Şimdi Ara

Rj11 prizi duvara baglamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir priz aldim ama duvardaki kablolari prize nasi monte edicem anlamadim aldigim prizdeki kablolar vidaliydi birin cıkardım kablonun ucunda halka seklinde bakır bir madde var ama benim duvardan gelen ınce kablomu nasi baglicagimi anlamadim

• bi foto koysanda görsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: turker242

yeni bir priz aldim ama duvardaki kablolari prize nasi monte edicem anlamadim aldigim prizdeki kablolar vidaliydi birin cıkardım kablonun ucunda halka seklinde bakır bir madde var ama benim duvardan gelen ınce kablomu nasi baglicagimi anlamadim

Anlattığından nasıl bir şey aldığın anlaşılmıyor, resimdeki gibi olanlardan ise modeline göre 2 tür olabilir duvardaki kablonun uçlarının plastiklerini sıyırıp teli ya vidaya sarıp sıkıştırıyorsun yada deliğe sokup vidalayarak sıkıştırıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 5 Aralık 2012; 17:20:21 >

• foto koyucaktim ama arkadasin dedigini bi deniyim olmassa koyucam vidanin etrafini sarmak, sanirim olucak hadi hayirlisi
  • ya bagladim geldi internette nalet olsun ki bi degisiklik yok

DSL Hat Durumu

Hat Durumu SHOWTIME
    Mod: ADSL2+
    Tip:

Alınan Gönderilen
    Hız (Kbps): 8190 798
    SNR Sınırı (dB): 5.1 13.7
    Sinyal Genlik Zayıflaması (dB): 39.5 19.8
    Attainable Hız (Kbps): 11412 1053
    Çıkış Gücü (dBm): 12.6 19.7
    Super Frames 4716 4689
    Super Frame Hataları 0 2490

yine kopma oluyor baslicam bole ise o kadar para veriyoz
  • hattınız 8 megabit hızını kaldırmıyor olabilir,ttnet müşteri hizmetlerini arayıp hızınız 6 megabite düşür
    ve kopmalar devam ederse 4 megabite düşürsünler.
    muhtemelen kopmalar son buluri bu arada splitteri de değiştirmeyi ihmal etmezsen iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu_27 -- 6 Aralık 2012; 20:32:37 >
  • telefon yok evde direk bagliyorum ama snr dow sinirim bazen 15 i bile gectigi oldu sabit kalmiyor hatta bir sorun var mutlaka bina 2007 yapimi ana caddede oturuyorum genelde yagmur yagdiginda kopmalar oluyor birde 2 bilgisayar var evde internete tam yukleniyoruz ben su sinyal genlik zayıflamasından sıkayetciyim bende sıkıntı yok modemde varmi bilmiyorum air 101 baya eski ama bi tane bulursam yeni denicem onuda .s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cat6 kabloya rj45 çakma
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.