Şimdi Ara

Riv9 ile FIFA Tüyoları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
51
Favori
95.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arasında oynuyorsan olabilir.Bizde kullanmayanlar var ama iyi pas yapmanız ve dönüşleriniz iyi olmalı.Pro olanlar kesin kullanıyordur.Ben kullanmaya alıştım.Bire birde çok etkili ama sürekli kullanmıyorum çünkü adam seni geçmeyip paslı oynayınca kalene kadar geliyor.Zaten fifada bu tuşların iyi kullanımıyla başarılı oluyorsunuz bence.Savunmada jockey ve takım oyuncu baskısını kullanmak fark yaratıyor.

Bizde arkadaşlar ile pesten fifa'ya yeni geçtik sayılır.Usta oyuncular daha doğru yanıt vereceklerdir.

Ekleme : Ben işaret parmağımla kullanıyorum çünkü ancak o şekilde kolu kavrayabiliyorum.Orta parmak ile yaparsam belki alışkanlık ama boşluk oluyor sanki ve kontrol dahil hiçbir tuşa tam hakim olamıyorum gibi hissediyorum.Bu arada pc'de xbox kolu ile oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 8 Mayıs 2013; 0:36:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

bu ne la bu adammı iyi? dalgamı geçiyonuz teke tekte hiç şansı yok bana karşı yenilgim yok süper oynuyom i am legend be clever
    size benden bi kaç tüyo futbolda iyi adam kaçıran kazanır her zaman adam kaçırmayı iyi yapcaksınız ve rakibin düşüncesinden hızlı hareket ediceksiniz ve rakibin tahmin etmeyeceği yerlere atın topu saçma yerde olsa atın bu şekilde boşluk yaratır avantaj kazanırsınız

hocam aksam gel musaitsen mac yapalim belki emre abiden ionce ben yenerim sweni

Bu arada Emre abi başarılarının devamını dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanae0

quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

bu ne la bu adammı iyi? dalgamı geçiyonuz teke tekte hiç şansı yok bana karşı yenilgim yok süper oynuyom i am legend be clever
    size benden bi kaç tüyo futbolda iyi adam kaçıran kazanır her zaman adam kaçırmayı iyi yapcaksınız ve rakibin düşüncesinden hızlı hareket ediceksiniz ve rakibin tahmin etmeyeceği yerlere atın topu saçma yerde olsa atın bu şekilde boşluk yaratır avantaj kazanırsınız

hocam aksam gel musaitsen mac yapalim belki emre abiden ionce ben yenerim sweni

Bu arada Emre abi başarılarının devamını dilerim

Çok teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

arkadaşlar :) bu L2 jockeying olayını illa ki kullanmamız gerekiyor mu defans yaparken ?

ben nedense bu L2 yi kullanmaya çalışınca hep açık veriyorum yani pek verimli kullanamıyorum...

Ha bir de çok garip olacak ama :D bu L2 ve R2 tuşlarını orta parmak ile mi basmak lazım yoksa işaret parmağı ile mi

benim orada eller karışıyor haliyele herifler gol atıyorlar

bu L2 R2 leri hiç kullanmadan olur mu bu iş :P

hep L2 basarak değil tabi ki..

mesela pas yolunu kapatacagın mesafeye kadar hep R2 tusu koş uygun yere gelince L2-R2 ile kapatmaya devam et..

oyuncun vücudu jockey duruşunda olacagından pas atacagı zaman sana çarpması ihtimalini arttırırısın..

alışmak zor ama iyi oynayanlar hep böyle oynuyor..rondador73-ovvy-spank vs vs vs..

•  Riv9 ile FIFA Tüyoları

Bugün sponsorumuz Puma'nın etkinliği çerçevesinde Amrabat Eboue ve İbrahim Toraman ile FIFA 13 oynadık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riv9 -- 9 Mayıs 2013; 2:12:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riv9

Riv9 ile FIFA Tüyoları

Bugün sponsorumuz Puma'nın etkinliği çerçevesinde Amrabat Eboue ve İbrahim Toraman ile FIFA 13 oynadık..

adamcağızları haşat etmeseydiniz bari

bu arada dün arkadaşlarla fifa atarken arkadaş penaltı kazandı ama atarken şut barı yoktu

var mı böyle olan hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 9 Mayıs 2013; 8:34:01 >

• İçlerinde en iyi kim biliyor ve maçlar kaç kaç bitti

@Riv9
  • quote:

İçlerinde en iyi kim biliyor ve maçlar kaç kaç bitti

@Riv9

Hqmi61 2-0 İbrahim Toraman
    Riv9 2-1 Eboue (penaltı)

Eboue ile olan maçımız 0-0 bitti çünkü gol atmama izin vermedi elime vurdu gol attırmadı

İbrahim Toraman gayet iyi oynuyordu.
  • quote:

quote:

İçlerinde en iyi kim biliyor ve maçlar kaç kaç bitti

@Riv9

Hqmi61 2-0 İbrahim Toraman
    Riv9 2-1 Eboue (penaltı)

Eboue ile olan maçımız 0-0 bitti çünkü gol atmama izin vermedi elime vurdu gol attırmadı

İbrahim Toraman gayet iyi oynuyordu.

