Şimdi Ara

Riv9 ile FIFA Tüyoları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
51
Favori
95.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstadım öncelikle küçük teşekkürümü edeyim. özelden bol bol pm le büyük büyük teşekkürlerimi ilettim zaten bakarsın :)
    Fifa da sayende keyifli oyunlar çıkarmaya başladık div4 lere kadar gerileyn ben taktiklerinizle div 1 title hedefler hale geldim.

şimdi konuda araya sıkışmış belki ama bana ENÇOK fayda sağlayan durumu söyleyeyim. semi-asist ve AİR BALL tuş ayarları . arkadaşlar üstadın yaptığı bu ayarı yaptım. ilk sayfalarda bulabilirsiniz. sizde mutlaka yapın. biranda oyunum değişti . bence deneyin. ben kendimi buldum. belki sizde bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vokiceki -- 26 Nisan 2013; 17:59:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum turnuva sayfalarını nereden takip edebiliriz yardımcı olur musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

Dostum turnuva sayfalarını nereden takip edebiliriz yardımcı olur musun

http://www.zotac-cup.com/en/start Prize 100 Euro

http://4pl.4players.de/ PS3 ve PC turnuvaları var.
    Turnuva başına ödül 20 euro ay içindeki 3 turnuvada dereceye girerseniz ay sonu 16 kişilik finallerde oynuyosunuz ödül 150 euro 2.ye ise 80 euro

• quote:

Orijinalden alıntı: Riv9

quote:

Turnuva başına ödül 20 euro ay içindeki 3 turnuvada dereceye girerseniz ay sonu 16 kişilik finallerde oynuyosunuz ödül 150 euro 2.ye ise 80 euro

Hocam defans konusunda iyiyim fakat son zamanlarda cok iyi defans yapanlari gordum senin gibi su defans isini ayrintili videosunu bekliyorum senden

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanyazıcı

quote:

quote:

Hocam defans konusunda iyiyim fakat son zamanlarda cok iyi defans yapanlari gordum senin gibi su defans isini ayrintili videosunu bekliyorum senden

Dostum dünkü videodan sonraki yazdığım şekilde sanki Riv9 hoca daha net bilgilendirir inşallah.

https://www.youtube.com/watch?v=-hEnxfpKsyA&feature=youtube_gdata_player

Fut 30+ konusundaki Mesajımi alıntıliyorum

Bu üstteki maçta şunu gördüm bu oyundaki en dogru defans ve pres taktiği şudur:

TOp rakipte iken defans taktigi şöyle olmalı L2-r2 tusu ayni anda basılı sekilde sol analog ile pas yollari kapatılmalı eger biraz uzak kaliyorsaniz pas yollari kapatilacak yerlere L2 hemen birakilip sadece R2 ile mesafeyi bulunca tekrar L2-R2 ile jokey yapılmali.
    (Oyuncularin buzda kayar gibi gitmeleri bunu gosteriyor)

EGer rakibin oyuncusuna atilan pasa cok yakin bir adamınız varsa hemen o adam seçilip yine elinizi r2 tusundan çekmeden L2 hemen birakilip R1-R2 ile rakibin topu alınmalı ki % 90 aliyor rakib topa hakim olamıyor zaten o arada.

Rakip adamina pas atar atmaz hemen adamı secip yanına koşabilmekte duruma gore defans duruma gore presten geçiyor taktik
    BEnce bu oyundaki tum mesele kullanılan tum tuşlarda bunlar sanki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 29 Mart 2013; 18:15:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Emre hocam bir video yeter hocam vaktin oldugu bir ara çekerseniz cok sevinirim. .:)

Pas yollarını sadece hızlı koşmaya basili tutarak mi kapatiyorsunuz ayni zamanda sut tuşuna surekli basarakmi kapatiyorsunuz. .

Hızlı koşma tuşuyla yapıyorum genelde. Video için gerçekten üzgünüm ESL Hp Cup hazırlıklarımdan bir video çekmeyi düşünüyorum gecikme için özür diliyorum bekleyenlerden.

@Riv9 gel benimle oyna kardeş sana yenilgi tattırayım videoyuda koyarız buraya ben senden daha iyiyim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CruzerioBrazil -- 29 Mart 2013; 19:01:07 >
  • Defans için video çalışmalarına başladım. Pazar akşamı gibi burada video olacak. Umarım yeterli istek olmuştur ve mutlu olursunuz. İyi oyunlar.
  • quote:

Defans için video çalışmalarına başladım. Pazar akşamı gibi burada video olacak. Umarım yeterli istek olmuştur ve mutlu olursunuz. İyi oyunlar.

