Şimdi Ara

Riv9 ile FIFA Tüyoları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
51
Favori
95.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Orijinalden alıntı: Riv9

quote:

Orijinalden alıntı: efkanen

quote:

Beklettiğim herkes için özür diliyorum. HP CUP şampiyonluğumdan sonra eve döndüm ve videolar için hazırım. Yarın akşam videolar burada olucak. Yarın öğlene kadar videoda özel olarak istediğiniz ayrıntıları belirtirseniz sevinirim. Ben benden istenilenleri not ettim ancak ekleme yapmak isteyenleride dinleyebilirim.

Tebrikler dostum ..

Teşekkürler

custom formation ya da custom tactics kullanıyor musun?

Kullanmıyorum, Yunus'un dediği gibi custom formation yasak ama custom tactics kullanıyorum.

• Ben de merakla videonuzu bekliyorum.
  • Sesli video..

• quote:

Sesli video..

Teşekkürler,
  • Hep böyle sakin mi oynuyorsun yoksa videoya özel mi? Sinirlendiğin oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Hep böyle sakin mi oynuyorsun yoksa videoya özel mi? Sinirlendiğin oluyor mu

Biraz fazla sakin kaldım videoda sabah çektiğimden sessiz olmam gerekti

Genelde sinirlenmem maç sırasında en son sinirlendiğimde 2 oyuncum birbirine takılıp gol yiyince altın golde, 100 euro kaçırmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riv9 -- 4 Şubat 2013; 21:01:42 >
  • Videoyu baştan sona izledim. 2 3 aylık bir fifa oyuncusuyum gamepad mevzusunu sormuştum hatta sana ve 7 8 gündür gamepad ile oynuyorum xbox var. Div1 den div5e düştüm inanılmaz ağır mağlubiyetler aldım zaten sen de belirtmiştin bunu.. Barça ile geliştirmek istedim kendimi pas oyununu çok seviyorum diye ama div3 div4 arasında sıkışıp kalınca yeni şeyler denemeye başladım ve ronaldo gibi bir nimeyi harcamamam gerektiğini düşünerek madrid ile gelişmeye karar verdim. Madrid ile de ilk başta istediğimi bulamadım çok ofansif ve agresif oynadığım zaman çok saçma goller yiyordum ve div3te pas oyununa madrid ile alışmaya karar verdim possion ile çok iyi oyunlar çıkardım artık topa hakim oluyordum ama o da bir süre sonra 3. bölgede tutuklu kalmama sebep olunca aynen senin videodaki contra oyununu keşfettim ve gerçek şekilde madridi kontrada hiç bir takım kolay kolay durduramaz.. Atak şeklimiz bire bir aynı diyebilirim. Şu an div1deyim ve son 2 günde bu contra oyunu ile 20 maçta 1 veya 2 mağlubiyet aldım div3 ve div2 title ile geçtim gamepade alıştım her şey yolunda diyebilirim. Başarısız şekilde ilerleyen arkadaşlar da bu yazıyı okuyup kendilerine bir şeyler çıkarmaya çalışsınlar. Her şeyden önce kendi oyun stilinize uygun bir takım belirlemelisiniz. Hangi tarz futbolu seviyorsanız o tarz bir takım ve taktik oluşturun. Bana göre madrid den sonra en güçlü takım şu an münich.. En kilit anlarda bile müthiş kontra ve şutlar çıkarabiliyorlar bunun yanı sıra ceza sahasında hangi oyuncusu topla buluşursa buluşsun tek bir harekette gol atabiliyorlar. Psg çok hafif.. City yine 3. takım diyebilirim. Juve ve barca bunların daha alt seviyesinde takımlar..

