Şimdi Ara

Robin Van Persie: Fenerbahçe taraftarı beni çok arıyacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Van Persie: ''Fenerbahçe taraftarı beni çok arayacak.'' (De Telegraaf)
    Van Persie: ''Türkiye'den ayrıldığım ve evime döndüğüm için çok mutluyum. Feyenoord'da harika bir sezon beni bekliyor. Kendimi çok iyi hissediyorum.''
    Van Persie: ''Fenerbahçe taraftarının hayallerini gerçekleştirdim. Onlara en büyük hediyem, benim ismimi formalarında görmeleriydi.''

....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnşallah çapraz bağları kopar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu olay bizde olsa tüm spor programı elinde hesap makinesi ile zararımızı hesaplıyordu

Bizde oynayan 11deki oyuncuların maliyetini bile hesaplıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki şurada bildirilecek bir had vardır.
  • Adam israrla alanen billur geciyor hala. En son tesislerde elektronik sigara iciyordu
  • Favlayin bu yarı ,20 gol atcak rvp

• Ev telefonunu bıraksın ararız zaten paso evde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

Şu olay bizde olsa tüm spor programı elinde hesap makinesi ile zararımızı hesaplıyordu

he ya tüm spor basını gs aleyhtarı çok mağdursunuz .d

şu olayda bile ağlamayı nasıl becerdin bravo cidden gs ağlaklığı dünya üzerinde hiçbir yerde yok .d

• :D

• quote:

Şu olay bizde olsa tüm spor programı elinde hesap makinesi ile zararımızı hesaplıyordu

he canım he

• Türkiyeye gelmiş en karaktersiz futbolcularda ilk 10 a girdin aferin

• Terbiyesiz adam. Sen burayı Katar mı sandın? Ne topçular geldi bu ülkeye adam gibi de oynayıp gittiler.

• Taraftarı olmasak eğlenceli takımız.

• Bizim saf gariban taraftarımız da ''Van Persie Suçsuz'' diye konu açıp bunu aklamaya çalışsın

Adam sümkürse bile ''OOOOO Robin Van Persieeeeee'' diye tezahürat tutanlar düşünsün, çok şükür benim gibilerin vicdanı rahat bu kan emici konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Türkiyeye gelmiş en karaktersiz futbolcularda ilk 10 a girdin aferin

1. sırada kendisi Caner ile beraber. Serdar Kesimal da karaktersiz biriydi mesela, parasını alıp yan gelir yatardı ama huzur bozmazdı, takımı karıştırıp takımın kötü gidişine etki etmezdi. Krasic de keza öyle.

Bu herif hem dalga geçti koca kulüp ve ona o kadar sevgi gösteren taraftarla, hem parasını aldı, hem takım iyi giderken sürekli huzur bozup şampiyonluktan etti, hem de yaptığı paylaşım ve verdiği demeçlerle bizi delirtti. Artık Hollandalı düşmanı olduk sayesinde, öyle nefret ediyorum

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    He 1 . sırada Caner var. 20 yıldır kalesinde Volkan Demirel oynayan takım taraftarına bak hele. Ne de olsa Fb de olunca karakter emsali başka takıma gidince en karaktersiz listesinde 1 numara. Caner volkanın yanında melek kalır.
  • quote:

merak etme hesaplanmisi var 20 milyon 33 bin avro .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 16 Ocak 2018; 15:1:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burxzc

quote:

he ya tüm spor basını gs aleyhtarı çok mağdursunuz .d

şu olayda bile ağlamayı nasıl becerdin bravo cidden gs ağlaklığı dünya üzerinde hiçbir yerde yok .d

YAV HE HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

RVP nin parasını hesaplayan medya gördü hiç ?

• "Van Persie: ''Fenerbahçe taraftarının hayallerini gerçekleştirdim. Onlara en büyük hediyem, benim ismimi formalarında görmeleriydi."

puhahaahaha fb'li olsam bu laftan sonra fb'yi bırakıp bilime sanata yönelirdim
  • Van Persie: ''Fenerbahçe taraftarının hayallerini gerçekleştirdim. Onlara en büyük hediyem, benim ismimi formalarında görmeleriydi.''

Gördüğüm en aşağılık futbolcu. Buradan Fener'le dalga geçmenin anlamı yok bize gelse de farklı olmayacaktı. Milyonlarca lira paramızı cukkaladı dalga geçer gibi gitti, şimdi bişey diyeceğim zor tutuyorum kendimi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.