Demek ki kamplarda sadece pes değil , fifa da oynuorlar...::))

• Benim merak ettiğim bir konu; oynadığım 10 maçın 6'sında karşıma gelen bir oyuncu türü var. Rakip oyuncular, benim oyuncularımın 90 dakika tepesindeler, sanki zamkla yapıştırılmış gibi oyuncularımın hep sırtındalar. Karşınıza sizin de böyle kesin geliyordur. Bildiğiniz nefes aldırmıyor. Tüm pas yollarını kapatıyor, gidecek yer yok. Bunun oyuncunun mahareti olduğunu sanmıyorum. Custom taktik olduğunu düşünüyorum. Yenemediğim tek oyuncu türü bunlar. Fikirlerinizi almak isterim. Nasıl yapılır bu rakip oyuncunun tepesinden inmemek, bir saniye bile nefes aldırmamak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miba54 -- 13 Mayıs 2013; 21:55:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miba54

Benim merak ettiğim bir konu; oynadığım 10 maçın 6'sında karşıma gelen bir oyuncu türü var. Rakip oyuncular, benim oyuncularımın 90 dakika tepesindeler, sanki zamkla yapıştırılmış gibi oyuncularımın hep sırtındalar. Karşınıza sizin de böyle kesin geliyordur. Bildiğiniz nefes aldırmıyor. Tüm pas yollarını kapatıyor, gidecek yer yok. Bunun oyuncunun mahareti olduğunu sanmıyorum. Custom taktik olduğunu düşünüyorum. Yenemediğim tek oyuncu türü bunlar. Fikirlerinizi almak isterim. Nasıl yapılır bu rakip oyuncunun tepesinden inmemek, bir saniye bile nefes aldırmamak?

Custom Tactic zaman zaman custom formation. Sanırım ben o oyuncu tipindeyim istatistiklerime bakılırsa. Öncelikle her oyuncunun tepesinde olmak fazla adam değiştirmek, rakibe yakın oynamak ve hamleleri tahmin ve takip etmekten geçer. Bu tür oyunculara karşı kesinlikle ilk anda pas atmayıp topu aldığınızda mümkün olduğunca fazla tutmanız gerek ayağınızda. Pres tuşunu çok kullanın sizde ama dengeli körü körüne değil ve dediğim gibi topla çok oynayıp doğru paslar atmanız gerek. FIWC finalini ESWC finalini izlemenizi tavsiye ederim bahsettiğim oyunlar burada oynanıyor. Sürekli aynı şeyleri söylüyorum sanki ama FIFA bu sene kendini tekrar hale geldi profesyonel anlamda.

• quote:

Benim merak ettiğim bir konu; oynadığım 10 maçın 6'sında karşıma gelen bir oyuncu türü var. Rakip oyuncular, benim oyuncularımın 90 dakika tepesindeler, sanki zamkla yapıştırılmış gibi oyuncularımın hep sırtındalar. Karşınıza sizin de böyle kesin geliyordur. Bildiğiniz nefes aldırmıyor. Tüm pas yollarını kapatıyor, gidecek yer yok. Bunun oyuncunun mahareti olduğunu sanmıyorum. Custom taktik olduğunu düşünüyorum. Yenemediğim tek oyuncu türü bunlar. Fikirlerinizi almak isterim. Nasıl yapılır bu rakip oyuncunun tepesinden inmemek, bir saniye bile nefes aldırmamak?

banada denk geliyor öyleleri benim düşüncem online modda kesinlikle hile var bir insanın her yapacağımı tahmin etme şansı yok tek tip oynasam anlasa kesse yaptıklarımı eyw derim her pası-ara pası ortası 70m lik pası bile ayağa teslim gidiyor kendi sahasında atıp en uçtaki oyuncusunun ayağına topta öyle gidiyorki 25m den o topu kaleye yollasan kesin gol olur custom taktik olayı online modda işlemiyor anca hazır ayarlardan seçersen etki ediyor

• Emre abi bişi sorabilir miyim ? Kendimi övmeyi pek sevmem ama iyi oynuyorum. Senin gibi pro olup turnuvalara nasıl katılacağım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QardeLs

Emre abi bişi sorabilir miyim ? Kendimi övmeyi pek sevmem ama iyi oynuyorum. Senin gibi pro olup turnuvalara nasıl katılacağım ?

http://4pl.4players.de/
    http://www.zotac-cup.com/en/start
  • quote:

quote:

Emre abi bişi sorabilir miyim ? Kendimi övmeyi pek sevmem ama iyi oynuyorum. Senin gibi pro olup turnuvalara nasıl katılacağım ?

Teşekkür ederim abi.
    Kariyerinde başarılar. Psn 'ni eklesem olur mu ?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim abi.

Tabii ki neden soruyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim abi.

Tabii ki neden soruyorsun

Teşekkür ederim. Psn QardeLs benim. Aynı. Boş zamanın olursa maç yaparız da game speed hangisinde oynuyosun ?

• Streamlere başlamış bulunuyoruz.

Takip için:

https://www.facebook.com/teamturquality?fref=ts
  • Akşam 19-20 arası yayın açacağım bugün deneme amaçlı unranked maçlar oynayacağım.
  • quote:

quote:

Custom Tactic zaman zaman custom formation. Sanırım ben o oyuncu tipindeyim istatistiklerime bakılırsa. Öncelikle her oyuncunun tepesinde olmak fazla adam değiştirmek, rakibe yakın oynamak ve hamleleri tahmin ve takip etmekten geçer. Bu tür oyunculara karşı kesinlikle ilk anda pas atmayıp topu aldığınızda mümkün olduğunca fazla tutmanız gerek ayağınızda. Pres tuşunu çok kullanın sizde ama dengeli körü körüne değil ve dediğim gibi topla çok oynayıp doğru paslar atmanız gerek. FIWC finalini ESWC finalini izlemenizi tavsiye ederim bahsettiğim oyunlar burada oynanıyor. Sürekli aynı şeyleri söylüyorum sanki ama FIFA bu sene kendini tekrar hale geldi profesyonel anlamda.

Bruce değilde al sehri'nin hakkiydi bence yari final. .şampiyondan bence baya bir iyi oynamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.