Emre tekrar teşekkür ederim video için ne alsak kardır bu tür şeyleri izlemek lazım. Sana bir kaç sorum olacak şimdi. Dediğim gibi atak yapma ile ilgili bire bir aynıyız zaten bundan daha iyi bir hücum zor. Ve asıl önemli nokta pres... Çoğu arkadaş da bunu soracaktır. Senin yaptığın presin bir seviye altını yapıyorum diyebilirim ve bir seviye altında olmasının sebebi analog ile oyuncu değiştirmemem.. Ben l1 ile değişiyorum ve bu biraz riskli.. Çünkü defanstaki adamı bir anda alıp geri gidince boşluk oluşabiliyor ve genelde libero ya da forvetteki adamı orta sahaya koşturarak alan kapatıyorum ve defanstaki adamlarla da ani çıkışlar, ani müdahaleler yaparak presi başarabiliyorum. Şu analog ile oyuncu değiştirmenin püf noktalarını ve nasıl haraket etmemiz gerektğini bir de contain mevzusunu daha fazla açmanı rica ediyorum. Tekrar teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: akif2780

Videoyu baştan sona izledim. 2 3 aylık bir fifa oyuncusuyum gamepad mevzusunu sormuştum hatta sana ve 7 8 gündür gamepad ile oynuyorum xbox var. Div1 den div5e düştüm inanılmaz ağır mağlubiyetler aldım zaten sen de belirtmiştin bunu.. Barça ile geliştirmek istedim kendimi pas oyununu çok seviyorum diye ama div3 div4 arasında sıkışıp kalınca yeni şeyler denemeye başladım ve ronaldo gibi bir nimeyi harcamamam gerektiğini düşünerek madrid ile gelişmeye karar verdim. Madrid ile de ilk başta istediğimi bulamadım çok ofansif ve agresif oynadığım zaman çok saçma goller yiyordum ve div3te pas oyununa madrid ile alışmaya karar verdim possion ile çok iyi oyunlar çıkardım artık topa hakim oluyordum ama o da bir süre sonra 3. bölgede tutuklu kalmama sebep olunca aynen senin videodaki contra oyununu keşfettim ve gerçek şekilde madridi kontrada hiç bir takım kolay kolay durduramaz.. Atak şeklimiz bire bir aynı diyebilirim. Şu an div1deyim ve son 2 günde bu contra oyunu ile 20 maçta 1 veya 2 mağlubiyet aldım div3 ve div2 title ile geçtim gamepade alıştım her şey yolunda diyebilirim. Başarısız şekilde ilerleyen arkadaşlar da bu yazıyı okuyup kendilerine bir şeyler çıkarmaya çalışsınlar. Her şeyden önce kendi oyun stilinize uygun bir takım belirlemelisiniz. Hangi tarz futbolu seviyorsanız o tarz bir takım ve taktik oluşturun. Bana göre madrid den sonra en güçlü takım şu an münich.. En kilit anlarda bile müthiş kontra ve şutlar çıkarabiliyorlar bunun yanı sıra ceza sahasında hangi oyuncusu topla buluşursa buluşsun tek bir harekette gol atabiliyorlar. Psg çok hafif.. City yine 3. takım diyebilirim. Juve ve barca bunların daha alt seviyesinde takımlar..

Emre tekrar teşekkür ederim video için ne alsak kardır bu tür şeyleri izlemek lazım. Sana bir kaç sorum olacak şimdi. Dediğim gibi atak yapma ile ilgili bire bir aynıyız zaten bundan daha iyi bir hücum zor. Ve asıl önemli nokta pres... Çoğu arkadaş da bunu soracaktır. Senin yaptığın presin bir seviye altını yapıyorum diyebilirim ve bir seviye altında olmasının sebebi analog ile oyuncu değiştirmemem.. Ben l1 ile değişiyorum ve bu biraz riskli.. Çünkü defanstaki adamı bir anda alıp geri gidince boşluk oluşabiliyor ve genelde libero ya da forvetteki adamı orta sahaya koşturarak alan kapatıyorum ve defanstaki adamlarla da ani çıkışlar, ani müdahaleler yaparak presi başarabiliyorum. Şu analog ile oyuncu değiştirmenin püf noktalarını ve nasıl haraket etmemiz gerektğini bir de contain mevzusunu daha fazla açmanı rica ediyorum. Tekrar teşekkürler :)

