Şimdi Ara

Riv9 ile FIFA Tüyoları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
51
Favori
95.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jimiemre

Sayın RIV9;

Sizin gibi büyük bir oyuncudan, aşağıda linkini verdiğim arkadaşın anlatımı gibi videolar bekliyoruz. İngilizcemiz maalesef yok. Ben ve benim gibi yüzlerce oyuncu böyle bir kaynaklara ihtiyacımız var. Elemanın kanalında bir çok defans sistemi ile ilgili, ayrıntılı anlatımlı videolar var. Sizin kendi videonuzda yaptığınız presin nasıl yaptığınızı ayrıntılı olarak video anlatımında bekliyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=x07r6jGI0FI&list=UUmRpzBAcJtA38Yen_rsm1jw&index=12

Aynı fikirdeyim ,çok faydalı olur.

• @Riv9 Ön libero olarak defansif yönü hafif kalan Modric'i neden tercih ediyorsunuz? Sliding ve stand tackle kötü, güçlü değil. Sebebini anlamadım.
    Bu arada semi kontrollerde açtığım ortalarda pek etkili değilim. Genelde 2 kere basarak kafa hizasında açarım ama defans kademede iken orta açarak gol atamıyorum. Defans kademede iken ne tarz bir orta denemeliyim/deniyorsunuz? Rakiplerim koca maçta sizin videodaki gibi bir orta-kafa ile kolay goller buluyor. En çok sinirlendiğim ise bu tür maçları kazanabilecekken, kaybetmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog
    bu adamla ya da benzer tarzda biriyle hiç karşılaştın mı?
    videodaki hareketleri nasıl yapıyor
    bide top sendeyken yaptığın hızlı dönmeyi nasıl yapıyorsun,bir türlü beceremedim, adamlarım çok ağır kalıyor

Hjersepth tarzı oyuncularla oynadım ama kendisiyle oynamadım ancak bu tür skill üzerine oynayan oyuncular profesyonellere karşı pek birşey yapamazlar çünkü yüksek seviyedeki oyuncular savunmada müdahaleden çok pas yaptırmamaya oynar yani skill yapmak imkansıza yakın oluyor.

Yaptığım dönüşün adı skilled dribbling video FIFA 12 olmasına rağmen aynı

quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Oynamasi zevkli takim onerisi olan var mi? Takimin ozelligini de soylerseniz sevinirim.

Tottenham: Hizli oyuncular ile kontra ataga cikmak

gibi

Arsenal ile oynamayı çok seviyorum Wallcott ve Gervinho kanatta çok hızlılar onun dışında Milan, Qpr ve Galatasaray da çok zevkli takımlardan.

@Jimiemre

Yurtdışı seyahatimden sonra böyle videolara odaklanacağım ancak 1 aylık bir zaman pcde olamayacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

@Riv9 Ön libero olarak defansif yönü hafif kalan Modric'i neden tercih ediyorsunuz? Sliding ve stand tackle kötü, güçlü değil. Sebebini anlamadım.
    Bu arada semi kontrollerde açtığım ortalarda pek etkili değilim. Genelde 2 kere basarak kafa hizasında açarım ama defans kademede iken orta açarak gol atamıyorum. Defans kademede iken ne tarz bir orta denemeliyim/deniyorsunuz? Rakiplerim koca maçta sizin videodaki gibi bir orta-kafa ile kolay goller buluyor. En çok sinirlendiğim ise bu tür maçları kazanabilecekken, kaybetmek.

Modric'in defansif yönünün hafifliği benim için önemli değil Modric'in sevdiğim yönü hızlı olup alan kapatabilmesi hızı dolayısıyla da Essien'den falan rahat top alabiliyor ve hücumda çok iyi tercihimin sebebi bu. Semi ortalarda son çizgiye inip penaltıya doğru kesmek çok kolay goller bulmanı sağlar bunu deneyebilirsin. Rakibin kademesinden çok sizin oyuncularınızın aldığı düzen daha önemli olmalı orta açarken. Savunmada ise rakibin önünü kapatma, zamanlama ve kafayı vurman gereken yeri bilmen çok önemli. Topu illa uzaklaştırmak değil rakibe kafayı vurdurmamak için taca doğru vurduğum çok oluyor örneğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riv9 -- 7 Şubat 2013; 16:19:50 >

• Video.benim acimdan cok iyi oldu. Emek verdiginjz icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

@Riv9 Ön libero olarak defansif yönü hafif kalan Modric'i neden tercih ediyorsunuz? Sliding ve stand tackle kötü, güçlü değil. Sebebini anlamadım.

