınızdan ders çıkarmanız maçlarda yapamadıklarınızı saptayıp bunları yapmaya çalışmanız olucak. Kesin önerileri sunamadığım için üzgünüm fifa 12'de çok rahat sunabilirdim ama bu oyunda nedense sunamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bora09

emre abi bir kaç soru sormak istiyorum izninle...

1)FİFA 13 ü PC platformunda almayı düşünüyoruz arkadaşımla ve ikimiz aynı takımda olup karşımıza rakip almak istiyoruz böyle bir seçenek var mı ?
    2)Oyun sırasında karşı taraf kaybedicekken oyundan son anda çıkıp benim kaybetmeme yol açması mümkün mü ve yapıldığı doğru mu ?
    3)Man. United için belli bir taktiğin veya kadron var mı ?

cevaplarsan çok sevinirim teşekkürler

Merhaba:)

1) Böyle bir imkanınızın olucağı söylendi EA tarafından ancak biz çok denedik ama yapamadık.
    2)Bu doğrudur 20 mağlubiyetimden 10 tanesi falan bu şekilde.
    3)4-2-3-1 oynatmanı tavsiye edebilirim. Manu oynadığım bir takım değil.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.