Şimdi benim belirli bir oyun tarzım yoktur genelde rakibe göre oynarım, videoda rakibimin orta sahası sorunluydu ve topu önde tutmaya gerek duymadım çünkü yavaş bir şekilde topu tutsaydım orta sahası ne kadar kötü olursa olsun çoğalıcaktı ceza sahası önünde. Bunu kenara koyduğumuzda bu oyunculara yani division 1 oyuncularına karşı bu şekilde pres yapıyorum. Yüksek level yani ünlü ve bu işten para kazanan, en büyük turnuvalarda oynamış oyunculara karşı bu presi yaparsan çok acı sonuçlar olur çünkü geride alan veriyorum fazla şekilde. Ha sorarsan Offline turnuvalarda örneğin Gamefest finalinde bu şekilde oynadım ve tek kale oynamıştım 2 maçtada. Ama HP Cup finalinde rakibim WolborQ çok tecrübeli olduğundan ve en yüksek seviyede olduğundan ona karşı bu oyun tarzını değil daha çok güvenli oyun tarzını tercih ettim. Yani savunmayı öne çıkarmayıp kanatlardan ters toplarla yada göbekte küçük çalımlarla adam eksilterek sabırlı oynayarak kazandım. Ne yapmanız gerektiğini bilmeniz çok önemli maçı maç içinde analiz etmek. Belki kaybedebilirdim ama ne yapmanız gerektiğini bilince inanın kaybettiğinizde de üzülmüyorsunuz özellikle 2 senedir bazen oyun sizin kontrolünüzden çıkıyor bambaşka bir hal alıyor bu tip düşük seviyeli maçlarda. Analog problemine gelince oyuncu değiştirirken en kritik nokta radar'a bakmak ben oraya bakarak değiştiriyorum. El alışkanlığı yani pratik gerektiren bir durum. Çok risklidir elinizin ayarını kaybetmemeniz gerek ve rakibi uyutmanız gerekiyor.

• hocam sizce en iyi taktım.diziliş hangisi valla ben pek göremedim 2-3 maç yaptım dizilişlerle hepsinde de iyi gibi..

4-3-3...4-3-1-2..4-1-2-1-2...4-2-2-2...4.1.3.2
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akif2780

Videoyu baştan sona izledim. 2 3 aylık bir fifa oyuncusuyum gamepad mevzusunu sormuştum hatta sana ve 7 8 gündür gamepad ile oynuyorum xbox var. Div1 den div5e düştüm inanılmaz ağır mağlubiyetler aldım zaten sen de belirtmiştin bunu.. Barça ile geliştirmek istedim kendimi pas oyununu çok seviyorum diye ama div3 div4 arasında sıkışıp kalınca yeni şeyler denemeye başladım ve ronaldo gibi bir nimeyi harcamamam gerektiğini düşünerek madrid ile gelişmeye karar verdim. Madrid ile de ilk başta istediğimi bulamadım çok ofansif ve agresif oynadığım zaman çok saçma goller yiyordum ve div3te pas oyununa madrid ile alışmaya karar verdim possion ile çok iyi oyunlar çıkardım artık topa hakim oluyordum ama o da bir süre sonra 3. bölgede tutuklu kalmama sebep olunca aynen senin videodaki contra oyununu keşfettim ve gerçek şekilde madridi kontrada hiç bir takım kolay kolay durduramaz.. Atak şeklimiz bire bir aynı diyebilirim. Şu an div1deyim ve son 2 günde bu contra oyunu ile 20 maçta 1 veya 2 mağlubiyet aldım div3 ve div2 title ile geçtim gamepade alıştım her şey yolunda diyebilirim. Başarısız şekilde ilerleyen arkadaşlar da bu yazıyı okuyup kendilerine bir şeyler çıkarmaya çalışsınlar. Her şeyden önce kendi oyun stilinize uygun bir takım belirlemelisiniz. Hangi tarz futbolu seviyorsanız o tarz bir takım ve taktik oluşturun. Bana göre madrid den sonra en güçlü takım şu an münich.. En kilit anlarda bile müthiş kontra ve şutlar çıkarabiliyorlar bunun yanı sıra ceza sahasında hangi oyuncusu topla buluşursa buluşsun tek bir harekette gol atabiliyorlar. Psg çok hafif.. City yine 3. takım diyebilirim. Juve ve barca bunların daha alt seviyesinde takımlar..

