Şimdi Ara

Roaccutane yüzde ateş basması yaşayan varsa lütfen bakar mısınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar roaccutane kullanıyorum yaklaşık 2 ay oldu. Yüzümde özellikle de sıcak bi ortama girince bi yanma hissediyorum ateş basıyo gibi oluyo kızarıyo ya da strese girince heyacanlanınca vs. Daha önce böyle bir şey yoktu bu normal mi geçici mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• simdi kendin rahat ve ortam sartlari musait iken git aynaya bak yuzunde bolgesel alacali bir kirmizilik varsa yada yuzunun cogu yeri kizariksa gecmis olsun ilac yuzunu hassaslastirmis. ilaci kestikten 6 ay icinde kizariklik azalir ama tamamen geçmeyecek ve yukarida yazdigin sorunlar daha az siddetle devam edecek ve daha da kötüsü gül hastalığı (rosecea) olma durumu var . Beyaz tenlisin büyük ihtimal.

aynaya baktin bi kizariklik yok ( burda sivilce izlerinden bahsetmiyorum yuzunde genel ya da bolgesel kizarikliklardan bahsediyorum ) ilaci kestikten sonra 6 ay icinde yazdigin sorunlar azalarak yok olmasi lazım.

Malesef ben ilk yazdigim paragrafi yasayanlardanim hayatimi cok etkiledi ve hala devam ediyor insallah sende aynisi olmaz kendi yasadiklarim ve de cevremde bu tedaviyi yapan insanlar sayesinde baya bilgi birikimi oldu varsa baska soracaklarin sorabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya :( biraz kızarıklık var yüzümde çok aşırı olmasa da ilaçtan sonra geçmesini umarak bekliyorum ama çok korkuyorum ben de rosasea olma ihtimalinden bu yüzden bıraktım ilcı ikinci ayda. Sizde rosasea mı çıktı? Ne kadar oldu ilacı bırakalı? Ateş basmaları vs ne sıklıkta acaba inanın çok üzüldüm belki geçer zamanla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyreyreyy -- 12 Nisan 2019; 1:42:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.