An ve an bastığınız tuşları söylemeniz yada gösteren bir program varsa cok güzel olur:)

• paylaşımlar çok iyi olmuş teşekkürler. bende defans için ufak birşey ekleyeyim. defans için öyle tuş kombinasyonu falan önemli değil bence sahadaki yere ve oyuncu durumlarına göre o stratejiler sürekli değişir. sürekli aynı şeyi yaparsanız rakip onu çözer, farklı birşey yapar ve sizi geçer. en önemlisi doğru zamanda doğru adamı seçmek ve rakibin karşısında durup vücut temasından geçiyor bana göre. zaten birşekilde alıyosun o şekilde.

defansınız daha iyi olması için bence pro club'de cdm tarzı bir mevkide oynayın. rakibin hamlesini tahmin etme, pozisyon alma ve rakibi geçirmeme bence en iyi burada gelişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 30 Mart 2013; 5:14:55 >
  • Defans ve contra üzerine yeni video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riv9 -- 30 Mart 2013; 20:15:49 >
  • Eline sağlık dostum. O offside taktiği 10numara valla :)

3.47te oyuncuyu geçmek icin yaptığınız hareketi nasil yapıyorsunuz acaba.

BEn onu tele kamerada , rakip kale sag tarafta ve düz giderken söyle yapiyorum.

SAg analogu alttan ileriye ceyrek daire yapıyorum, hemen sol analogu aşağı yada yukarı yapıyorum.

Daha kolay bir yolu varmı? Yoksa sizdemi ayni sekilde yapıyorsunuz.

• quote:

quote:

Defans için video çalışmalarına başladım. Pazar akşamı gibi burada video olacak. Umarım yeterli istek olmuştur ve mutlu olursunuz. İyi oyunlar.

An ve an bastığınız tuşları söylemeniz yada gösteren bir program varsa cok güzel olur:)

bence öyle birşey yok

öyle birşey olsaydı oyun çok basit olurdu sanki.
  • contain diyorsunuz ya o teammate contain tuşu mu yoksa x mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafzafer2 -- 31 Mart 2013; 11:57:46 >
  • quote:

Eline sağlık dostum. O offside taktiği 10numara valla :)

SAg analogu alttan ileriye ceyrek daire yapıyorum, hemen sol analogu aşağı yada yukarı yapıyorum.

Stepovers skillin adı her açıda her yerden yapılabiliyor. Açınıza göre çeyrek daire yapmanız yeterli.

quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

Contain'e controller kısmında bakabilirsin. Bende RT-R2.

• Stepover skillde topun üstünden once ayak geçiriyor sonra bir yöne cektiriyor. sizin yaptiginizda direk bir yöne çektirme yapiyor daha etkili oluyor farkli sanki videodakilerden.

• Emre kardesim bu video icin cok saol defansi saglamlastirdim ben hep containe basili tutup yeri gelince ayagi uzatiyordum artik containsiz basiyorum adamin dibine gelince containe aliyorum yeri geldiginde hemen aliyorum topu hucumdada orta olaylari cok iyi oldu ve ara paslari valla bana cok yardimci oldu videon eline saglik

• quote:

Stepover skillde topun üstünden once ayak geçiriyor sonra bir yöne cektiriyor. sizin yaptiginizda direk bir yöne çektirme yapiyor daha etkili oluyor farkli sanki videodakilerden.

Kanattan yapınca daha keskin oluyor yani olay çeyrek daire analogla.
  • quote:

quote:

Stepovers skillin adı her açıda her yerden yapılabiliyor. Açınıza göre çeyrek daire yapmanız yeterli.

quote:

iyi güzel de ne adam karşılama ne de çalımlar o kadar seri yapılamıyor,oyundaki tepki süresi çok uzun.
    acaba pc mi öyle yoksa kolumda mı sıkıntı var, anında tepki vermiyor, mecburen rakibe tepki veremiyor tamamen tahmin ya da sallama yapıyorum,daha top gelmeden atacağım yöne pasa basıyorum ki hızlı atsın.

• Stepover nasıl yapılıyor arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

quote:

quote:

iyi güzel de ne adam karşılama ne de çalımlar o kadar seri yapılamıyor,oyundaki tepki süresi çok uzun.
    acaba pc mi öyle yoksa kolumda mı sıkıntı var, anında tepki vermiyor, mecburen rakibe tepki veremiyor tamamen tahmin ya da sallama yapıyorum,daha top gelmeden atacağım yöne pasa basıyorum ki hızlı atsın.

valla o sıkıntıyı bende yaşıoyrum. bence el alışkanlığı ile alakalı tabi lag olayı da var.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.