Şimdi benim belirli bir oyun tarzım yoktur genelde rakibe göre oynarım, videoda rakibimin orta sahası sorunluydu ve topu önde tutmaya gerek duymadım çünkü yavaş bir şekilde topu tutsaydım orta sahası ne kadar kötü olursa olsun çoğalıcaktı ceza sahası önünde. Bunu kenara koyduğumuzda bu oyunculara yani division 1 oyuncularına karşı bu şekilde pres yapıyorum. Yüksek level yani ünlü ve bu işten para kazanan, en büyük turnuvalarda oynamış oyunculara karşı bu presi yaparsan çok acı sonuçlar olur çünkü geride alan veriyorum fazla şekilde. Ha sorarsan Offline turnuvalarda örneğin Gamefest finalinde bu şekilde oynadım ve tek kale oynamıştım 2 maçtada. Ama HP Cup finalinde rakibim WolborQ çok tecrübeli olduğundan ve en yüksek seviyede olduğundan ona karşı bu oyun tarzını değil daha çok güvenli oyun tarzını tercih ettim. Yani savunmayı öne çıkarmayıp kanatlardan ters toplarla yada göbekte küçük çalımlarla adam eksilterek sabırlı oynayarak kazandım. Ne yapmanız gerektiğini bilmeniz çok önemli maçı maç içinde analiz etmek. Belki kaybedebilirdim ama ne yapmanız gerektiğini bilince inanın kaybettiğinizde de üzülmüyorsunuz özellikle 2 senedir bazen oyun sizin kontrolünüzden çıkıyor bambaşka bir hal alıyor bu tip düşük seviyeli maçlarda. Analog problemine gelince oyuncu değiştirirken en kritik nokta radar'a bakmak ben oraya bakarak değiştiriyorum. El alışkanlığı yani pratik gerektiren bir durum. Çok risklidir elinizin ayarını kaybetmemeniz gerek ve rakibi uyutmanız gerekiyor.

Evet Anladım.

Kapanan ve savunması ile ortasahası adeta yapışık gibi oynayan pek açık vermeyen takımlar için nasıl oynamak gerekiyor? Videoda frikiklerde şanssızlığın tutmuş biraz. Bir de hiç falsodan filan bahsetmemişsin kornerler dahil. Kornerlerde falso vermek daha mantıklı değil mi? Direk penaltıya açıyorsun sen. Ayrıca frikiklerde de falso verilmeli değil mi? Bir de rt ile falso verilmiyor yandaki adam vuruyor, bazen vurmuyor o mevzuyu çözemedim frikikler ve duran toplar en kilit maçların bile açıcı hamleleri olacağından bu duran toplar konusunda senin verebileceğin bilgiler ya da yönlendirebileceğin bir yerler var mı?

• Time play´in önüne en ideal sekilde nasil gecilebilir ? Kastettigim defansta zaman gecirilmesi. Bu denli karektersiz rakiplere ender rastladigim icin bu konuda kendimi gelistiremiyorm tam olarak, bilgisi olanlardan tavsiye almak istiyorum tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalakko -- 5 Şubat 2013; 0:21:05 >
  • @shadow99tr

Hocam iyi taktik kişiye göre değişir, sana popüler olan taktiği söyleyebilirim o da 4-2-3-1 bu sene. ESWC ( Elekronik Sporlar Dünya Kupası) FIFA finalinde 2 oyuncuda 4-2-3-1 oynadı.

@akif2780

Bir frikik çok yakın 2.si 30 metreden olunca çok kötü free kickler oldu. Normalde falso tabiki verilmelidir free kicklerimi baz almayın Kornerlerde benim tarzım direk penaltıya kesmek, falso vermeyi pek sevmiyorum açıkçası.

@cemalakko

Öyle timeplayerlarla oynadım ki inanamazsınız. En büyük örnek ünlü Navi takımının oyuncusu Yozhyk eğer istemezse 90 dk vermez topu EA protitipi gibi. Bu tip oyunculara karşı benim naçizane önerim topu vermeyip savunmada hata yapmasını beklemek ve savunmayı öne çıkarmadan direnmek. Yozhyk uçuk bir örnek ama ilk golü yersen zaten maçı kaybediyorsun ilk golü yemeden bir şekilde golü bulmak lazım. Bende nefret ediyorum o tarz oyunculardan. Sabır şart.