Modric'in defansif yönünün hafifliği benim için önemli değil Modric'in sevdiğim yönü hızlı olup alan kapatabilmesi hızı dolayısıyla da Essien'den falan rahat top alabiliyor ve hücumda çok iyi tercihimin sebebi bu. Semi ortalarda son çizgiye inip penaltıya doğru kesmek çok kolay goller bulmanı sağlar bunu deneyebilirsin. Rakibin kademesinden çok sizin oyuncularınızın aldığı düzen daha önemli olmalı orta açarken. Savunmada ise rakibin önünü kapatma, zamanlama ve kafayı vurman gereken yeri bilmen çok önemli. Topu illa uzaklaştırmak değil rakibe kafayı vurdurmamak için taca doğru vurduğum çok oluyor örneğin.

Teşekkürler. Rakip kanat adamıyla orta açmaya hazırlanırken (Ps3 için) R1'e basarak yakın oyuncuyla baskı yaparken stoper ile ceza sahasındaki adamımı savunmalıyız yoksa direk kanat adamına baskı yapıp orta açtırmamalıyız? Bazen 2. tercihte defans forvete baskı yapmadığı için boş kalıp kolay kafa golleri yiyorum.
    Skilled dribblingi bende kullanıyorum. Yerinde kullanılırsa pozisyon çıkmayacak yerden kolay goller atıyorsunuz. Bu arada videonuzda göbekten gelen rakibe iyi bir taktik göstermişsiniz. Kanattan gelenler için quick tactics ve yapılması gereken nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 7 Şubat 2013; 17:03:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Riv9

Hjersepth tarzı oyuncularla oynadım ama kendisiyle oynamadım ancak bu tür skill üzerine oynayan oyuncular profesyonellere karşı pek birşey yapamazlar çünkü yüksek seviyedeki oyuncular savunmada müdahaleden çok pas yaptırmamaya oynar yani skill yapmak imkansıza yakın oluyor.

skilled dribblingi beceremiyorum :) koşma+sertşut tuşu değil mi? aynı zamanda terse falan mı yönlendirmek lazım, çözemedim.

kafa toplarında bir taktik var mı, internette "jostle button" diye bir laf var,kafaya çıkarken tackle mı yapmak lazım. özellikle kale vuruşunda kabatlara top attığımda bazı taktiklerde rakip kesinlikle benim adamdan önce topa gelip kafa vuruyor,ilerideki adamı kalecimle birebir kalıyor.

defansta jockey ile adamı karşılayıp tackle mı daha doğru, jockey ile karşılayıp sonra kontrolü pcye bırakmak mı,seçili adamımı presle baskı yaptırmak mı yoksa seçili adamla alan kapatıp top kapmayı pcye bırakmak mı?
    sanırım biraz karışık oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

skilled dribblingi beceremiyorum :) koşma+sertşut tuşu değil mi? aynı zamanda terse falan mı yönlendirmek lazım, çözemedim.

kafa toplarında bir taktik var mı, internette "jostle button" diye bir laf var,kafaya çıkarken tackle mı yapmak lazım. özellikle kale vuruşunda kabatlara top attığımda bazı taktiklerde rakip kesinlikle benim adamdan önce topa gelip kafa vuruyor,ilerideki adamı kalecimle birebir kalıyor.

defansta jockey ile adamı karşılayıp tackle mı daha doğru, jockey ile karşılayıp sonra kontrolü pcye bırakmak mı,seçili adamımı presle baskı yaptırmak mı yoksa seçili adamla alan kapatıp top kapmayı pcye bırakmak mı?
    sanırım biraz karışık oldu :)

Skilled dribblingi arenada vs Ronaldo'yla çalışabilirsin düz yöne yönlendirerek de oluyor ters yönede ikisinin kombinasyonu farklı. Kafa toplarında açıkçası bende çok yeterli değilim kafa golü yemesem ve atsamda yanlış bilgilendirme yapmak istemiyorum. Defansa gelince jockey ile adamı karşılamak bana göre riskli seçili adamı pcye bırakmak doğru anda oyuncuyu alıp tackle yapmak bana göre en doğrusu.

• RIV9 bizi duy abi. Hazırla şu ayrıntılı videolarını.

http://forum.donanimhaber.com/m_66512880/tm.htm
  • 2 hafta boyunca yurtdışındayım döndüğümde bu tarz videolar ve stream üzerinde çalışacağım
  • Geri döndüm yine aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
  • quote:

Geri döndüm yine aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abi ayrıntılı videoları hala bekliyoruz.
  • quote:

Geri döndüm yine aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

defans işini çok çok detaylı bir şekilde izah edebilsen başka soru kalmaz diye düşünüyorum :)

alan daralt ikili pres yap tahmin et.. gibi genel tarif değilde daha detaylı olarak, mesela defans yaparken uyguladığın her aşamayı bastığın her tuşu ve zamanı izah ederek..

bazen defansı tamamen pcye bırakıyorum işe yarıyor bazen hiç kapamıyor, bazen ikili presle kapıyorum bazen dokunamıyorum bile, bazen 1.prese basılı kapıyorum bazen kapamıyorum.

her maç aynı şekilde defans yapıyorum 10maçın sekizinde çatır çatır top kapıyorum ikisinde rakip yürüyerek gol atıyor adamlarım müdahale etmiyor, senin defans taktiğin tam olarak nedir, işe yaramadığı maçlar oluyor mu,olunca 2.planın nedir?

• Riv9 kimmiş yaw senelerdir fifa oynarım ilk kez duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Riv9 kimmiş yaw senelerdir fifa oynarım ilk kez duydum

Dayı Sen Hakkaten Oynadın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuNuSHD

quote:

nedir çok iyi skill moves mu yapıyor olayı ne bu adamın hakkaten hiç duymadım
  • quote:

quote:

quote:

Yok Hayır Profesyonel Oyuncu..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yok Hayır Profesyonel Oyuncu..

nasıl yani?
    profesyonel oyuncu derken biraz açabilir misin?

• quote:

FIFA 11'de online olarak oynamaya başladım duymamanız normal olabilir. Bu sene ve geçen sene çoğu turnuvayı kazandığım Avrupa'da online turnuvalar kazandığım için insanlar böyle bir konu açmak istemişler. Bu sene Head To Head istatistiği olarak da çok iyi gidiyor olmam onları bu konu açma düşüncesine itmiş olabilir. Burda önemli olan en iyi kim değil herkes bildiği şeyleri ortaya koyup kendimizi geliştirmemiz benim düşünceme göre.
  • quote:

quote:

FIFA 11'de online olarak oynamaya başladım duymamanız normal olabilir. Bu sene ve geçen sene çoğu turnuvayı kazandığım Avrupa'da online turnuvalar kazandığım için insanlar böyle bir konu açmak istemişler. Bu sene Head To Head istatistiği olarak da çok iyi gidiyor olmam onları bu konu açma düşüncesine itmiş olabilir. Burda önemli olan en iyi kim değil herkes bildiği şeyleri ortaya koyup kendimizi geliştirmemiz benim düşünceme göre.

Kendiside burdaymış ya

O zaman bende bikaç soru sorayım Avrupada online turnuva derken tam olarak nasıl bişey? Birilerinin düzenlediği ödüllü turnuva tarzı bişey mi?
    Herkes bu kadar övdüğüne göre demekki hakikaten iyi oynuyorsunuz online oynarken momentum sizi etkilemiyor mu? Oyuncularınızın sapıttığı hiç olmuyor mu?(Şans faktöründen bahsetmiyorum oyuncularınızın top kontrol edememesi yavaşlaması vs) Yani üst düzey oyuncu olunca yensenizde yenilsenizde hakkınızla mı oluyor?

• quote:

quote:

quote:

Kendiside burdaymış ya

O zaman bende bikaç soru sorayım Avrupada online turnuva derken tam olarak nasıl bişey? Birilerinin düzenlediği ödüllü turnuva tarzı bişey mi?
    Herkes bu kadar övdüğüne göre demekki hakikaten iyi oynuyorsunuz online oynarken momentum sizi etkilemiyor mu? Oyuncularınızın sapıttığı hiç olmuyor mu?(Şans faktöründen bahsetmiyorum oyuncularınızın top kontrol edememesi yavaşlaması vs) Yani üst düzey oyuncu olunca yensenizde yenilsenizde hakkınızla mı oluyor?

Avrupada Zotac ve 4pl turnuvaları var. Zotac 100 euro ödüllü, dünyanın en iyi fifa oyuncularının katıldığı turnuva, 4pl de aynı şekilde ay finallerinde orada da 100 euro veriliyor. Head To Head Seasons'da momentumu pek problem etmiyorum oyuncular sapıtsa bile 30 dk falan olmuyor o dakikalarda sakin kalıp beklemek en mantıklısı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.