• Hocam videoyu simdi gördüm izliyorum Teşekkürler; )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elinize sağlık bir kac sorum olacakti L2 kullandim dediniz 50.dk Jokey durusu orjinalde sizde farklimi..

Birde 50dk Cristian ile yaltiginiz birden dönüş nasıl çalım cok iyiydi.:)

• En iyi oyun Kendi oyununuzdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

En iyi oyun Kendi oyununuzdur

Katiliyorum.
    Ek olarak;
    Eminimki bircok kisi, Riv9un istatistigine bakip aynisini yada daha iyisini yapabilcegini dusunuyodur(kendimden biliyorum) :D Ama istisnalar disinda, sadece seasonsdaki rakiplerle oynayarak bu denli bir istatistik mumkun deil. Surekli en iyilerle oynamanin gerekli oldugu kanisindayim. Div1 falan hikaye zaten rakiplerin en iyi ihtimalle 100%95i siradan oyunculardan olusuyo. Bu sadece yerimizde saymamiza neden olur. Yanlis tecrube etmisde olabilirim genede belirtmek istedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalakko -- 5 Şubat 2013; 23:25:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalakko

quote:

Katiliyorum.
    Ek olarak;
    Eminimki bircok kisi, Riv9un istatistigine bakip aynisini yada daha iyisini yapabilcegini dusunuyodur(kendimden biliyorum) :D Ama istisnalar disinda, sadece seasonsdaki rakiplerle oynayarak bu denli bir istatistik mumkun deil. Surekli en iyilerle oynamanin gerekli oldugu kanisindayim. Div1 falan hikaye zaten rakiplerin en iyi ihtimalle 100%95i siradan oyunculardan olusuyo. Bu sadece yerimizde saymamiza neden olur. Yanlis tecrube etmisde olabilirim genede belirtmek istedim :)

Aynen öyle. Seasonsta oynayanlar eğlence için oynuyorlar genelde ama işin içine para girince ciddi antreman yapan oyuncular oluyor her türlü inceliği düşünenler hiçbir zaman konsantresi bozulmayan oyuncular ortaya çıkıyor. Benim tanıdığım en büyük turnuvalarda oynayan oyuncuların hiçbiri Seasonsta oynamıyor baktığımda istatistikleri 0-0-0 bir tek Deto'yu görmüştüm o da 55-0-0 da bırakmıştı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemalakko

quote:

Katiliyorum.
    Ek olarak;

Aynen öyle. Seasonsta oynayanlar eğlence için oynuyorlar genelde ama işin içine para girince ciddi antreman yapan oyuncular oluyor her türlü inceliği düşünenler hiçbir zaman konsantresi bozulmayan oyuncular ortaya çıkıyor. Benim tanıdığım en büyük turnuvalarda oynayan oyuncuların hiçbiri Seasonsta oynamıyor baktığımda istatistikleri 0-0-0 bir tek Deto'yu görmüştüm o da 55-0-0 da bırakmıştı.

bu adamla ya da benzer tarzda biriyle hiç karşılaştın mı?
    videodaki hareketleri nasıl yapıyor
    bide top sendeyken yaptığın hızlı dönmeyi nasıl yapıyorsun,bir türlü beceremedim, adamlarım çok ağır kalıyor

• Oynamasi zevkli takim onerisi olan var mi? Takimin ozelligini de soylerseniz sevinirim.

Tottenham: Hizli oyuncular ile kontra ataga cikmak

gibi

• Sayın RIV9;

Sizin gibi büyük bir oyuncudan, aşağıda linkini verdiğim arkadaşın anlatımı gibi videolar bekliyoruz. İngilizcemiz maalesef yok. Ben ve benim gibi yüzlerce oyuncu böyle bir kaynaklara ihtiyacımız var. Elemanın kanalında bir çok defans sistemi ile ilgili, ayrıntılı anlatımlı videolar var. Sizin kendi videonuzda yaptığınız presin nasıl yaptığınızı ayrıntılı olarak video anlatımında bekliyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=x07r6jGI0FI&list=UUmRpzBAcJtA38Yen_rsm1jw&index=12
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.